.
Отговор в тема
Страница 33 от 103 ПървиПърви ... 232930313233343536374383 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 2553
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз си плюскам фъстъци /печени солени, че и бирени/, сладки на корем, днес и с чипс прегреших, но, Слава Богу, кантарът не мърда и се побирам в новата тясна придобивка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Еми нищо, мда.
    Вкъщи сутрин не се лигавя с "плод или нещо друго", закусвам в 6 и си подбирам така храните, че да ме държи сита до обяд, който е не по рано от 2:00

Супер фен Аватара на fizzyg
    А какво си правиш сутрин? Аз отделям максимално време за спане или ако стана по-рано съм труп и не ми се занимава с нищо...

Кой е казал, че сутрин се въртя в кухнята да си готвя? Пък и за 10 минути не съм - къде с тях, къде без, няма да се наспя повече, ако не закусвам.
    Яйцата ме държат много. Също и кисело мляко с разни семена и екстри вътре. Всички тия неща се правят вечер, сутрин просто ставаш и ядеш.

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз трябва така от вечер да си правя,ама..сега докато свикна. Но нямам друг начин всъщност.

Хей хора ^^ аз съм нова тук и исках да споделя, че се присъединявам към 'диетуващите' ;д причината ми е че от няколко седмици ям мноого, абе много, направо си се тъпча и то със всичко..осъзнавам, че сладкото например не ми помага да се почувствам по-добре ама пак си продължвам да ям..пролема е там, че съм напълняла с поне 1-2 кг а тва е зле щото това лято отслабнах с 20 кг, бях се почти стегнала даже, а сега всичко се разпада..не искам тва да става затова започвам 90 дневна диета, за да спра да ям толкова много, надявам се да се справя..абе не се надявам, знам че ще се справя..таа мнго ви се кефя как говорите какво трябва и какво не трябва да ядете и тем подобни глупости..продължвайте в същия дух ии ще пиша скоро пак да ви кажа какво става с диетата ми

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Момичета,кажете ми по-колко пъти в седмицата да правя тренировки вкъщи,за да отслабна и да се стегна?И сутрин на гладно ли да ги правя или 2 часа след закуската?
    Започнала съм хранителен режим за отслабване,и целта ми е с упражненията и режима да отслабна драстично.
    На фитнес смятам да ходя чак март месец като се махне зимното време,че сега ми е студено да ходя пеш чак до залата,а хич не ми е близо,пък и ме е страх да излизам от залата загрята от тренировката,да не се разболея.

vampire97gabb ,как свали 20кг?
    Последно редактирано от titinkaa : 12-07-2012 на 12:02

как свалих 20 кг ли..ами направо неусетно..първо бях пълна с позитивна енергия и волят ми беше на 100%. Започнах да ям повече плодове, зеленчуци, мюслита, яйца абе общо взето започнах да се храня здравословно както се казва само че не спрях напълно сладкото, когато ми се ядеше си ядях по малко, но хубавото беше че тогава не ми се ядеше сладко о.о иначе започнах да спортувам-тичах сутрин, пилатес вкъщи, тае бо и то всеки ден..абе трябва постоянноство и да не се отказваш, всичко е възможно! За да се стегнеш трябва да правиш всеки ден, а преди или след ядене няма значение, прави ги когато ти се прави, важното е че ги правиш

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    vampire97gabb - браво, това което си постигнала е много похвално .

titinkaa - тренирай поне през ден. Всеки ден не е нужно, трябва да имаш поне един ден почивка. А на гладно или не...мисля, че е въпрос на предпочитание, аз никога не тренирам сутрин на гладно.

Град
    Пловдив
    vampire97gabb,браво на теб

Еми аз съм чувала,че било най-добре сутрин на гладно,че се раздвиждал метаболизма и после храната по-бързо се преработва и не ти се лепи на тялото.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Сутрин е най-вредно, риска от инфаркт е най-висок точно сутрин след ставане. Не че ние тук млади сме тръгнали да получаваме инфаркти...но все пак не е много полезно.
    Аз тренирам следобяд, тогава пък риска от травми е най-малък, тогава тренировките са най-ефективни.

