.
Затворена тема
Страница 27 от 102 ПървиПърви ... 172324252627282930313777 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 2539
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    дабъл пост:
    рокли за 700,1000 лева..вие чувате ли се?
    рокля-макс. 250 лв
    не мога да дам повече, не ми го позволява здравия ми засега разум
    като почна сама да ги изкарвам тия пари може и да си купя рокля на диор и обувки лобутен
    дотогава-скромна, елегантна рокля и хубави обувки
    туй то.
    Aмин!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на maximxxl
    ох като се почне със скъпите и натруфени рокли като торти ми иде да се гръмна...за кво повечето момичета се превземат с тия парцали?! ама 2000 лева ще ми е тва, 1000 лева онова. парите се пилеят безразборно, а после българите най-бедни. еми най-бедни сме като не мислиме и хвърляме парите на вятъра ще сме на тва дередже още години напред!!!!!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ууу...контролна по физика днес, умря ми коня, дано не съм я осрала много.
    maDamn

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    ох като се почне със скъпите и натруфени рокли като торти ми иде да се гръмна...за кво повечето момичета се превземат с тия парцали?! ама 2000 лева ще ми е тва, 1000 лева онова. парите се пилеят безразборно, а после българите най-бедни. еми най-бедни сме като не мислиме и хвърляме парите на вятъра ще сме на тва дередже още години напред!!!!!
    Абе да ти кажа ,в България си има достатъчно много пари,просто трябва да си достатъчно хитър и нахален ,за да стигнеш до тях.
    Пък колкото до цените на балните рокли-който ,каквото иска да прави. Не е важно колко струва и колко е красива самата рокля,а как седи на момичето. И 3 бона да хвърли ,ако изглежда като парцал файда нЕма ;д
    Иначе си е напълно нормално ...по-заможните родители да са готови на такава жертва хах. То в днешно време сякаш има 2 варианта - или си богат,или си беден .

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt Виж мнението
    Абе да ти кажа ,в България си има достатъчно много пари,просто трябва да си достатъчно хитър и нахален ,за да стигнеш до тях.
    Пък колкото до цените на балните рокли-който ,каквото иска да прави. Не е важно колко струва и колко е красива самата рокля,а как седи на момичето. И 3 бона да хвърли ,ако изглежда като парцал файда нЕма ;д
    Иначе си е напълно нормално ...по-заможните родители да са готови на такава жертва хах. То в днешно време сякаш има 2 варианта - или си богат,или си беден .
    Има и трети вариант и той е да си ТРЕЗВОМИСЛЕЩ и да знаеш как се изкарват пари...
    Не ми се вярва, човек, който е броил стотинките си за закуска, да даде 1000 лв. за рокля, дори и да има тези пари.
    Просто не е нормално да се облечеш в 2000 лева и да знаеш,че тези пари са 2 - 4 заплати на майка ти.Това са пари, с които мога да си платя семестър и половина,че и да живея 2 месеца с тях.
    НЕ СЪДЯ И НЕ ОБВИНЯВАМ.ВСЕКИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ И СТРЕМЕЖИ, ПРОСТО МОИТЕ НЕ СА КАТО "ОБЩОПРИЕТИТЕ"!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Пифиела, обичам те.

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Beyond reality
    Indeed!
    maDamn

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Има и трети вариант и той е да си ТРЕЗВОМИСЛЕЩ и да знаеш как се изкарват пари...
    Не ми се вярва, човек, който е броил стотинките си за закуска, да даде 1000 лв. за рокля, дори и да има тези пари.
    Просто не е нормално да се облечеш в 2000 лева и да знаеш,че тези пари са 2 - 4 заплати на майка ти.Това са пари, с които мога да си платя семестър и половина,че и да живея 2 месеца с тях.
    НЕ СЪДЯ И НЕ ОБВИНЯВАМ.ВСЕКИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ И СТРЕМЕЖИ, ПРОСТО МОИТЕ НЕ СА КАТО "ОБЩОПРИЕТИТЕ"!
    Споко мацки, и 250 лева да дадете - накрая пак ще ви се реве.
    Защото са абсолютно напразно. За една вечер и до там.

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Да се похваля, че извадих супер късмет с класното по математика хич не беше трудно
    А в петък изпускам най-гадната протрама

Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от ParadOx Виж мнението
    Да се похваля, че извадих супер късмет с класното по математика хич не беше трудно
    А в петък изпускам най-гадната протрама
    Oуу и аз да се похваля,че съм осовбодена от класно по математика!!!
    Понеже имах две шестици,ходих на олимпиада,написа ми още една 6 и сега няма да правя класно.Хепи,хепи!

Град
    Beyond reality
    Да се похваля. Не съм осрала контролната по физика, 1 точка ме дели от 6цата,ама съм доволна , с оглед на факта,че адски ми е тегав материала.
    Утре - олимпиада по история. Грам не съм отгърнала,ама все тая. Не е по мое желание,просто да има бройки за спорта. Нищо. Важното е ,че ще се занимавам с нещо странично,а няма само щуротии да са ми в главата.
    maDamn

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ^ Ти май имаш имен ден днес. Честито! (освен ако не съм останала с грешно впечатление за името ти)

Класното по литература беше в понеделник. Темата ми беше върху "Прозорец" на Далчев, хич не бях очарована. Ама то и аз един късмет имам.. все някакви нежелани от мен теми ми се падат.
    Замислям се дали утре да се прежаля и да отида на даскало. Все пак в тия неблагоприятни условия не ми се рискува особено.
    You are broken, I can fix you...

