- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направи добро - изяж лайно....
Защото с това момиче не сте най-добри приятелки, а малко по-добри приятелки така да го кажа. Не знам какви точно са ви отношенията с този 5 годишният приятел,но по-скоро времето ги е скрепило.Но пък ако се виждате и с него веднъж на 5месеца мнението ми е абсолютно същото.Та вие през това време губите всякаква връзка за всичко случващо се около вас.Просто сте по-добри приятели.Виж ако общувате по-често е друго.Обаче в момента не знам дали си го усетила,но по това което наблюдавам ти имаш още един най-добър приятел. А именно Shadow. Не мисля, че любовта изключва приятелството.И да аз понякога в наши спорове може и да съм ви бъзикал как говориш с единият, а ти отговаря другият,но вашите отношения изключително много ми харесват и ми се иска и аз някога да имам щастието да попадна в подобна връзка.
А относно Екстази.Хората сме много привикващи същества.Тя вече е привикнала на това отношение от този човек и ако веднъж не го направи може и наистина да не и направи впечатление,вторият път може и да стисне зъби,но при третата подобна постъпка най-вероятно ще започне да и светва в съзнанието някаква лампичка и единственото от тази сегашна сигурност,което ще остане е може би настървеността, с която ще се опитва да убеди хората около нея, че няма никакви проблеми и не е чак толкова важно това, за да прикрие, че всъщност отново е поразочарована и да покаже на всички всъщност колко независима и силна е тя.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!