.
Отговор в тема
Страница 34 от 103 ПървиПърви ... 243031323334353637384484 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 2553
    Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Това,че се чудим как някой може да яде толкова сладко или нещо друго НЕ ОЗНАЧАВА,че му правим забележка или му даваме оценка Не ни преиначавайте думите
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Ами в момента съм 76кг на 165см височина. Искам да сваля ако може поне още 16кг, тоест да стана 60кг., за моята височина са супер. Колко съм свалила, с точност не мога да кажа, но около 10кг.
    Иначе не се ограничавам от към нищо, просто ако ям сладко да речем шоколад, ще изям две парченца, а не две редички :Д И физически упражнения, ако ще и най-елементарни, примерно вече аз гладя у нас, защото един час и половина прав, накрая ти треперят мускулите на краката :д и те такива. Отделно упражнения, секс, дискотека - танцуване, излизам с децата пред къщата да играем на топки, гоним котките и т.н., намирам си работа да се движа. Закусвам кафе рано сутрин - голямо, с мед и мляко. После ям квото намеря - корнфлейкс, сухари, кекс, курабийки от тия за постите и т.н. Налапвам нещо и излизам. На обед ям доста нещо - месо, зеленчуци и т.н. Следобед чай, вечер ям салата. И по-късно ако огладнея си правя или пак чай, или пием нещо - последно време червено вино една чашка. Та това е :д
    Според мен изобщо не ти личат тези 76кг,изглеждаш ми по-слаба. Щом си си поставила за цел да сваляш,давай,дерзай.
    И аз в момента съм се ограничила максимално и ям определни неща,целта ми е да отслабна до лятото едни 15кг,ама да видим,до тук съм минус 3кг за 2 седмици.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Зависи как са разпределени килограмите - моите са пропорционални, с най-много в гръдната обиколка :Д Имам приятелка, която е 64кг и нейните дънки ми стават. Веднъж бях у тях и се наложи да се преобличам. Едни нейни джинси ми дадоха зор, ама бяха много яки :Д А с дънките нямах проблем. А тя честно си е доста отпусната и е чашка Б, фигурата и е круша. Така че не на всеки му личат

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Релакс, лейдис.
    Някои просто сме надарени да можем да побираме много, и да сме ящни и лакоми. Дам, предполагам мога да сгъна половин кило хляб с течен шоколад/ препечен с масло/ със сладко, но не го правя. 250г милка, сиреч големите, няма да ми се опъне, но пак не го правя. Спомням си, че миналия Великден закусих с цял козунак с шоколад Не помня точно колко беше разфасовката, мисля че 300г, но не ми беше никак трудно. Въпрос на избор е, нека всеки да си яде каквото му е кеф, после съответно и всеки си носи последствията, ако го прави безразборно.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    *аз мога и си ям по цял шоколад. и го ръфам със зъби като филия. хайде сега разпънете ме на кръст, че съм ебати изрода, кви ненормални неща правя, нали о.о *
    относно самата тема - от май месец до края на лятото се бях стегнала и неусетно свалих 6-7кг. зимата плюс някои емоционални сривове обаче не ми влияят добре и пак ошишкавях.. не съм се мерила отдавна, но съм към 62кг на 1,65
    Кой е казал, че е ненормално? И къде видя някой да бъде наречен "изрод"?

Въобще, защо сте толкова нападателно настроени? То човек да не каже нещо и веднага "вие ме съдите, вие ме обиждате". Няма нищо такова.

Да, учудих се. Не защото е нещо ненормално, изродско или подсъдимо, а защото аз не го мога и не съм виждала някой да го прави. Това, че някои се учудва на нещо не означава, че го осъжда.

