.
Отговор в тема
Страница 81 от 141 ПървиПърви ... 317177787980818283848591131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 001 до 2 025 от общо 3520
    Goddess, ти какъв фдт използваш?

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mnogomiotivash Виж мнението
    Goddess, ти какъв фдт използваш?
    Revlon Colorstay 370 вечер ии през деня Affinitone mineral 050. (най-тъмните цветове и от двата дефакто ;д)

Е ти не си някаква много тъмна .. не ти ли правят разлика на лице и тяло?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Е ти не си някаква много тъмна .. не ти ли правят разлика на лице и тяло?
    Тц. Афинитонския не е чак толкова тъмен, въпреки, че е последния номер. С Ревлон със сигурност през деня ще се вижда разлика, затова го слагам вечер и с малко перли по деколтето и е ок.

Защото виждам, че нямаш разлика и много ми харесва как се гримираш, затова ми беше странно като каза най-тъмните не мисля, че би допуснала да имаш разлика и да не я забележиш
    Веднъж наскоро и аз се ужасих как на снимка от дискотека съм бяла като призрак
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    О, аз винаги се гримирам в кухнята при прозореца, че е най-хубава светлината там и си държа едно огледало и се гледам по 100 пъти отгоре, отдолу, отляво, отдясно, случайно ако нещо не съм се доразмазала или да нямам разлика..много съм смешна.. Иначе, да, със светкавица всички сме като болнави, няма как. Освен ако снимката не е от по-далече, така че светкавицата да се разпредели навсякъде, отблизо сме призрачни хаха.

От гадната светлина в гадната дискотека е. Само в тази стават гадни снимки, в другите как са хубави
    Особено пък аз както ВИНАГИ мигам на светкавица .. стой та гледай и се надявай никой да не те отбележи във фейсбук
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не е от светлината в дискотеките. Наистина е до разпределянето, аз и у нас да съм си, пак ставам светеща, ако снимката не е в цял ръст
    Everything changes, but beauty remains ...

В тая дискотека специално светлината има допълнителен потресаващ ефект, не веднъж съм забелязала. В другите поне има фотографи, в тая те снима залитащият ти приятел с телефона си .... ко очакваш
    Специално за тоя случай вкъщи изглеждах брутално яка, на снимките съм пълна харпия!
    Да, вземам си по-тъмен фон-дьо-тен ;д Моят май приключва, много е гадно, че не се вижда докъде е, напълно непрозрачен е и мисля като свърши да отразя един Калърстей най-накрая.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Светването е от слънцезащитния фактор. Колкото по-висок толкова по-светещ ефект! XD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Това не съм го знаела. Ама идеята беше, че фдт-ът е дневен(светъл) цвят и нощем стои ужасно Може и от фактора да е.. не се бях замисляла. Но моите всички имат
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Точно от фактора е. И за това съм чела, че за нощни излизания като дискотеки и прочие е хубаво да си имаш един фон дьо тен/пудра без фактор, за да не си като духче на снимките.

Много странно. ;д Благодаря ти за информацията Аз се реших да си взема Калърстей и ще е в някоя неделя, че днес видях, че в неделя имали 10% отстъпка
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    На Ревлон Photo Ready има светли нюанси и на първо пробване ми изглеждаше лек, а и ми стоеше естествено. На мен най-светлия цвят, не съм сигурна кой номер е, ми пасва, но аз съм доста беличка. Пробвай го. Пробвала съм и ColorStay пак на Ревлон. Откровено казано ужасен за моята кожа- стои ми като паска, адски неестествено, мирише ми точно на латекс, а и така го усещам по лицето ми. Също пробвай на Клиник- anti blemish. На мен лично ми харесва- стои ми добре, кожата ми се чувства добре с него. Бях чела, че е за кожа, склонна към акне, но все пак го пробвах и ми хареса.
    Трябва да кажеш горе/долу до каква цена искаш, защото има много леки и добри, които мога да ти препоръчам...
    moje li da mi preporachash nqkoi xubav fondioten kojata mi ee normalna po kloni kam maznaa ii ne isakm da bleshtukaa a cenata da e do 10 lv gore dolu

Здравейте аз съм момче на 16 години и имам голям проблем който се пробвах да разреша със всякакви кремове и бабини глупости които не помагат, не съм мислил, че ще стигна до тук но се налага.Имам сенки или кръгове под очите не знам как е по правилно да го кажа но ми придават изтощен вид и се едно съм зомби.. наистина са ужасни даже почвам да се комплексирам и не гледам хората в очите Ако може да ми предложите нещо с което да ги прекривам и да не разбира никой, че съм си слагал нещо
    Последно редактирано от FatalError : 01-08-2013 на 18:49

Пробвал ли си с торбички от зелен чай?

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Пробвал ли си с торбички от зелен чай?
    Да, не ми помогна..

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FatalError Виж мнението
    Здравейте аз съм момче на 16 години и имам голям проблем който се пробвах да разреша със всякакви кремове и бабини глупости които не помагат, не съм мислил, че ще стигна до тук но се налага.Имам сенки или кръгове под очите не знам как е по правилно да го кажа но ми придават изтощен вид и се едно съм зомби.. наистина са ужасни даже почвам да се комплексирам и не гледам хората в очите Ако може да ми предложите нещо с което да ги прекривам и да не разбира никой, че съм си слагал нещо
    Куркума и доматен сок. Действа, но се иска постоянство.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

А може да ги прикриваш с коректор.

^ Е, стига, де, той е момче.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Прочетох 'момиче' :Д Съжалявам много :Д
    Едит: куркумата...внимавай с измиването. Търкай след маската ХУБАВО,МНОГО ХУБАВО с измиващо гелче, че иначе остава жълто и ставаш нарпаво страшен Д:

Има ли значение какъв е доматения сок и откъде се взима тази куркума?
    Последно редактирано от FatalError : 01-09-2013 на 08:39

Ми, най-добре домашен мисля, ако имате в бутилка. А куркума във всеки хипермаркет/супермаркет има, при подправките, една жълтеникава е и струва около 40-50 ст.
    Пази моториста !!!

Добре ще се пробва и това, някой друг пробвал ли е тая рецепта
    Питам, защото за пръв път я виждам а доста съм чел по темата.

Аз съм, за това ти казах да миеш после хубаво с измиващ гел :Д Не мога да кажа нищо за резултат, бях супер непостоянна и го направих само около 5-6 пъти :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си