- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 24
Определено това не беше добра комбинация...чувствам се като премазан от влака след 1 час трябва да съм в телевизията :/
![]()
>>DjBelev<<
Мале, грима ми се получи страхотно.
Само ако не трябваше да го върша това след малко, ама..
Като съм добра..
Излиза ми се, прави ми се нещо, а ми е толкова... никво, че не мога да измисля какво. Не ми се обикаля само за едното кафе някъде.... Брррррр. Изтрещялка.
Станах с гъза нагоре и ми е некф опак целия ден.Изнервен съм.![]()
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Обичам го и съм готова да прекарам целия си живот с него!
и отново в емоционална дупка.
слушам си Боби и си рева.
липсва ми любов, липсва ми разбирателство, лиспва ми тази връзка със света, за която от толкова време мечтая..
имам нужда да се пробудя, една част от мен крещи за това, но другата просто казва "зарежи, няма смисъл.."
пфффф..
Криво ми е. Лошо ми е. Не ми се учи. Не ми се чисти. Не ми се готви. Искам само да се заровя под завивките и да изчезна от лицето на земята.
Добре, че е той да ме разсмее малко и да се погрижи за мен.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Снощи беше окей , обаче днес защо ме мързи така да уча
Оф, успешен ден. Въпреки ,че главата ме цепеше през половината.
Само той е способен с една думичка да ми направи деня от дъждовна помия, в прекрасен пролетен ден!
maDamn
Изтощена.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Уеуе мауе... ти да видиш, каква я мислих аз,а каква стана ...![]()
Как пък се е сетил за мен ??? Обаче ... няма го това желание при мен,а и със сигурност е нормално,какво да се прави,това са две години !
Пък онзи не ми се обади...Е, ще видим .
Днес цял ден харабия, лежане и мързелуване, в последните няколко часа си спретнахме със съквартирантките кулинарен маратон :Д И сега се приготвям да излизам.
Имам опасения, че ще е мега тъпо, дано да греша.
Утре на работа ли?//////////
я си енете майката ама утре нямаая да хофя на ранота!
ШибанабИ!
Боклиуици гадни!
Долни!
Ми цокате хуеца!!!
Утре няма ходя на работа и акок ймянякой ми звтне на работа ше му еба птуката майчина!!
Не се подирайвай..
Просто да си е беат путката майчина
Утре няма ида на рабтоа
Им еба майката
Мръсна.. долна.. нещасници смотани
боклуици
Трябва да уча за глупавия изпит, а се чудя как да си губя времето...
И ми се кулинарства. Но май ще го оставя за другата седмица.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Станах в 9 , въй... и се изстрелях навън с маметоГотино ми тръгна деня,дано си остане такъв.Имам филмче+количка и сладко ,омномном...кеф.
maDamn
Много съм добре, чувствам се абсолютно пълна с енергия, а се събудих толкова рано... до довечера има ужааасно много време и просто се чудя какво точно ще правя :Д Добре, че имам гардероб, който чака да бъде преподреден.
Everything changes, but beauty remains ...
Това момиче буквално ме изкарва извън нерви.
Крайно време е да осъзнае, че трябва да има собствен живот, не да се бърка единствено в живота на другите.
Не мога да я търпя вече. Затварях си очите достатъчно дълго време.
Не искам да я виждам повече.
И спря да се върти за миг земята..
Брр. От вчера вечерта се размотаваме в апартамента на приятелката ни. След малко пък ще ходим да гледаме Les Miserables. Предусещам, че ще си изплача очите. А трябваше да уча.
Пф. Мамка му на ученето за днес.
Умирам да си намеря ей такива: http://www.svims.ca/council/illust/L...w%20Kuznik.jpg Много крехки и нежни ми изглеждат. Не, че знам какво да правя с тях де.Ама искам да ги видя на живо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
О, не. Това е гъбка, която има антисептично действие. Много ми харесва как има нещо като перлички отгоре. Така се и казва: L. perlatum. Не знам, много ме впечатли. Като капне капчица върху нея, пръска спорички навсякъде. <3 Дори лишеят, който издържа в космоса на студ и вакуум не ми хареса чак толкова.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()