Град
    Beyond reality
    Ооо,благодаря. Имам уж,ама не празнувам
    А някой тъпчо не е изпратил шибана олимпиада за 12 клас и се оказва,че няма да ходя ...деееа.
    maDamn

Повече от фен Аватара на maximxxl
    как мина последната седмица при вас? при нас понеделник и вторник бяха нормални, вече сряда се отпуснахме и само по математика писахме. днес вече отидох за 2ри час без нищо утре от 10 имаме коледно тържество, което се оргаизира всяка година от 11 клас. ще видиме как ще се представят на олимпиада ще ходя по история и по физика. по физика щото даскалицата ме помоли да имало бройка. не ми дреме. по история за спорта какво се казва тряя вече да си натисна парцала да уча сериозно,щото вече стана късно...ма след ваканцията

Супер фен Аватара на ParadOx
    Град
    Long Beach, California
    Цитирай Първоначално написано от maximxxl Виж мнението
    ...ма след ваканцията

хаха, това изобщо не искам да си го мисля
    Толкова много неща трябва да правя, че лошо ми става Писна ми вече от тоя 12ти клас

Град
    И на мен ми писна този 12 клас. Нито училището е училище,нито нищо.Предпочитам да си се съсредоточа върху матурите и приемните изпити и толкоз.

Град
    Heaven
    ние утре ще учим; часове-35 мин
    после коледно шоу и auf wiedersehen, schule und hallo Weihnachten ; Ich kann nicht warten ^_^

Град
    Beyond reality
    ооо, утре часовете ми са по 15 минути , няма да си вдигна гъзенцето от леглото утре сутрин. Ще стана кат' пич като се наспя, ще стана, ще си направя кафе, ще си пушна една хубава цигарка и пей сърце. Ах мамини златана мойта класна,реши да ни освободи , ей така предколедно.Ма душичка ни е тя!
    Мама класна!
    maDamn

Град
    Пф,ние отидохме за 1ви час, госпожата по 'Свят и личност' дойде в последните 5 мин. да ни попита защо въобще сме дошли и каза да си ходим . Така и направихме...Часове по 40-35-15 мин? Да, да... точно последния ден ;д

Град
    Heaven
    ние учихме по история, изпитва с оценки
    после по математика хапнахме и пийнахме
    по английски-пихме кафе, по физика-писа отсъствия..
    после по български-пак в час, говорихме за бала
    руски ни пуснаха поне и ходихме по магазините + после на коледно шоу

оф..тъпаци са нашите
    ама поне свърши/..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisturbiaV Виж мнението
    да и аз мисля,че е супер рано,но пък я харесах колекция 2013 с -15% ...иначе цената е стряскаща (не,че 1180 не е де -иначе е 1390....) Не,не няя смисъл и не си заслужава,но рък роклите по 700 са адски зле и като ще е скъпа,поне да ми харесва.И все пак....

офф много ми е гадно толкова пари...
    гадно е да си абитуриент,а а си мислих че е пълно с позитивни емоции.
    Не че нещо, ама ти какво велико постижение мислиш, че си извършила, че да си с рокля от колекция 2013, разбираш ли...

Ние след НГ тръгваме и по агенции и консултанти за кандидатстването, и за рокля. Поне шивачката ми е ясна.

Хора, издирвам една дума на немски. Значи нещо като soulmate. Имаше lieb, schicksaal, schatz, нещо от тоя сорт. Някой я беше написал :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 12-21-2012 на 21:55

Град
    Heaven
    Seelenverwandte
    Seelenfreundin?

аз другата седмица евентуално ще ходя до един магазин в София за рокля
    харесах си 5-6 в сайта им, дано някоя ми седи добре и си я взема :Д

Град
    Beyond reality
    Аз вече съм си набелязала модел,но като тръгна догодина да меря ще реша на място. Просто съм се ориентирала откъм модел. Оттам нататък -валат.
    maDamn

Град
    Шоколадовия град
    Рокля ще търся след изпита ми,който е през януари.
    Отивам,пробвам,която ми стане - вземам!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не че нещо, ама ти какво велико постижение мислиш, че си извършила, че да си с рокля от колекция 2013, разбираш ли...

Ние след НГ тръгваме и по агенции и консултанти за кандидатстването, и за рокля. Поне шивачката ми е ясна.

Хора, издирвам една дума на немски. Значи нещо като soulmate. Имаше lieb, schicksaal, schatz, нещо от тоя сорт. Някой я беше написал :д

Не,напротив.Видях в фб отстрани рекламите и видях на модната къща колекцията им.Не ми пука дори от коя година ми е.Фаворита ми за рокля е от 2011,ако не се лъжа.

ПП някои от хората си мисля,че не ми разбраха поста.Влюбих се в роклята и си мислех,че е супер яко да си 12 клас рокли,емоции,изпити и т.н,но не харесах си рокля толкова скъпа,че и с -15 % не бих си я позволила,както и пише по-долу.За това и беше въпроса ми дали е рано за рокли или не,защото предполагам,че към февруари вече ще са надули цените.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си