Град
    Пловдив
    Е добре,ще те послушам и ще тренирам по късно.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    http://prikachi.com/images/589/5371589F.jpg
    http://prikachi.com/images/884/5592884c.png
    тези са ми последните сносни снимки :Д има кво да се желае още, особено за моя ръст дето съм тапичка :Д ама напредвам - имам разлика от миналата година, май само са ми много изискванията :Д

Град
    Пловдив
    mimsssssss,има голяма разлика от предни снимки които съм виждала.Колко време вече се ограничаваш и колко си свалила до тук?
    С черната рокля си много секси
    Последно редактирано от titinkaa : 12-13-2012 на 12:47

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Мимс,браво!
    Аз също помня старите снимки,които си пускала и разликата наистина е голяма.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    у нас...
    Ами в момента съм 76кг на 165см височина. Искам да сваля ако може поне още 16кг, тоест да стана 60кг., за моята височина са супер. Колко съм свалила, с точност не мога да кажа, но около 10кг.
    Иначе не се ограничавам от към нищо, просто ако ям сладко да речем шоколад, ще изям две парченца, а не две редички :Д И физически упражнения, ако ще и най-елементарни, примерно вече аз гладя у нас, защото един час и половина прав, накрая ти треперят мускулите на краката :д и те такива. Отделно упражнения, секс, дискотека - танцуване, излизам с децата пред къщата да играем на топки, гоним котките и т.н., намирам си работа да се движа. Закусвам кафе рано сутрин - голямо, с мед и мляко. После ям квото намеря - корнфлейкс, сухари, кекс, курабийки от тия за постите и т.н. Налапвам нещо и излизам. На обед ям доста нещо - месо, зеленчуци и т.н. Следобед чай, вечер ям салата. И по-късно ако огладнея си правя или пак чай, или пием нещо - последно време червено вино една чашка. Та това е :д

Чудя ви се как ядете по 2 парченца шоколад, поне аз не намирам смисъл. Къде с тях, къде без тях. Винаги съм си изяждала целия шоколад наведнъж, яла съм и по два, единствено съм оставяла от милка с ягода, защото не мога да го понасям. Но това е минала история, не съм яла от над половин година, ако трябва да сме точни. :Д

Град
    у нас...
    Обичам сладко. Дали ще е една хапка торта, една бисквитка с парченца шоколад вътре или един бонбон, все си е сладко. Просто вече се ограничавам и не ям докато ми се яде :д защото преди така примерно не вечерях, ами си взимах нещо сладко докато не се наям буквално :Д което ще рече половин шоколад, един сладолед или нещо такова. Сега избягвам такива количества, просто си опитвам.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Чудя ви се как ядете по 2 парченца шоколад, поне аз не намирам смисъл. Къде с тях, къде без тях. Винаги съм си изяждала целия шоколад наведнъж, яла съм и по два, единствено съм оставяла от милка с ягода, защото не мога да го понасям. Но това е минала история, не съм яла от над половин година, ако трябва да сме точни. :Д
    Аз пък се чудя как изяждате цял шоколад наведнъж. На третия ред ми натъртва от сладко. И не е като да не обичам шоколад и сладко.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    И аз винаги съм се чудела как може някой да яде толкова много сладко За мен това са си направо промишлени количества ама то и аз толкова ям сладко - само по време на ПМС ям по едно-две редчета за целия период и после чааак на следващия месец

Град
    у нас...
    Момичета, правите грозни забележки кой по колко сладко яде. Един обича сладко, друг месо, трети хляб. Ама недоумявам кои сте вие, че да давате оценки. Айде по-кротко.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Момичета, правите грозни забележки кой по колко сладко яде. Един обича сладко, друг месо, трети хляб. Ама недоумявам кои сте вие, че да давате оценки. Айде по-кротко.
    Кое по-точно е забележка и кое е грозно? Не казвам, че е еди-си-какво да ядеш по еди-си-колко. Би било лицемерно, та аз самата ям много сладко. Но цял шоколад наведнъж не мога да изям. Нито съм я нарекла с някакви нарицателни, нито нищо. Просто изразявам учудването си. Ти защо скачаш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Мимс,къде по-точно ги видя тези забележки и оценки,защото аз лично прочетох отново коментарите и такива не виждам
    Това,че изразяваме различното си мнение въобще не означава,че правим забележки или даваме оценки!!!

Град
    у нас...
    И двете казвате, че се чудите как еди-кои-си може да изяде цял шоколад. Ами могат. И аз недоумявам как някой може да пуши по една кутия цигари на ден, ама пушат. Какво толкова сте в почуда не разбрах, от там си изказах и възмущението.

Мега фен Аватара на Dagichka
    *аз мога и си ям по цял шоколад. и го ръфам със зъби като филия. хайде сега разпънете ме на кръст, че съм ебати изрода, кви ненормални неща правя, нали о.о *
    относно самата тема - от май месец до края на лятото се бях стегнала и неусетно свалих 6-7кг. зимата плюс някои емоционални сривове обаче не ми влияят добре и пак ошишкавях.. не съм се мерила отдавна, но съм към 62кг на 1,65

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си