- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Според мен си е до рокля. Понеже имам въображение, бих казала, че на теб би ти отивала по-изчистена рокля, дълга, в по-тъмен цвят ии без някакви много орнаменти по нея. Знам ли, така мисля. Иначе имам приятелка, която беше с такава откопчаваща се рокля на бала си. Добре беше.
JoLLiE92 и аз исках да ми се виждат обувките, в крайна сметка не стана точно така, но пък роклята ми беше единствената такава и си я харесвам и до днес. Обаче повечето се бяха оляли - пера, 100 милиона цвята, ма ужас беше ..
именно!Според мен си е до рокля. Понеже имам въображение, бих казала, че на теб би ти отивала по-изчистена рокля, дълга, в по-тъмен цвят ии без някакви много орнаменти по нея. Знам ли, така мисля. Иначе имам приятелка, която беше с такава откопчаваща се рокля на бала си. Добре беше.
maDamn
а я да ви питам:
ако имам рокля, черна , дълга, с коралово бюстие и надолу черничка, изчистена с по-тъмен или по-светъл тен трябва да съм?
и съответно , цвят слонова кост подходящ ли е и какъв трябва да е тена? също обувки , черни или телесни за слонова кост?
По-тъмен или по-светъл тен? Е, за това не бях мислила, сериозно.
По-скоро по-матиран, нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл.
А за обувките .. Мисля, че телесен ще отива най-много, ще си подхожда с бюстието и няма да те прави с прекалено много черно по теб.
JoLLiE92 аз лично съм си избирала точно модела, понеже ми я шиха роклята и всичко беше точно както аз го исках. С малки изключения.
granger що ли си мисля, че сиво би ти отивало страшно много катп цвят? Не говоря точно за бална рокля, ми по принцип,,
Последно редактирано от Wednesday666 : 12-27-2012 на 09:28
Слоновата кост според мен като цяло я заеби. Безличен цвят, сливащ се с тена, ще станеш като оная мацка , която публикуваха нагоре. Ако си със слонова кост обаче все пак, нещо доста ярко като чанта и обувки, като тюркоазено.
Кораловото (ако е това , което си мисля ) стои добре на тен. Но солариума малко кофти .. повече харесвам естествения тен, който няма как да си докараш до края на май.Ако си съгласна да ходиш на солариум по-добре със сякаш. Илии има едни, които те пръскат с изкуствен тен отгоре до долу , избираш си степента, ала бала .. Издържа седмица-две. Може би ако се решиш на него трябва да го направиш веднъж преди баловете , да не рискуваш да се осере нещо.
Wednesday666 и на мен така, затова съм силно против това да си купиш готова рокля от магазина![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пo принцип нося много сиво , и смятам ,че ми отива![]()
Дори в момента съм такаИскам балната ми да е нещо открояващо се, затова не искам да е нещо черно или сиво...ама зависи много и от х'аксесоарите.
Скоро започвам да чета една историческа книга и да си доподготвя темичките,че е голЕма мъка.
maDamn
Аз чак против не съм, по-скоро се съмнявам, че някого може да намери подходящата рокля за себе си. Друго е да ти я правят по точен размер.. Твоята лилав цвят ли беше, че не ми се прелиства, а нещо такова ми е останало в главата?
granger виж как знам .. Синьо би ти отивало за бална. Знам, че има много сини напоследък, обаче на мен една миналата година ми направи мнооооого силно впечатление и като цвят, и като модел. Даже мога да ти я покажа, ако искаш. Смятам, че ще те стой много добре точно такава рокля.
Ооооф, и аз трябва да уча, а не ми се занимава ама хииииич ..
Аз искам нещо червено,ама съм светличка и не знам колко ще ми отива,ама като тръгна да пробвам ще си проличи.
Не искам светли тонове,защото аз самата съм много светла и ще стане едно нищо.
maDamn
Лилаво с черен колан и черна панделкада. И като знам колко много размери ми взеха, няма как някоя готова рокля да ти стои добре като шита за теб. Цената на повечето места е същата, независимо дали я вземаш, или поръчваш.
Покажи роклята тук да видиммм : )
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
granger ти какво мислиш да кандидатстваш? И извинявай ако си споменавала,но аз не съм чела цялата тема![]()
Ясно ми е ,че ще има корекции,щото наистина съм кльощавка...ама сега сякаш не ми е тъпнал тъпана за това.
Искам МИО , но пък един вид вече съм приета Европеистика в СУ.
maDamn
+1 аз също искам червена,даже съм си харесала един модел,направо съм влюбена....
