Именно, защото са толкова добри приятели, той няма да си направи оглушки.

Ако, обаче, един ден нямам възможност да направя нещо за най-добрия си приятел по някакви си причини, и после той ми се муси, разигравайки драми, че еди какво си не е станало, ще започна да си правя оглушки доста по-често. Никой не обича да се чувства длъжен на някого. Приятелите се формират от много неща, които правят един за друг, защото искат да ги направят. Защото им е дошло отвътре.

А приятелството минава през всички тези етапи, които си мислите, че едва ли не не сме видяли и затова вярваме в другия безрезервно.

Когато си хвана гадже, не ми обръщаше никакво внимание 2-3 месеца. После се поуспокои откъм тръпка и нещата си тръгнаха нормално. Когато постъпихме в университета, за 1 месец и нещо бях много впечатлена от едно момиче и, без да искам, го бях позарязала заради нея. После ми мина набързо и ей ни пак. Хората минават през всякакви периоди. Истински се сближават, обаче, когато си докажат, че независимо кой какво и къде върши, какво му е на главата, накрая винаги са си заедно, пазят си тайните и разчитат един на друг.