.
Отговор в тема
Страница 51 от 103 ПървиПърви ... 4147484950515253545561101 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 251 до 1 275 от общо 2553
    Записвам се и аз при вас! Само утре да ми мине рожденият ден и почвам да работя по въпроса.
    170см - 68 кг. съм (: към 20-ти януари бях 63 кг.

anonymous708973
    Guest
    Само забравих да попитам: Как може да твърдите, че се храните здравословно и в същото време да ядете такова мазно и отвратително нещо като фъстъченото масло?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Пантерке, и аз съм като теб на пътеката :Д но вече 1 месец така и ефект наистина има.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само забравих да попитам: Как може да твърдите, че се храните здравословно и в същото време да ядете такова мазно и отвратително нещо като фъстъченото масло?
    Информирай се малко повече по въпроса и тогава "твърди" същото.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Информирай се малко повече по въпроса и тогава "твърди" същото.
    Много правилно.
    http://www.menshealth.com/nutrition/...ritional-facts

anonymous708973
    Guest
    Масленост поне 50%, която да прибавя към количеството масло и зехтин, които и без това ям? Благодаря, ще мина и без това.

А тая статия може да важи с пълна сила за общо взето всеки вид ядки. Обърнахте ли внимание, че в 90% от случаите се говори за nuts, а не за peanut butter? Предпочитам 30 гр. сурови бадеми/лешници пред тая мазнотия.
    С други думи, статията не е в подкрепа конкретно на фъстъченото масло, а в подкрепа на яденето на ядки. Също така е написана плоско, плъзга се по повърхността без да засяга нещата в детайли.

Град
    София, България
    Аз масло и зехтин не ям.

И, да. Нищо не пречи обаче изобщо да не ядеш ядки, а на ден да си вкусваш 1 лъжица фъстъчено масло, вместо мед примерно. Страхотен заместител е и на шоколада.

Йее, ти днеска си в ебати вълната. Аргументи, детайли
    в даскало съм, не мога търся в момента, в час съм. довечера ще ти намеря статия с подробна информация, от scientists в Оксфорд.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Йее, ти днеска си в ебати вълната. Аргументи, детайли
    Абсолютно. От известно време споря с хора, които считат, че тезата се доказва, като я повторят 10 пъти и изкрещят нещо си, благодаря съм. Една мърда оня ден ми обясняваше колко съм била тъпа и как съм виждала живота като списък от аргументи "за" и "против", пък се кани да става правистка :ДД Не приемам мнение, неподкрепено от доказателства.

Окей, въпрос на избор. Аз предпочитам да ям ядки+масло+зехтин в салатката отколкото това нещо. Считам, че организмът ми получава повече неща така.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Подкрепям пантерката. Не е ли по-добре една лъжица мед и 50гр ядки? Или две парченца черен шоколад?
    п.п. Отделно, че не обичам да го ям това фъстъчено масло...

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Аз масло и зехтин не ям.

И, да. Нищо не пречи обаче изобщо да не ядеш ядки, а на ден да си вкусваш 1 лъжица фъстъчено масло
    Да.
    Всеки да си яде, каквото смята за нужно. Аз също не ям масло и зехтин- само олио от гроздови семки, от което по една лъжичка слагаме в манджите, които се готвят у нас. Зехтин много рядко да си сложа на салата- зеленчуците си ги ям самостоятелно. Фъстъченото масло е особено благоприятно като цяло за тези, които тренират редовно и както трябва- именно заради протеините, които съдържа. Вие, ако щете яжте ядки, масло, зехтин, слънчогледово олио- НЕ говорете преди да знаете за какво става въпрос.
    mimsssssss, разлики между фъстъчено масло, мед и шоколад има, така че не може да се отговори на въпроса ти еднозначно.
    И това, че не сте свикнали да консумирате дадено нещо или просто не ви харесва, не означава, че трябва да сте "едно си баба знае, едно си бае".
    Последно редактирано от tonssy : 03-08-2013 на 13:54

Хора,дайте някакъв изпробван и ефективен режим за сваляне.. Нищо не ми помага освен гладуването..

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster Виж мнението
    Хора,дайте някакъв изпробван и ефективен режим за сваляне.. Нищо не ми помага освен гладуването..
    Няма такова нещо. Ограничаване на някои храни + кардио. Ще отнеме време, обаче. Огромни резултати няма как да очакваш 2 дни след почването.

Знам,че се иска търпение за всичко ..