Ще ти отива червено,аз по мене си знам.Моите рокли почти всички са червени :д и все такива си вземам,дори приятелките ми вече започват да се базикат с мен, но какво да направя все пак това е любимият ми цвят. Нещо като запазена марка ми е......
Хахах, а дано да вляза, а Европеистиката я имам като резервен вариант.
maDamn
С бяла, червена и черна бална рокля трябва много да внимаваш, защото лесно може да изглеждаш като клише.Докато бели съм виждала точно една, която ми хареса, червената по- може да се получи, стига да не опитваш да докарваш визия Мерилин или фолк певачка .. Не зависи само от цвета де, ами и от стила.
Не ми отговорихте на въпроса дали е важно с каква кола сиНо аз продължавам да си задавам въпроси. Днешният е : Какво бихте направили ако разберете пост фактум, че ваша приятелка си е поръчала същата рокля? Тоест да ви окраде идеята. Независимо дали е от вашия клас или не?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да,що?
За мен колата не е от такова значение, а ако разбера че приятелка има същата рокля,ще се постарая да не откачам,а да си намеря по-подходящи аксесоари, с които да се откроявам.Да,роклята е хубава,ама ми е интересно отпред как стои,щото слаба в повечето случаи е равно на мен - цици найн!
maDamn
http://i.imgur.com/hcdSi.jpg
Ето това е роклята.
На мен адски много ми хареса. Дали, защото точно на тази мацка й стоеше убийствено - не знам, но очите ми останаха в нея, сериозно..
И защо МИО? Ама сериозно питам. Защото не съм чувала добри отзиви за специалността, а си бях скъсала задника да уча за нея, в крайна сметка не съжалявам, че не влязох там..
Приятелка на моя приятелка си беше поръчала като нейната рокля, след това си купи като нейните обувки. Неприятна гледка. Затова питам вие как бихте реагирали. Наистина грозна постъпка от страна на другото момиче.
Това с циците може да го докараш с корсет, но корсетите или ти правят супер талийка и големи цици, или точно обратното - правят те по-дъска отколкото си всъщност.По-добре си вземи за изпращането корсет, не част от рокля. Аз супер много исках и не можах да намеря в никой магазин. Не зареждали, щото били много скъпи и никой нямало да ги купува. А от интернет не ми се поръчваше.
granger какво мислиш да правиш с тена? Беличка ли ще стоиш или някак ще докараш цвят на ромска перла![]()
![]()
![]()
шегичка, разбира се
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Стига де, мен ще ме е срам да излезна ако имам рокля на някоя чалгаджийка,не че имам нещо против тях,но не бих вземала модел нито от фолк дивити,нито пък визия тип Мерилин...
Лично за мен не е важно с каква кола ще отида на бала.Но няма да си наемам кола за случая.Не мисля,че има нужда да затормозявам нашите с излишни пари за автомобил.Мисля,че ще е по-добре да ги вложа в образованието си, а не да пръсна сумати пари за една вечер...
Аз моят модел не съм го показала на никого,освен на майка ми.... :д но ако има такъв вариант (но по скоро не) не знам какво бих направила,може би ще и кажа ,че имам същата,за да може да се откаже докато е време или аз бих си избрала нова,което е по-малко вероятно :ДДД голям егоист съм
Ето я класиката! Искам ви всички с такива рокли!!!!!!!
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Харесва ми ,че се учат много полезни неща, има и от правото , и от икономиката, мога да специализирам на много места , има голяма възможност за реализация( за себе си говоря,защото знам ,че имам познати,които могат да ми помогнат извън България)И защо МИО? Ама сериозно питам. Защото не съм чувала добри отзиви за специалността, а си бях скъсала задника да уча за нея, в крайна сметка не съжалявам, че не влязох там..
Харесва ми.
Амиии JoLLiE92 , не смятам да се китосвампредпочитам си собствения цвят на кожата, за косата е същата история.
maDamn
Двоен пост. Сори момичета.
М, зависи в кой ВУЗ ще специализираш. В СУ е трагедия в момента, ама абсолютна.
То и аз имам хора, но реших, че не се знае след 4-5 години къде ще са тези хора и дали няма да реша друго, затова си избрах добра алтернатива.
И да знаеш, не е толкова широк спектъра на възможностите с тази специалност - не гледай, че има право като предмет в някой от семестрите, магистратурата може да ти е само икономика някаква, иначе се губи смисъла ..
Не можеш примерно бакалавър МИО и магистратура право примерно, не се връзва ..