- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Ако е мазнина - нормалната процедура. Знаеш, няма отслабване само в определена област, където на нас ни е изгодно. Възможно е да си и с широк таз, така че тогава не очаквай някаква промяна.![]()
Ами не мисля че тазът ми е широк. Всъщност не знам. Как да преценя? (сигурно въпросът ми е много тъп)
Значи, ще внимавам с храната, а активната част каква да бъде?
Последно редактирано от wiiwa : 01-17-2013 на 12:49
Как да прецениш? Ми не си ли се мерила някога, в огледало не си ли се гледала?![]()
Примерно голям задник не значи широк ханш и обратното. Моето дупе не е плоско, но самия таз ми е тесен.
Костната структура не се променя.. So .. Ако е мазнини - ще се оправи,ако ли не - няма.
Някой отслабва ли ?!?!?![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
то па не може целогодишно да отслабваш..![]()
в моя списък няма дума ,,не може'', тая тема само за лятото ли е ??
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Целогодишна е
Интересува те нещо, или някой да ти прави компания просто.
Аз бях болна две седмици, може да се каже че не съм яла почти нищо. Кожата ми е под всякаква критика, на големи дози витамини съм. Като почна да ям, ще пиша хихи. За сега карам на меки/течни неща, че болките в гърлото са ужасно нещо. Физическата ми активност е сведена до минимум с тази температура
Иначе от понеделник ще трябва да се върви по 5 километра, та така... горко ми.
Целогодишна правят само хората дето не знаят къде се намират..
Хаха. Диета = хранителен режим.
Дали ще редуваш, сменяш или поддържаш едно и също меню, все си е диета.
Само дето тук се въдят само отслабващи..) А това е работа според зависи , но макс 3 месеца. Даже и те са много
![]()
++
5 километра се взимат за 40тина минути малко по-бърз ход.
Има ли някой, на когото ставите му пукат много? Като се извия, усещам как всичките ми прешлени на гръбнака изпукват, врата също, понякога и коленете и глезените ми скърцат. Трябва да взимам някакви мерки предполагам?
И аз съм така..
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Абе от момента когато съм на легло над две седмици вече и от понеделник имам ходене по 5 км отиване и после 5км връщане до унито си е баш зор. И то няма измъкване нито един ден в продължение на месец.
Иначе не, не ми пука нищоПих Магнезии, едни хапчета за залежаване нещо за кръвта бяха и правя гимнастика, та няма как да ми пука нищо. Може от студа да е
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Днес се видях с едни приятели, с които не се бяхме виждали от около месец. Била съм вече не толкова слаба, било ми по-хубаво. От една страна го приемам добре. От друга, естествено, винаги съм искала да имам бедра, които не се допират в най-горната си част, но май няма да го бъде много. A да, и ми беше вече писнало най-малките панталони да са ми големи, блузите да са ми широки, а размер XS да ми виси. По дяволите, няма да пазарувам от детски магазинИ все пак, засега здравето е преди всичко, с тенденция е и да продължи така. Предпочитам да си скъсам за*ника от тренировки, отколкото да се върна на старото положение, пък дали ще стане, времето ще покаже.
![]()
Мисля да си взема магнезиево олио. Ония ден усетих пак крампа. Засилила съм уж приема на магнезий от храни - сурово какао около 100г за 2 седмици изконсумирах, зелени зеленчуци хапвам, абе намира се в менюто ми, уж...
Последно редактирано от FuckingFreak : 01-25-2013 на 19:07
Аз май такова олио пия, не съм съвсем сигурнаАма е точно за тези неща дето описваш. В едни ампули е, цяла кутия, вътре са по 30
Видях си снимка от най- "дебелия" ми период, миналата година по това време.![]()
Трябваше да си взимам мерки с шивашкия метър, не да гледам единствено кантар, но вече е минало. Каква е разликата? Оформена талия, по-силно ядро (все още недостатъчно...), като цяло по-добре оформени мускули. Краката ми май никога няма да са одрани и прави клечки, но не ми и пука особено много, с повечко мускули изглеждат къдеее къде по-добре. Дупето ми по едно време и то беше найс, ама тогава всичко друго ми беше шишкаво, сега никакво го няма, ама шанс.Свалените килограми бяха над 10, бях заприличала на закачалка, сега както написах съм по-добре, вече съм +2, мисля още 1-1,5 и всичко ще е ток и жици.
Ами хайде !аз не ям сладко от 20 дена ,пържено по принцип не ям ,искам да сваля 4-5 кг. ,висока съм 169 и съм 55 кг. Наблягам на качествените храни ,правя упражнения всяка вечер по 30-40-50 мин. зависи... Мисля да ходя да бягам,като става времето малко от малко (да не е някой кучи студ) и така... За сега няма никакъв ефект, може би защото замествам сладкото с някви смучащи бонбони и боклуци,които имат супер много калории .. Но устата ми е свикнала постоянно да дъвчи нещо :д ама спирам и тях,иначе няма как да стане моята работа. А ти какво правиш,какво ядеш,колко искаш да свалиш ?
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аз нямам търпение да се стопли и да ходя да бягам всяка сутрин на стадиона. :/