.
Резултати от 1 до 25 от общо 642

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lubovvv Виж мнението
    Аз пък изобщо не съм на твоето мнение. Скорпионите, които познавам се доверяват доста лесно. А относно моята зодия тисах конкретно за мен, но съм забелязала и от това, което съм чела за тази зодия, че е точно такава- най-трудната и е 3 години пред другите.

Ти ли си 3 години пред другите ма? Ахахахахха. Глупостите които си прочела някъде и си приела за свои черти за да си boost-неш егото, вероятно имат малко общо с това което наистина си. Такива претенциозни мнения "аз съм свободна", "аз съм труден характер", "аз съм различна" и т.н., ги пише всяка кифла, която си е повярвала на собствените заблуди. Ако не ми вярваш, провери останалите 10 страници от тази тема. Има десетки лигли като теб, с едни и същи аватари(голи телца, целувчици, и други лигни ), същите имена (любов, секси, коте..), едни и същи мнения - ("Аз съм различна и с труден характер, бла бла бла.."). Толкова сте еднакви в опитите си да бъдете различни. Точно два шамара ти трябват и ще лижеш пода, а от "свободното" ти и "трудно" АЗ няма да има и помен. То е много лесно да се надуваш с глупости в нета... че и в реалния живот, несъзнателно естествено. Когато обаче ножа опре до кокала ще се свиеш като мравчица. И ти изобщо правиш ли разлика между това, което си мислиш, че си и това, което реално си ?
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 01-10-2013 на 18:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си