.
Отговор в тема
Страница 26 от 81 ПървиПърви ... 162223242526272829303676 ... ПоследнаПърви
Резултати от 626 до 650 от общо 2018
    anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Здравейте! Аз също тази година съм 7-ми клас и съм ужасно притеснена. А при вас така ли е ?
    омг
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Баси умрялата тема Утре ще ни бъде олимпиадата 2ри кръг по химия, вдругиден по физика а в понеделник по математика......
    и на нас е същото в понеделник имам и по история а тея дудуци са наблъскали 10 областни кръга в три дена

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ужас!! И после във вторника очакват да сме си научили и написали... Олимпиадата по химия как мина? Аз съм почти сигурна, че ще мина на национален кръг (ПОЧТИ) но те избират хората с най-високи резултати... Абе дай Боже да се видим в София :Д

Град
    Yambol
    Имаш предвид Варна, предполагам

След като разгледах момн, вече имам предвид Бургас. Какво стана с олимпиадите-някой да има резултати?

anonymous895156
    Guest
    Как се справихте на олимпиадите? При нас днес дойдоха резултатите по химия и по физика
    По физика имам 19 точки - не ми достига 1 точка, за да се класирам на национално, а по химия 68 - не ми достигат 7 Сега остава да кажат резултатите по математика и история. Някой ще ходи ли на областното по БЕЛ?

Да , аз се класирах по БЕЛ колко точки имате ?

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от *diamond* Виж мнението
    Да , аз се класирах по БЕЛ колко точки имате ?
    90 :3 оле по математика на областното излезнаха резултатите преди малко
    на първо място е няква там с 11 точки от 21
    на 2 - един от нашия клас с 9, аз съм на четвърто със 7 :5 баси кефа

На нас още не са ни пристигнали резултатите! И още никой не ги е потърсил, а ние чакаме вече 2 седмици

anonymous895156
    Guest
    На нас още не са ни пристигнали резултатите! И още никой не ги е потърсил, а ние чакаме вече 2 седмици
    ем виж в сайта на рио за твоята област. Ние и нашите ги чакахме 2 седмици

Там ги няма, аз вчера даже звънях да им досаждам, казаха, че много добре съм се справила и че ще ни разпратят резултатите по училищата. Ама не ми казаха кога....

Там ги няма, аз вчера даже звънях да им досаждам, казаха, че много добре съм се справила и че ще ни разпратят резултатите по училищата. Ама не ми казаха кога....
    Same for Пловдив, за съжаление.
    От решенията имам само една сигурна задача, за другите две не съм сигурна дали ще получа някакви точки, но като видях.... 11 точки за 1 място са МАЛКО! Олеле..
    Последно редактирано от Choco_Latte : 03-09-2013 на 15:01

БТУ Димитър, къде ги видя вашите резултати, във вашето РИО ли, или къде..... Да знам къде да следя..

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Choco_Latte Виж мнението
    БТУ Димитър, къде ги видя вашите резултати, във вашето РИО ли, или къде..... Да знам къде да следя..
    Да, в РИО Хасково, в този сайт ги има всичките риота http://www.riobg.com/

anonymous895156
    Guest
    Някой ходи ли на областното по ИТ?

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Някой ходи ли на областното по ИТ?
    Че то олимпиада по ИТ ли е имало? Защо учителите в нашето у-ще не са ни казали?
    Значи - имало е и олимпиада по физика, по астрономия, по ИТ и по още доста такива предмети, а сега ако кажете, че е имало И по английски език..............
    При положение, че не съм отсъствала, как е станал тоя фокус??!

Като стана въпрос за английски, някой ходи ли на Creative Writing-a...... Чакам си резултатите.... Пък пише, че ги пращали по имейлите на учителите...... Дали ще ги постнат в нета, че умирам от любопитство.

Плюс това в сайта им пише, че тая седмица щели да пращат сертификати някви......
    Последно редактирано от Choco_Latte : 03-09-2013 на 18:15

anonymous895156
    Guest
    някой ходи ли на Creative Writing-a
    КВО
    КРЕАТИВНО ПИСАНЕ?
    РАЗКАЗИ :3
    КОГА
    КЪДЕ
    КАК
    И ЗАЩО ЗА БОГА НЕ ЗНАМ :СССССССССС
    А иначе на нас за общинските кръгове ни казваха учителите по съответните предмети. При нас олимпиадата по английски е осми клас и нагоре. По английски ще има там някво кенгуру в края на месеца, то е повече за обща култура на английски.

Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    КВО
    КРЕАТИВНО ПИСАНЕ?
    РАЗКАЗИ :3
    КОГА
    КЪДЕ
    КАК
    И ЗАЩО ЗА БОГА НЕ ЗНАМ :СССССССССС
    А иначе на нас за общинските кръгове ни казваха учителите по съответните предмети. При нас олимпиадата по английски е осми клас и нагоре. По английски ще има там някво кенгуру в края на месеца, то е повече за обща култура на английски.
    Такам значи пълното име на състезанието е Bulgarian Creative Writing Competition. От малко по-различен тип е, т.е. беше срока до 20 януари за записване на всяко у-ще и съответно всички учители по АЕ питат кой ще се записва. Самото състезание беше миналия месец, някъде към средата. А как се провежда- дават 3 теми, избираш си една от тях и за съответното време /1ч/ пишеш есе в/у нея. Трябва есето да е творчески написано. Ето ти сайта да видиш малко повече инфо - http://corplus.org
    Най-вероятно не знаете, защото има ограничен брой места, освен това не е чак пък толкова известно като че ли.

За кенгуруто - досега всяка година съм се явявала, само нз тая година защо все още нищо не са ни казали. На вас вече съобщиха ли ви?

А за общинските кръгове на олимпиадите - при нас някои от учителите, като вече изброих предметите, по които преподават, изобщо ни най-малко дори не са намеквали за такова нещо. Тюфлеци.

Голям фен Аватара на black pearl
    Вие сте много луди човечета с тези олимпиади ; д ЗАщо ви е да ходите по физика химия и т.н. като не ви трябват тези предмети за приема. Аз само на пробни ходя

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    ЗАщо ви е да ходите по физика химия и т.н. като не ви трябват тези предмети за приема
    някои виждаме по-далеч от носа си.

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Вие сте много луди човечета с тези олимпиади ; д ЗАщо ви е да ходите по физика химия и т.н. като не ви трябват тези предмети за приема. Аз само на пробни ходя
    Защо ли? Защото миналата година една моя позната, която беше 7-ми клас, завърши с 6 по математика и БЕЛ, а с 3 по химия, физика и история. По география 4, и то едвам. Плюс това като съм силна и по допълнителните предмети, защо да не се пробвам? Дори и да бях някаква, дето една дума не може да разбере по някой от тези предмети, пак не е честно да не ни казват за олимпиадата, а при положение, че от тея природни науки най- ми върви физиката, точно за нея "забравиха" да ни съобщят. :@

Защо ли? Защото миналата година една моя позната, която беше 7-ми клас, завърши с 6 по математика и БЕЛ, а с 3 по химия, физика и история. По география 4, и то едвам. Плюс това като съм силна и по допълнителните предмети, защо да не се пробвам? Дори и да бях някаква, дето една дума не може да разбере по някой от тези предмети, пак не е честно да не ни казват за олимпиадата, а при положение, че от тея природни науки най- ми върви физиката, точно за нея "забравиха" да ни съобщят. :@
    Бту, и аз също ходя на пробни - по БЕЛ и Мат., от началото на годината, ако не съм отишла на 6-7 поне. И честно да си кажа, почвам да не виждам смисъл. Например, на олимпиадата по математика, общински кръг, дадоха задачи, които за мен бяха на ниво м/у лесни и средни. В нашето училище организират пробни изпити, които са толкова лесни, че завършвам 1-ви модул 20 мин по-рано. Такива елементарни задачи, че направо.... Вчера бях в търговската гимназия на пробен изпит. Елате да видите какви бяха. Не бяха нерешими, аз си ги реших, обаче бяха доста по-трудни. Не можеха да се сравняват с олимпиадата, камо ли пък с тези от нашето у-ще. И сега какво? Едни лесни, други средни, трети трудни. Аз откъде да знам какви ще ми се паднат на изпита?!

Аз по химия, физика и математика ходих. За математиката ако имам и 1 т. ще се хвърля от радост. По химия и физика са ми надеждите. Аз ходя на олимпиади за разнообразие, за прославяне на училището (баси самочувствието вадя) и просто ми е яко.

Аз по химия, физика и математика ходих. За математиката ако имам и 1 т. ще се хвърля от радост. По химия и физика са ми надеждите. Аз ходя на олимпиади за разнообразие, за прославяне на училището (баси самочувствието вадя) и просто ми е яко.
    Хаха, ами и аз съм същата. От нашето училище, което е ОУ, само аз минах на областен кръг по математика не само от 7-ми, ами от ВСИЧКИ класове и в мен е надеждата за "прославяне на училището" :Д А на самия областен - доста противоречиви признаци има за класиране. Със сигурност имам една вярна задача - 2ра, тя беше елементарна геометрия, ако си спомняш - за другите не знам. Но се надявам, и на 20-то място да съм, няма лошо, щото тая година бяхме много седмокласници.

Аз и още едно момиче от 5-ти клас ходихме на областно. Иначе и ние сме ОУ. То по математика 1-ви кръг беше много просто, ама на областния-99225 го представи като разлика от квадрати... На 2-ра аз получих 75, ама чертежа ми не беше такъв, какъвто трябваше да бъде ( )... Абе голям цирк

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си