.
Отговор в тема
Страница 91 от 96 ПървиПърви ... 4181878889909192939495 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 251 до 2 275 от общо 2385
    Малко UP!

Ехоо защо никой не пише? Хайде, споделете нещо интересно.

ПП някой да има tumblr?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    О божееее
    утре имам тест на квадратни уравнения, а днес си поправях оценката от предишното контролно и не слушах какво са взели в час - някакви текстови задачи... Нищо не мога да вдена, е*аси прее*аната работааааа.......

Голям фен
    И ние имахме тест по мат ^^
    Имам 5,90 Писала съм, че 6.2=18 !?
    Правихме и тест по литература, не очаквам повече от 4,5 .. Реших, че при този учител, с когото съм, няма да уча. Справям се за сега
    По испански съм с 4-та тетрадка вече (за д.р., 80л., голям формат) В понеделник ще правим някакъв тест (голям) + изпитване на дъската за заповедно наклонение (само да говорим, без да пишем). Иии .. ще видим. Имаме супер домашно за събота и неделя - 150 изречения по 30х всяко Едвали ще успея да го напиша цялото.

Да ви попитам.. вие колко домашно пишете? Струва ми се нечовешко нашето. С колко тетрадки сте за сега ?

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Да ви попитам.. вие колко домашно пишете? Струва ми се нечовешко нашето. С колко тетрадки сте за сега ?
    Ми нашия клас лично пише около 2-3 пъти повече домашни от вас според това, което чета. А за тетрадкаите не знам, защото след като свърших първата за домашно почнах да си ги пиша на листове и да си ги носяя в папката, за да не мъкна цяла тетрадка

Супер фен Аватара на weheartiit
    На нас ни дават сравнение с вас доста малко домашна.Преди правихме всяки понеделник и сряда контролно на думи и граматика,но от две седмици не сме правили.Имахме доста домашно в уч.тетрадка и помагалото.(общо около 100 страници).Домашната ни карат да я пишем на листи,за да може госпожата по-бързо да я проверява но още не ни е върнала нито една !? Иначе ако пишех на тетрадка предполагам доста щях да ги сменя .

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.

Голям фен
    Може би понеже не съм свикнала да пиша толкова много,затова ми се струва така. Мнз .. Но някак си едното ти домашно да е почти половин тетрадка .. И все пак съм много доволна. Научавам нещата и знам, че ако го нямаше това писане щях да съм кръгла 0. Днес взехме бъдеще време. Много е лесно ;д . Сигурно до другата седмица ще вземем и минало. Някак си много бавно движим напред..

Цитирай Първоначално написано от zlatko98 Виж мнението
    Сега реших да питам: С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)? Интересно ми е кой към какво се е ориентирал.
    Аз нямам никакви изградени планове. Може би медицина, или по-вероятно фиология. Бих предпочела в чужбина. И все пак не съм се интересувала нещо конкретно. Смятам да видя как ще се справя с езика и дали до 1,2 години ще ми се учи още биология. Има време

Мама ме натиска за стоматология. Аз не знам.
    Видя се, че литературата не ми се отдава, няма кво да се напъвам. Повечето неща, които правим в клас никога не съм ги разбирала - някви размишления, автора искал да внуши това и това с произведението си, пълни глупости... Това, че еди-кой-си критик е решил, че това са там разните му основни мотиви, не значи, че в действителност са били така. Хората пишат, за да изразят душевни терзания, емоции, чувства, а не за да развиват персонажите на някакви лирически герои, над които ние в момента разсъждаваме. Ама както и е да е.
    И право не е лошо, да стана някой съдия-изпълнител. И ПР. Ама разбира се последните две в чужбина. Че то и медицината там, заплатите са много добри.

А за протокола- аз съм си още с първата тетрадка по английски, голям формат,72 страници, от които са откъснати 5-6 листа примерно за диктовки разни
    Последно редактирано от FuckingFreak : 11-14-2012 на 14:25

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    @Xriis.. , много пишете. Аз още не съм свършила една тетрадка от 110 листа малък формат. Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше. А за бъдещето ми не знам. Майка ми още от сега ме подкокоросва да мисля за какво искам да уча, ама според мен още е много рано.

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Айде малко ъп, забравихме си темата ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Аз чух че като завършиш 10 клас завършваш средно. Това е някакъв нов проект. А 11 и 12 клас ги учиш, ако ще учиш висше.
    Хмм .. интересно ;д

Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Айде малко ъп, забравихме си темата ..
    Меко казано темата е забравена.
    Аз нямам време да пиша вече ;д Като гледам и другите..

