.
Отговор в тема
Страница 32 от 103 ПървиПърви ... 222829303132333435364282 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 2553
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Това, идващо от човека, чието дневно меню се състои от, цитирам, "три кафета и две вафли"?
    Не всеки ден е така, със сто часа лекции и глупости става, да... ама няма смисъл да обяснявам, нали? )

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Не всеки ден е така, със сто часа лекции и глупости става, да... ама няма смисъл да обяснявам, нали? )
    Няма смисъл да ми се обясняваш точно на мен. И следвам, и работя, и пак се намира време за поне две що-горе стабилни хранения. Стига да имаш желание и да знаеш как да си организираш времето.

Но изказването ти беше смешно на фона на хранителните ти навици.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

А за зеления чай да попитам. Аз пиех преди един Маброк май се казваше. Казаха ми, че е хубав. При вас има ли някакво действие като разхлабване? Или просто чай, защото моя няма.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ако пиеш всеки ден по две чашки, тоест половин литър след една седмица ти се нормализира изхождането и ходиш всеки ден. Не знам да има разхлабващо действие.

Мерси Мимс. Предимно се старая да го избягвам, но са ми останали няколко пакетчета и мислех да ги допия.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Оле, ужас. Вчера вечерта ме заболя адски корема, бях навън и само чаках да се прибера. Докато вървях до нас, съответно чак майка ми, с която говорех по телефона, забеляза, че нещо ми има (не й бях казала нищо), устата ми започна да се пълни със слюнка. Прибрах се, наядох се и ми мина, въпреки че и преди това бях яла. Извод - круши на гладно никога повече. Прее*аха ми цялата храносмилателна система, а и нали е една добре работеща...

Домашни кюфтета от дивеч са най- голямото блаженство тия дни. По принцип не ям кой знае колко много, ама от тях бая си хапнах.
    И днес обядвах в 17:30. Без коментар съм направо.

И аз се вкючвам в темата. Искам главно да сваля още малко и да стегна долната част на корема и бедрата. Имам няколко въпроса обаче (основните неща ги знам, защото ви следя темата): Интересува ме има ли шанс да заместя тичане (и всякакви упражнения и тн, в които се натоварват колената) с нещо друго и да има ефект? Иначе съм 160, 45 кг, искам да смъкна още поне 2-3 кг и да се стегна.

Мега фен
    можеш,но няма кво повече да смъкваш.Стига толкова,почни малко да упражнения да се постегнеш,защото ще изглеждаш зле иначе [вероятно]

Искам да сваля още малко, поне до 43-42 кг да ги докарам и да се стегна след това. Обаче не мога да правя почти нищо, което натоварва колената и не знам какви упражнения да правя.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Кростренажора не натоварва колената чак толкова, плуването също. Иначе квото и да си говорим, ако искаш кардио освен да ходиш на ръце на виждам начин :Д

Подкрепям вируса, килограмите не са най-важни. В смисъл, важни са си за теб, ама и на други места съм го казвала - като те види някой по улицата дали първото нещо, което си мисли е колко ли килограма си? Не е ли по-важно как изглеждаш? А всички знаем, че на 45 кг можеш да изглеждаш както разплута и отпусната, така и стегната, с оформено тяло.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Подкрепям вируса, килограмите не са най-важни. В смисъл, важни са си за теб, ама и на други места съм го казвала - като те види някой по улицата дали първото нещо, което си мисли е колко ли килограма си? Не е ли по-важно как изглеждаш? А всички знаем, че на 45 кг можеш да изглеждаш както разплута и отпусната, така и стегната, с оформено тяло.
    +++++
    На стегнато тяло по доста различен начин изглеждат килограмите,отколкото на отпуснато.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Юпи, продължавам да смъквам! Днес се сдобих с панталони още по-малък размер! Позволявам си изкушения и нездравословни храни от време на време /и то в необичайни количества/, но пък периодите на аскетизъм компенсират кривванията.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    А пък азе ям високовъглехидратно високомазнинно среднопротеиново и не мога да кача с по 500 въглехидрат и по 150 мазнини 200 даже някой ден дето идват и от много вафли хляб и всякакви и освен тва ориз картофи и зеленчуци в добри количества

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Stoqnskiq Виж мнението
    Bannnnn him please....

Голям фен Аватара на meche95
    сега влизамм в темата...какви диети спазвате за свалянето на 3-4кг?
    Силвето

Аз лично нямам точно определена. Старая се да се храня здравословно и спортувам.
    Междудругото подариха ми едно като мед, обаче не точно... Как да го обясня... Питката отгоре която е като восък и е с мед. Дъвче се и се изплюва восъка. Казват, че е полезно.

Супер фен Аватара на Jaune
    ^Медена пита демек.

Голям фен Аватара на black pearl
    Имам въпрос.. На някой от вас налагало ли му се е да свали към 10-15 килограма ? Няма значение за какво време .. Просто от миналата година като се преместих в ново даскало и за 1 година качих 15 кг.... Та така де ако някой може да ми препоръча някакъв режим на хранене + упражнения за стягане

П.П на 13 съм - 68 кг ;XX

Ами аз свалих 10тина кила, не че имах нужда, нито пък ми е било и цел, ама така се получи....
    И ехо, има цяла тема !? Да ти препоръчаме упражнения и хранене викаш? Толкова ли те мързи да прочетеш малко по-назад какво е писано...

Какво ядете,докато сте на училище?

Нищо.
    Втория срок ще си взимам ядки, защото ще съм втора смяна. Не мога и да закусквам, а след това и да обядвам преди да тръгна, идва ми много, така че 80-100г ядки ще ми идват перфектен заместител на хранене.

Нищо ;о ..
    Аз сега си взимам или около 60,или 100гр ядки,банан/или мандарини/ ..Сутрин вкъщи често ям плод + нещо друго :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си