- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Татко ми има рожден ден ! Да ми е жив и здраве,целув!
Ще се видя с прекрасника си и се надявам да си го нагушкам доволно,защото скоро заминава за 2 седмици горе долу и ще полудявам...ама го обичам беееееее
Иначе деня в школото мина бързо и приятно(wtf?) ,но да.
Сега искам Него иии да.
maDamn
...подкарала съм го на уволнение и усещам как догодина ще ставам за трети път заек ако продължавам в същия дух ... xDD
*май само до тая тема дохождам напоследък ... ще се поправим някой ден слънчев,в близко бъдеще
**ако ме разхлаби еуфорията
***...като
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
можеше да значи супер много неща ;о
и мда, аз съм ненормално 14 годишно момиче, не си говори с мен - прекалено съм пропаднала ;оооооо
пт: целия ми ден тръгна накриво още от първия час. как може тая да ми обяснява, че ще ми пуска наказание и повече няма да извинявам никакви отсъствия :@
добре, че е петък..
и дано довечера всички да са навити за Бургас, че изобщо не ми се стои вкъщи -.-
http://ask.fm/iwwkaa
Тъжна за много неща и хора.
Уморена.
Май ми се усмихна щастието най-накрая. Сега ще си сцепа гъза от труд, както никога досега.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
много съм объркана заради едно момче което нз дали ме харесва а само ме закача аз много го харесвам и нз какво да правя
Зайче, значеше това, което Пантерата ти написа.
И вместо да реагираш първосигнално и отричащо се замисли дали е така. Имам предвид.. Баси, аз не искам да ти наливам акъл в главата, знам, че ти е противно да те учат на морал. Няма човек който да обича поуките, но.. Вземи се в ръце, по дяволите. Ти си достатъчно умна и сама осъзнаваш, че нещата, които вършиш не са от най-редните.
Всеки е бил тинейджър и се е напивал, напувшал, правил е глупости - това е в реда на нещата и е част от забавния филм на тинейджърството - всеки е минал през това, но поне си гледай уроците. Повярвай ми, доста неща зависят от оценките. Ако сега се омързеливиш, ще го подкараш все така - на безотговорен, забавен живот и ще се 'развалиш', а съм сигурна, че имаш много потенциал, таланти и други неща, които да развиваш. Имам предвид.. наистина. От даскалото зависят много неща.
Имам много какво да кажа, но не бих се харесала в ролята на човек, който те поучава, въпреки че достатъчно го направих вече.
За заключение искам да кажа, че противореча на хората, които винаги мислят "за двете страни на монетата". Има добри неща, има и лоши. Стига с това "средно". Има пътища, които водят надолу и такива, които не водят.
А сега нещо по темата -
Имам специално отношение към бухалите.
И
Имам прекалено много свободно време,
което пилея пред ПЦто, вместо да правя нещо съществено и да си задвижвам плановете.
Стига сте кълвали Зайчето. Кво пък толкова и зависи, я я вижте кой клас е. Тя ако сама не пожелае да учи, какъв е смисъла да учи? Нека си открие сама причината да го прави и когато - тогава.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ама аз уча..обаче само по математика :3
не че съм длъжна да давам обяснения, просто да си кажа ;d
пт: защо когато хубаво момче ми каже 'здрасти' трябва винаги да спичам супер мазно и да измънкам някво измъчено 'здрасти' и азсад направо
http://ask.fm/iwwkaa
В понеделник му е оперецията на стареца. Майката си е е ебало, ама той е здраво копелецне и ще му мине. Дано
Тъпо ми е. Умморен съм..
.. и такае
Наистина ми се иска със съквартирантката ми да станем по-близки. Много се изненадах, че реши да ми сподели толкова лични неща, много ми липсваше типичното говорене по женски в последния месец и се надявам скоро здравословните ѝ проблеми да се оправят, за да можем да излезем на шопинг или нещо друго, просто имам нужда да прекарам малко време навън изцяло в женска компания.
Нямам желание за партита тази седмица, искам да направя нещо за себе си, да се поглезя по някакъв начин. И имам проект и нещо не мога да се оправя с него и почвам леко да се дразня. Не е и като да не ме мързи, но... :/
Бяхме почти целия ден заедно,но в момента,в който се отделих от него вече ми липсваше..И сега като знам,че 2 дни няма да го видя ми става много тъжно,но в същото време си мисля,как като го видим ще го нагушкам едно хубаво и ... Абе чувството да си влюбен е просто уникално :3
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Супер! Нямам търпение за утре - определено ще е поредната незабравима вечер![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Влюдеба и тъжна.
Той заминава утре за 2 седмици. Адски ми е мъчно,наще пак ми правят въртели,ама да се оправят, аз си го обичам. Само да е добре и времето ще мине.
Прекрасникът ми, избива ме на рев като си помисля , ама ще ми мине, надявам се,обожавам го и го искам при мен!
Последно редактирано от granger : 12-07-2012 на 15:49
maDamn
"This was the trouble with families. Like invidious doctors, they knew just where it hurt" -Arundhati Roy, The God of small things
И още как. Как може собствения ми брат да ме накара да плача ( и то аз, предвид че никога не плача) пред стотици хора. Не мога повече. Нямам търпение да завърша и да се махна от него.
Ненормалници. Чаровни ненормалници.
Желаещи за conQUIZtador?![]()
Щастливо и влюбено ми е
Утре се очертава да бъде един хубав 8-ми декември.
Като каза 8ми.. нямам търпение да се издокарам :д Направих си почти изгоден шопинг днес.
Е, не - това е страхотната седмица. Отдавна не ми се бяха струпвали толкова задачи за отрицателно време.
3 реферата, 1 контролно, изпит DaF, рожден ден, 8.12. - всичко това в рамките на 7 дена. Приказка.
Но както казва тати, аз работя най-добре под напрежение. И е прав. Колкото и неща да имам, се чувствам супер жизнена и щастлива. Може би защото се прибирам след седмица и половина. Най- сетне в София. Не мислех, че ще го кажа, но ми липсва този град.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]