Как е при вас? Нещо интересно?
    Аз се ограничавам с излизане навън, учене и гледане на филми То като се замисля няма какво друго да правя..

Голям фен
    Ъп.

Като най-големия аутсайдер се присъединявам към темата чак сега ;дд Иначе в 1 ИЕГ не ни дават да пишем толкова много на ръка,само 1-2 големи страници + толкова от учебната тетрадка и у дома пишем СТРАШНО МНОГО СЪЧИНЕНИЯ.. На ден пишем по 7-8 съчинение,ако госпожата е благосклонна и може да ви звуча наистина тъпо,но е така.Пишем ги на компютър.Темите са доста банални,но няма как.Дава ни снимки,картинки,текстове и ние трябва да ги опишем или изразим мнение,не ги иска дълги,само 180-200 думи..и така..Думи не пишем..но за сметка на това ни дават по 60 на ден .. и така ) Другите предмети съм ги зарязал почти,но испанския ми е по-важен ;дд

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Цитирай Първоначално написано от Xriis.. Виж мнението
    Как е при вас? Нещо интересно?
    Госпожата ни по АЕ има лице на тазманийския дявол и тяло на мъж Онзи ден взехме около 30 думи, друг път нямаме никакви думи - всеки път различно. Яд ме хвана, задето миналата седмица ни даде огромно домашно, а други дни не ни дава нищо - според мен трябва да е равномерно разпределено. Уж трябва да сме със програмата, която учат във Ловеч във Езиковата - е да, ама не. Има няколко момчета, които се репчат на госпожата и развалят дисциплината, и някой път става много смешно Ама даскалицата пише 2-ки за подсказване. От тогава гледам да си мълча, когато някой го изкарат. За срока съм между 5 и 6. Госпожата не ми е казвала нищо, но то просто си личи - имаме някъде около 13/14 оценки и моите са само 5,6,5,6,6,6,5,5,6,6,6 .. нещо от този сорт И онзи ден ми вика: "Ооо, ама ти вече няма ли да получаваш 4-ка?" и аз: "Ооо, не госпожо, не искам " Малии, дано не ме напипа, че не съм си научила Ехо-въпросите, чее .. Б*си шибаната работа са Ааа иначе за излизането .. мии аз попринцип не излизам навън, когато сме на училище, иначе лятото не можеш да ме прибереш. За филмите не можеш да ме откажеш - те са моят наркотик. Ако се сетя още нещо ще добавя

^Тия ехо въпроси са толкова елементарни, не знам какво не им разбираш.
    Мен ме мързи да уча, ама ще трябва да налягам парцалите, че почват класните.
    А по английски имам само 6тици. И си загубих бележника, чакам класната да ми върне новия.
    Днес правихме диктовка при класната - страница и половина голям формат, пък и диктува максимално бързо и пиша грозно. Единствено имаше нещо от сорта на сливици, tongue- нещо си, доколкото успях да хвана от контекста и не успях да го напиша, не мога да си играя на гадател и го оставих празно.
    Та така.

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Пфу, начии .. 8 стотни за 6, винаги така става, ма*ка му

С какво искате да се занимавате след като завършите, каква специалност и къде искате да я учите(тук или в чужбина, определенен университет)?
    Варна, медицина

Голям фен
    Ехее .. много сте писали ;оо .. Да не повярва човек ..

Аз съм добре с езика, имам 1 петица само, другите са 6-ци. По математика имам 5,20;5,80;5,90;2 (2-ка за подсказване .. мда) прецаках всичко, но ми е все тая По бг имам 2 петици и 2-3 шестици, другата седмица ще имаме входно (май интерпретативно) - не вярвам да излезе нещо хубаво.. Да се похваля,че в понеделник изкарах първата си 6-ца по ИТ ;д Най-накрая реших да си науча урока за теста, но сиг ще завърша с 5-ца. То други предмети май нямаме ..

Иначе ние си теглихме имената за Коледа (ще си разменяме подаръци). А в понеделник имам олимпиада по ИЕ.

Това си е*а мамата тоя месец.За това класно по математика бая се понапънах,ама и резултат очаквам,хаха.Немският ми пийна соса.Напъвам се,напъвам се и пак 4,80 ; 4,90 ...Карай,ще видим утре какво ще направя на теста !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Малко ъп, хахахах.
    Да питам, някой от ФЕГ-а тук?

Съжалявам, че ви се меся в темата, но искам да попитам има ли някой от София, приет в 2 АЕГ?

Весели празници!

Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ъп!

Edva li me pomnite , pisah v minalite temi , no mnogo rqdko...
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си