- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Начи, нИдей ми се смя, не съм особено веща в тия неща..
Сватбени? Seriously?..
Иначе са прекрасни, ама чак сватбени ..
Бе не , ама не знам в какъв друг случай ще ми трябват пръстени комплект ;д прекалено са големи да ги нося едновременно двата аз ...![]()
ама са МНОГО яки!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Като има желание - има и начин, нали знаеш..
Но дааа, много са яки.
Indeed. Второто ми любимо френско име след Лубутен
http://www.boucheron.com/en/
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ААААААА НЕ! Мерси. Харесвам си сехахахах вече майтап си правите с мене ;дд
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
АААА няма такова нещо, просто отбелязвам,че има решение и този проблем....... :Д![]()
Аз пък съм си купила обувките,и не мога да харесам рокля ,толкова много гледах,побърках се. Обувките задължително трябва да се виждат,неоново коралов цвят са,абе уникални са. Мислех си за бяла рокля? Какво ще кажете ?
И на мен така ми звучи,доста булченско,за екрю не се бях сещала ама не е ли много безличен цвят
Ами ето ти една рокля в екрю, за мен не е безличен, но всеки си има вкус - http://www.roklite.com/catalog/images/778224_ekr.jpg
П.П. Роклята като модел е ужасна, цвета е хубав.
бяла може, някаква по-лека материя, представям си я нежна, с паднало рамо, стил разходка по плажа .. или къса , или малко по-дълга , но не до земята, че да се виждат обувките ..
Ако имаш време изгледай филма Разходка с лодка, снощи го гледах и мацката имаше една много яка бяла такава рокличка, http://www.youtube.com/watch?v=074nma4FRuk
повече бих ти препоръчала с някакъв мега тесен черен панталон за изпращането, но ако си решила да са за бала , трябва да ти е роклята по-ненатрапчив цвят. И не знам за чантата дали е по-добре да е същия цвят, или и тя да не е натрапчива. Ако намериш съвсем същия цвят, може и чантата да е такава.
Може ли да видя обувките, че са ми мания??
Wednesday666 съмнявала ли си се? И на Sherri Hill има в Румъния ДВА бутика и в Сърбия ДВА бутика .. ужас.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
То и да има магазин, обици бях гледала техни за 25 бона в лири ;д И да има магазин, кел файда. На златни има магазин, в който се продават оригинали на Лубутен. Тръгнала ли съм да си купувам .. ;/ сърцето ме боли![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да ще ти ги покажа ,но по-късно,защото още не съм се научила с таблета хаха
Но иначе са доста странен стил,но съм влюбена в тях.
Имах и идея за гащеризон,пак в бяло.?
Има МИО в СУ, все пак натам съм се насочила. Исках и право,ама засега ми е на заден план.
maDamn
Тези дни ме мързи да уча и просто си седя и гледам в тавана.Такъв мързел съм станала,че не е истина.Рокля си харесах от сватбения център и най-вероятно януари ще си я взема.
Момичета,освен абитуриентска ролкя ще ми трябва и шаферска,защото сестра ми вчера ни "сервира",че ще се жени през лятото...и айде сега и бал,и сватба на едно.Ще се разорим,ама няма начин.
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Не обичам гащеризони,крайно безмозъчно нещо. Не ми харесва и друг като го видя, все едно съм тръгнала да боядисвам нанякъде и съм нахлузила гащеризон. На най-известната марка да е пак не ме радва. Антигащеризоночовек съм!
maDamn
Не ми отговорихте на въпроса дали е важно с каква кола си Но аз продължавам да си задавам въпроси. Днешният е : Какво бихте направили ако разберете пост фактум, че ваша приятелка си е поръчала същата рокля? Тоест да ви окраде идеята. Независимо дали е от вашия клас или не?
за колата не ми пука-сигурно няма да съм с някаква специално поръчана или евентуално обща лимузина
за същата рокля ще откача и ще я самоубия
но после ще си кажа, че на мен ми седи по-добре и ще се напия , за да убия мъката
аз си мислех да си купя булчинска рокля и да чакам Той да ми предложи, надявам се да не е мноооого след бала, така че да мога да си я използУвам/kiddin/
обувки до колко пари мислите да си взимате?
аз съм си харесала едни за 30 лева :Д fake CL , няма да си ги взема, т.к. не ми отиват на нищо, ама са мноЛ готинки :3
може би до 80-90 ми е макс
и по-изчистени, та да мога да ги нося после
бтв гащеризон за бал-имах приятелка с гащеризон
![]()