.
Отговор в тема
Страница 36 от 103 ПървиПърви ... 263233343536373839404686 ... ПоследнаПърви
Резултати от 876 до 900 от общо 2553
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Аз вече се чудя кво да правя... след празниците бях станала 50 - идеалничко, само след 4 дни - айде пак 47...и няма качване, правя си упражнения за стягане,хапвам си стабилно и те тава е. Поддържам само.
    Ако не се харесваш с тези килограми, може би трябва да започнеш някакви тренировки за оформяне на мускули. Така ще изглеждаш по стегната и не толкова слаба.

Мега фен Аватара на Dagichka
    някой от здравословно хранещите се хора може ли да ми каже откъде мога да купя прясно козе мляко/сирене? препоръчаха ми го лекари за счупената китка, но нито имам баби и дядовци на село, нито имам идея къде да ходя да търся. мерси

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    За София бях чела, че има млекомати, но не мога да ти помогна с координати. Може да потърсиш и по био пазарите, но в този сезон една ли ще има нещо.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ух, а най-яко е като и на мен лекарите ми разправяха да съм била яла мляко за повече калций!
    Къде ще го дириш тоз калций, да не би сурово да го пиеш, че свариш ли го - файда няма.
    По-добре яж сусам, бадеми, зелени зеленчуци, ленено семе....

Калций можеш да си набавиш и от храна като спанак, риба и зърнени култури. Освен това можеш и да го вземеш на таблетки, ето повече информация за тях: http://apteka.framar.bg/11000336/%D0...D0%BC%D0%B3-60

Мега фен Аватара на Dagichka
    мерси, хора.
    гледам да набивам повече от тези храни, на таблетки не си взех, защото ми казаха, че не се задържат в тялото, а се изхвърлят в тоалетната.. :Д

Абсолютно, правилно са ти го казали. Калцият в повечето таблетки е под формата на варовик, та не знам някой да извлича ползи от пиенето му.

За по-пълното усвояване на калция от организма се препоръчва да той да се комбинира с прием на витамин Д.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    От 8 дена не ям сладко и съм горда със себе си, надявам се да е за дълго ! И упражнения правя почти всеки ден, надявам се да постигна това, което искам
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

От около Коледа ям поне двойно повече ядки и съм с +1,5 кг. И се радвам много. Но има още накъде....

Проблем ли е, че ям ядките печени? Не ги понасям сурови.

Супер фен Аватара на tonssy
    Имам същия проблем. Сурови, нито едни не ми харесват. Доколкото знам, като са печени губят някои от свойствата си и т.н., но не знам дали изцяло или само някаква част от тях. Така че ще се радвам някой по- запознат точно с ядките, да разясни.

anonymous708973
    Guest
    Бадеми предпочитам печени, кашуто обаче е много вкусно и сурово. Лешниците също.
    Недостатъкът при печенето е мнооооогото сол. Печете ги вкъщи и проблемът е решен.

Да, аз така и правя като ям, винаги в нас си ги пека
    Ама най се дразня за бадемите, защото се водят най- полезни (сурови, разбира се), а сурови не ги понасям..печени са ми вкусни иначе ;д

Точно печени обичам бадемите! ЩЕ си ги печа вкъщи вече!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък обичам ядките сурови и винаги ги ям така.

Голям фен
    А аз не обичам почти никакви ядки, освен орехи. Но и тях рядко ям...

Орехите печени са ужасни - баба ми беше пекла веднъж и бяха много гадни. Лешниците също са по-вкусни сурови. Бадемите са и така, и така - печени не съм яла много отдавна, но и сурови ми харесват, въпреки че сладнят малко, става много хубаво бадемово мляко от тях. Кашу все се каня да пробвам, не съм яла никога.

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Какво ядете,докато сте на училище?
    Една приятелка ми казва, че нося цялата ни кухня там направо. Преди да отида на училище ям овесени ядки с кисело мляко и мед.Може и банан.Пия една чаша вода.Много рядко, ако имам време, си правя препечени филии с черен хляб и мед.Също и зелен чай.После тръгвам на училище и там ям пак плод.Ябълка или мандарина.Също сандвичи с многозърнест черен хляб си правя за училище.Често си купувам и сурови орехи.И овесени мъфини с банан си нося често.Също пия и вода.Старая се да не си купувам вредни храни от магазинчето до училище и така.Засега успявам.

^^ Аз орехи никакви не обичам. Кашу съм яла, но само печено, сурово не съм пробвала и не знам дали поне то няма да ми допадне Трябва да го пробвам някой ден.

Хммм и на мен орехите не ми допадат и за това не ги ям! Можете ли да препоръчате добра марка зелен чай?

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от fenka_bmw Виж мнението
    Хммм и на мен орехите не ми допадат и за това не ги ям! Можете ли да препоръчате добра марка зелен чай?
    Ами аз пия китайски зелен чай ..От аптеката се взима в една зелена опаковка..

Какво значи добра марка? Отиваш в био/диетичен магазин и си взимаш някой вносен просто.(не съм сигурна дали въобще има български :Д) Yogi tea са много добри, те имат абсолютно всякакви видове чай, ама са си пара де. От масовите смятам, че Twinings и Ahmad tea са добри, пила съм в кафета и ми харесва аромата.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Yogi tea са много добри, те имат абсолютно всякакви видове чай, ама са си пара де.
    Да, да, да!Само такъв пия.Въпреки, че не ми се иска всеки път да давам по 7 лева за 17 пaкетчетa, но... Наистина е качествен.Има и късметче с всяко пакетче. <3 Аз го купувам от книжарница Хеликон в Пловдив.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Ще питам тук, за да не правя нова тема.

Как да се отърва от тези неща http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...TCuLBGo4OFqgXA ? Бричове или нещо подобно се наричаше.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си