- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Ужас!! И после във вторника очакват да сме си научили и написали... Олимпиадата по химия как мина? Аз съм почти сигурна, че ще мина на национален кръг (ПОЧТИ) но те избират хората с най-високи резултати... Абе дай Боже да се видим в София :Д
Имаш предвид Варна, предполагам![]()
![]()
След като разгледах момн, вече имам предвид Бургас. Какво стана с олимпиадите-някой да има резултати?
Как се справихте на олимпиадите? При нас днес дойдоха резултатите по химия и по физика
По физика имам 19 точки - не ми достига 1 точка, за да се класирам на национално, а по химия 68 - не ми достигат 7Сега остава да кажат резултатите по математика и история. Някой ще ходи ли на областното по БЕЛ?
![]()
На нас още не са ни пристигнали резултатите! И още никой не ги е потърсил, а ние чакаме вече 2 седмици
Там ги няма, аз вчера даже звънях да им досаждам, казаха, че много добре съм се справила и че ще ни разпратят резултатите по училищата. Ама не ми казаха кога....
БТУ Димитър, къде ги видя вашите резултати, във вашето РИО ли, или къде..... Да знам къде да следя..
Да, в РИО Хасково, в този сайт ги има всичките риота http://www.riobg.com/
Някой ходи ли на областното по ИТ?![]()
Че то олимпиада по ИТ ли е имало? Защо учителите в нашето у-ще не са ни казали?
Значи - имало е и олимпиада по физика, по астрономия, по ИТ и по още доста такива предмети, а сега ако кажете, че е имало И по английски език..............
При положение, че не съм отсъствала, как е станал тоя фокус??!
Като стана въпрос за английски, някой ходи ли на Creative Writing-a...... Чакам си резултатите.... Пък пише, че ги пращали по имейлите на учителите...... Дали ще ги постнат в нета, че умирам от любопитство.
Плюс това в сайта им пише, че тая седмица щели да пращат сертификати някви......
Последно редактирано от Choco_Latte : 03-09-2013 на 18:15
КВО
КРЕАТИВНО ПИСАНЕ?
РАЗКАЗИ :3
КОГА
КЪДЕ
КАК
И ЗАЩО ЗА БОГА НЕ ЗНАМ :СССССССССС
А иначе на нас за общинските кръгове ни казваха учителите по съответните предмети. При нас олимпиадата по английски е осми клас и нагоре. По английски ще има там някво кенгуру в края на месеца, то е повече за обща култура на английски.![]()
Такам значи пълното име на състезанието е Bulgarian Creative Writing Competition. От малко по-различен тип е, т.е. беше срока до 20 януари за записване на всяко у-ще и съответно всички учители по АЕ питат кой ще се записва. Самото състезание беше миналия месец, някъде към средата. А как се провежда- дават 3 теми, избираш си една от тях и за съответното време /1ч/ пишеш есе в/у нея. Трябва есето да е творчески написано. Ето ти сайта да видиш малко повече инфо - http://corplus.org
Най-вероятно не знаете, защото има ограничен брой места, освен това не е чак пък толкова известно като че ли.
За кенгуруто - досега всяка година съм се явявала, само нз тая година защо все още нищо не са ни казали. На вас вече съобщиха ли ви?
А за общинските кръгове на олимпиадите - при нас някои от учителите, като вече изброих предметите, по които преподават, изобщо ни най-малко дори не са намеквали за такова нещо. Тюфлеци.
Вие сте много луди човечета с тези олимпиади ; д ЗАщо ви е да ходите по физика химия и т.н. като не ви трябват тези предмети за приема. Аз само на пробни ходя![]()
Защо ли? Защото миналата година една моя позната, която беше 7-ми клас, завърши с 6 по математика и БЕЛ, а с 3 по химия, физика и история. По география 4, и то едвам. Плюс това като съм силна и по допълнителните предмети, защо да не се пробвам? Дори и да бях някаква, дето една дума не може да разбере по някой от тези предмети, пак не е честно да не ни казват за олимпиадата, а при положение, че от тея природни науки най- ми върви физиката, точно за нея "забравиха" да ни съобщят. :@
Бту, и аз също ходя на пробни - по БЕЛ и Мат., от началото на годината, ако не съм отишла на 6-7 поне. И честно да си кажа, почвам да не виждам смисъл. Например, на олимпиадата по математика, общински кръг, дадоха задачи, които за мен бяха на ниво м/у лесни и средни. В нашето училище организират пробни изпити, които са толкова лесни, че завършвам 1-ви модул 20 мин по-рано. Такива елементарни задачи, че направо.... Вчера бях в търговската гимназия на пробен изпит. Елате да видите какви бяха. Не бяха нерешими, аз си ги реших, обаче бяха доста по-трудни. Не можеха да се сравняват с олимпиадата, камо ли пък с тези от нашето у-ще. И сега какво? Едни лесни, други средни, трети трудни. Аз откъде да знам какви ще ми се паднат на изпита?!
Аз по химия, физика и математика ходих. За математиката ако имам и 1 т. ще се хвърля от радост. По химия и физика са ми надеждите. Аз ходя на олимпиади за разнообразие, за прославяне на училището (баси самочувствието вадя) и просто ми е яко.
Хаха, ами и аз съм същата. От нашето училище, което е ОУ, само аз минах на областен кръг по математика не само от 7-ми, ами от ВСИЧКИ класове и в мен е надеждата за "прославяне на училището" :Д А на самия областен - доста противоречиви признаци има за класиране. Със сигурност имам една вярна задача - 2ра, тя беше елементарна геометрия, ако си спомняш - за другите не знам. Но се надявам, и на 20-то място да съм, няма лошо, щото тая година бяхме много седмокласници.
Аз и още едно момиче от 5-ти клас ходихме на областно. Иначе и ние сме ОУ. То по математика 1-ви кръг беше много просто, ама на областния-99225 го представи като разлика от квадрати... На 2-ра аз получих 75, ама чертежа ми не беше такъв, какъвто трябваше да бъде ()... Абе голям цирк