Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
Не, това е факт. Не познавам тях де, говоря от своя собствен опит.

Нямам никакви определени очаквания, защото съм наясно, че човека си има негов живот. Просто знам, че ще направи всичко по силите си именно, защото иска да го направи, а не защото така трябва. Ако не успее, здраве да е. Никога не бих се разсърдила.
Това.
Със Сиси мислим доста еднакво по темата. !! ^.^

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Обаче ако не го направи няколко пъти и започне нещо да си прави оглушки постоянно едвали пак ще си на същото мнение.Най-много лееееека полека да започнех да си го променяш и да започнете да се очуждавате постепенно дори и без някакви скандали.Отделно това, че не се чувате и виждате с месеци.Не знам,не ми харесва като идея.Това страшно отдалечава, а през тия месеци даденият човек може да има най-голяма нужда от тази близост и съответно да си намери някои друг.
Първо - не си представям хипотетична ситуация, в която той няма да ми помогне, въпреки че има възможност. Но дори и това да стане - сядаме и говорим. По-просто нещо от това няма.

Второ - никога не бих се обидила заради подобна дреболия. Все пак той не е длъжен да прави това. Нито бих се отдалечила от него само защото не ме е посрещнал на гарата и трябва да си нося багажа сама (например). Това са глезотии. Та аз не съм бебе, че да се грижат за мен. И сама мога - това важи за почти всички дейности, които извършвам с приятелите си. Но е по-забавно, когато сме заедно.

Трето - точно защото не сме се виждали вече 10 месеца, когато се прибера, ще съм в пъти по- радостна да видя и прекарам време с тях. И естествено, че те си имат и други приятели. Както и аз. Абсурдно е да си въобразявам, че само аз съм фактор. Всеки си има живот и приятелите са част от него, но не и центърът.

Като цяло е тъпо да спорим дали аз имам очаквания или не.
Това дали вие имате, не ме вълнува - ваша си работа.
Аз споделих, че откакто нямам толкова много очаквания, съм по-щастлива. Каквото и да изпишете, няма как да промените това.