И на мен ми се чудят как изяждам килограм и половина пържени картофи, но не се обиждам и не изпитвам нуждата да се защитавам.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    у нас...
    Риба тон ядох вчера и нещо ми беше много като че ли и след това не вечерях и излизахме и пихме и общо взето никакво внимание не си обърнах както трябва. А, и сутринта ме черпиха с кекс с бял шоколад и банани и това малко зло и така.
    Днес ще играем ръгби от 15:00 часа, ще се прибера към 18:00 да се изкъпя, да ям евентуално и вечерта ще излизам и пак няма да ям. Общо взето ако ям от сутринта до към 12:00 часа това ми е за деня :Д Сега по празниците така.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Нямам воля ,хора ! Никаква воля и желание нямам... а искам .Преди не беше така като си кажех няма да ям сладко с месеци не близвах и видях промяната и с упражненията бях редовна и всичко беше тип-топ. А сега тоя скапан мързел .. скапва ме
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Град
    у нас...
    Случва се. Аз забелязвам, че колкото повече си стоя в къщи, повече глупости ям/пия. Имам предвид пред компа/телевизора/на масата. Особено ако сядаме вечер да играем карти се изяждат промишлени количества ядки с вино/уиски.
    Един съвет - колкото се може повече време прекарвай навън. Разбира се не в пицарията, а просто навън с приятели/компания. Да се занимаваш нещо, най-малкото да се разхождаш. И разбира се подкрепа да имаш, че ако у вас всеки ден се правят сладкиши, хич не е приятно.

Намери си занимание. И спри да мислиш за храна.

Аз съм си дебеланка . 45 килограма и 150 височина . Тренирам мноого и сериозно, към 2–4 часа на ден и тези мускули са като гюлета!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Чудя ви се как ядете по 2 парченца шоколад, поне аз не намирам смисъл. Къде с тях, къде без тях. Винаги съм си изяждала целия шоколад наведнъж, яла съм и по два, единствено съм оставяла от милка с ягода, защото не мога да го понасям. Но това е минала история, не съм яла от над половин година, ако трябва да сме точни. :Д
    Като си помисля за рака на гърдата и си слагам спирачка. Това е тайната.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Да, трябва сами да си казваме " стига". Глупаво е да си зависим от която и да е храна...

Мега фен
    Аз пък не мога с по един шоколад и си хапвам стабилно 2 шоколада една кутийка най-евтини вафли и 1 или 2 кутии бонбони сезони ягодка или кайсия според парите винаги (дали ги давам аз или ми дават )

Ако джънкосвам с бонбони, то поне по-добре да са Тофифи или Сушард, тия Сезоните не стават.

Мега фен
    Да,ако имаш 15 лева за бонбони всекидневно няма лошо.

Не съм казала Мерси, Фереро Роше, Линдор или Рафаело, че да са 15 лв.

Град
    Вие сте маниаци бе Стана ми тежко само докато ви четох

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Нямам воля ,хора ! Никаква воля и желание нямам... а искам .Преди не беше така като си кажех няма да ям сладко с месеци не близвах и видях промяната и с упражненията бях редовна и всичко беше тип-топ. А сега тоя скапан мързел .. скапва ме
    В същото положени е съм...нямам воля за никакви диети вече и качих ужасно много килограми през последните месеци... И за капак в това време никъде не може да се излезе па цял ден пред лаптопа :Х и се тъпча със всякакви боклуци...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не съм казала Мерси, Фереро Роше, Линдор или Рафаело, че да са 15 лв.
    2 кутии бонбони сушарда са 13 лв.. А ги ям на един път

Две кутии, ама предполагам големи. Което се равнява на 4 Сезони, които по вкус наподобяват евтино шоколадово яйце, тоест пластмасови :Д

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от atm Виж мнението
    В същото положени е съм...нямам воля за никакви диети вече и качих ужасно много килограми през последните месеци... И за капак в това време никъде не може да се излезе па цял ден пред лаптопа :Х и се тъпча със всякакви боклуци...
    А това за времето не е оправдание. Почваш вкъщи с упражнения и готово. Имаш варианти, можеш да си изтеглиш и разни клипчета от интернет с тренировки- тае-бо и т.н.

Град
    Така и така сте го ударили на спам извън същността на темата та и аз да не остана назад ...
    Абе,Вирусе,от доста време се каня да те питам от твоя профил няколко човека ли пишете?Нищо лично,чисто любопитство

Супер фен Аватара на Jaune
    Баланс бе, хора, толкова ли е трудно..ми 2 кутии бонбони наведнъж не е по ник'ъв начин полезно, здравословно, не ми се вписва в ник'ви схеми и прочие. Аре по-сериозно.

Град
    ^ Съгласна!Да не говорим,колко глупаво изглеждат тия изказвания предвид темата,в която са пуснати ...

Ами аз не ги ям въпросните две кутии, Вируса ги яде.
    Ако бях момче и бях в период на качване - карай, въпреки че не са най-доброто, с което можеш да се нахраниш.
    Да не остана назад - весели празници, хора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си