- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
ох като се почне със скъпите и натруфени рокли като торти ми иде да се гръмна...за кво повечето момичета се превземат с тия парцали?! ама 2000 лева ще ми е тва, 1000 лева онова. парите се пилеят безразборно, а после българите най-бедни. еми най-бедни сме като не мислиме и хвърляме парите на вятъра ще сме на тва дередже още години напред!!!!!
Ууу...контролна по физика днес, умря ми коня, дано не съм я осрала много.
maDamn
Абе да ти кажа ,в България си има достатъчно много пари,просто трябва да си достатъчно хитър и нахален ,за да стигнеш до тях.
Пък колкото до цените на балните рокли-който ,каквото иска да прави. Не е важно колко струва и колко е красива самата рокля,а как седи на момичето. И 3 бона да хвърли ,ако изглежда като парцал файда нЕма ;д
Иначе си е напълно нормално ...по-заможните родители да са готови на такава жертва хах. То в днешно време сякаш има 2 варианта - или си богат,или си беден .![]()
Има и трети вариант и той е да си ТРЕЗВОМИСЛЕЩ и да знаеш как се изкарват пари...
Не ми се вярва, човек, който е броил стотинките си за закуска, да даде 1000 лв. за рокля, дори и да има тези пари.
Просто не е нормално да се облечеш в 2000 лева и да знаеш,че тези пари са 2 - 4 заплати на майка ти.Това са пари, с които мога да си платя семестър и половина,че и да живея 2 месеца с тях.
НЕ СЪДЯ И НЕ ОБВИНЯВАМ.ВСЕКИ ИМА СВОИ РАЗБИРАНИЯ И СТРЕМЕЖИ, ПРОСТО МОИТЕ НЕ СА КАТО "ОБЩОПРИЕТИТЕ"!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Да се похваля, че извадих супер късмет с класното по математика хич не беше трудно
А в петък изпускам най-гадната протрама![]()
Да се похваля. Не съм осрала контролната по физика, 1 точка ме дели от 6цата,ама съм доволна , с оглед на факта,че адски ми е тегав материала.
Утре - олимпиада по история. Грам не съм отгърнала,ама все тая. Не е по мое желание,просто да има бройки за спорта. Нищо. Важното е ,че ще се занимавам с нещо странично,а няма само щуротии да са ми в главата.
maDamn
^ Ти май имаш имен ден днес. Честито!(освен ако не съм останала с грешно впечатление за името ти)
Класното по литература беше в понеделник. Темата ми беше върху "Прозорец" на Далчев, хич не бях очарована. Ама то и аз един късмет имам.. все някакви нежелани от мен теми ми се падат.
Замислям се дали утре да се прежаля и да отида на даскало. Все пак в тия неблагоприятни условия не ми се рискува особено.![]()
You are broken, I can fix you...
Ооо,благодаря. Имам уж,ама не празнувам
А някой тъпчо не е изпратил шибана олимпиада за 12 клас и се оказва,че няма да ходя ...деееа.
maDamn
как мина последната седмица при вас? при нас понеделник и вторник бяха нормални, вече сряда се отпуснахме и само по математика писахме. днес вече отидох за 2ри час без нищоутре от 10 имаме коледно тържество, което се оргаизира всяка година от 11 клас. ще видиме как ще се представят
на олимпиада ще ходя по история и по физика. по физика щото даскалицата ме помоли да имало бройка. не ми дреме. по история за спорта какво се казва
тряя вече да си натисна парцала да уча сериозно,щото вече стана късно...ма след ваканцията
![]()
И на мен ми писна този 12 клас. Нито училището е училище,нито нищо.Предпочитам да си се съсредоточа върху матурите и приемните изпити и толкоз.
ооо, утре часовете ми са по 15 минути , няма да си вдигна гъзенцето от леглото утре сутрин. Ще стана кат' пич като се наспя, ще стана, ще си направя кафе, ще си пушна една хубава цигарка и пей сърце. Ах мамини златана мойта класна,реши да ни освободи , ей така предколедно.Ма душичка ни е тя!
Мама класна!
maDamn
Пф,ние отидохме за 1ви час, госпожата по 'Свят и личност' дойде в последните 5 мин. да ни попита защо въобще сме дошли и каза да си ходим . Така и направихме...Часове по 40-35-15 мин? Да, да... точно последния ден ;д
ние учихме по история, изпитва с оценки
после по математика хапнахме и пийнахме
по английски-пихме кафе, по физика-писа отсъствия..
после по български-пак в час, говорихме за бала
руски ни пуснаха поне и ходихме по магазините + после на коледно шоу
оф..тъпаци са нашите
ама поне свърши/..
Не че нещо, ама ти какво велико постижение мислиш, че си извършила, че да си с рокля от колекция 2013, разбираш ли...
Ние след НГ тръгваме и по агенции и консултанти за кандидатстването, и за рокля. Поне шивачката ми е ясна.
Хора, издирвам една дума на немски. Значи нещо като soulmate. Имаше lieb, schicksaal, schatz, нещо от тоя сорт. Някой я беше написал :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 12-21-2012 на 21:55
Аз вече съм си набелязала модел,но като тръгна догодина да меря ще реша на място. Просто съм се ориентирала откъм модел. Оттам нататък -валат.
maDamn
Рокля ще търся след изпита ми,който е през януари.
Отивам,пробвам,която ми стане - вземам!
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не,напротив.Видях в фб отстрани рекламите и видях на модната къща колекцията им.Не ми пука дори от коя година ми е.Фаворита ми за рокля е от 2011,ако не се лъжа.
ПП някои от хората си мисля,че не ми разбраха поста.Влюбих се в роклята и си мислех,че е супер яко да си 12 клас рокли,емоции,изпити и т.н,но не харесах си рокля толкова скъпа,че и с -15 % не бих си я позволила,както и пише по-долу.За това и беше въпроса ми дали е рано за рокли или не,защото предполагам,че към февруари вече ще са надули цените.