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Както можеш да си направиш масло от фъстъци, така можеш и от бадеми, и от кашу, и от всяка друга ядка. Сега ако ми кажете, че и това не е полезно, 'щото е мазно... Разлика в състава на ядките, без значение дали са на цели или направени на масло, няма, не виждам какъв е проблема. На мен фъстъченото масло ми е екстра като за след тренировка + извара. Ом ном ном протеин.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Да, голяма разлика има дали ще изядеш 30 г фъстъци или 30 г смлени фъстъци (под формата на масло,нали) , ама направо е коренно различно. O да, и определено от целите ядки извличаш много по-различни нутриенти и ползи, отколкото от пастата. И едното е смятано за полезно, а другото за мазгоч, вредно и НЕздравословно. Бе я споко.
    Подкрепям Pamaa. Това, че нещо съдържа мазнини и че е калорично, не значи непременно да ви свети лампичката за ВРЕДНОО. Никой, никъде не е написал, че поглъща един буркан на ядене, та да се "чудиш" как го ядем това, и твърдим, че се храним здравословно....
    Последно редактирано от FuckingFreak : 03-08-2013 на 21:57

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Не разбирам много, а специално и за фъстъченото масло не съм се интересувала. Но така както го казваш^ си го перифразим все едно дали е добре да изядем 100гр салата домати,чушки и патладжани или 100гр лютеница Щото все пак маслото е консервирано след обработка и не може да се сравнява с прясно счукани бадеми/орехи/фъстъци или там каквито ядки яде човек според вкуса му.
    И да, не всичко което е мазно е вредно, ама специално на чистото ядене се казва да не се яде нищо от кутия или торбичка... щото след преработката си е изгубило ползата.

О Боже, и ти едно перефразиране направи, страшна работа.
    В лютеницата има нишесте, захар, олио, кво ли не, ако не знаеш. Във фъстъченото масло няма. Не разбирам за каква преработка говориш, фъстъците така или иначе едва ли ще ядеш ги сурови, а за направата на фъстъченото масло, единственото, което се изисква, е нещо, което да ги смели. Аз си купувам био, доколкото знам пък Pamaa си го прави вкъщи (ще пробвам и аз, като изям двата буркана), което е гаранция, че няма маргарин и захар в него. Е, и къде е разликата, че аз не разбрах, или пак ВСИЧКО ОПИРА ДО КОЛИЧЕСТВО?

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    О Боже, и ти едно перефразиране направи, страшна работа.
    В лютеницата има нишесте, захар, олио, кво ли не, ако не знаеш. Във фъстъченото масло няма. Не разбирам за каква преработка говориш, фъстъците така или иначе едва ли ще ядеш ги сурови, а за направата на фъстъченото масло, единственото, което се изисква, е нещо, което да ги смели. ?
    Tочно.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Само да кажа, че напоследък съм много зарибена и си купувам от Carrefour сушен кокос, страхотен е. Във формата на малки кубчета захар, и имам чувството, че е бил в мляко и после изсушен, разкарва ми страхотно глада за сладко, и е на добра цена - 1,40 за 100 грама. (ям го заедно със сушени боровинки и бадеми).
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

anonymous708973
    Guest
    Това, че нещо съдържа мазнини и че е калорично, не значи непременно да ви свети лампичката за ВРЕДНОО. Никой, никъде не е написал, че поглъща един буркан на ядене, та да се "чудиш" как го ядем това, и твърдим, че се храним здравословно....
    Я си успокой изблиците малко.

И не че нещо, ама нямаше ли ти един куп здравословни проблеми, щото си нямала грам акъл в главата преди известно време? Щото аз винаги съм знаела това, което написа.

И не че нещо, ама нямаше ли ти един куп здравословни проблеми, щото си нямала грам акъл в главата преди известно време?
    Човек се учи от грешките си.
    Много неща може да знаеш, твоето здраве също не е гарантирано.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Много сте скучни, бееее (и дебели).
    Мани бъзика, ама като си направя равносметката колко дебели хора (визирам всички, които имат да свалят, независимо колко) има в тази тема, е доста жалко, млади хора, а представям си след години (естествено не всички). Тъжна история.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Я си успокой изблиците малко.

И не че нещо, ама нямаше ли ти един куп здравословни проблеми, щото си нямала грам акъл в главата преди известно време? Щото аз винаги съм знаела това, което написа.
    Да. Имам здравословни проблеми, и съм го споделяла не един или два пъти. Направила съм грешка, сега си нося последствията. Аз, а не ти. И да, осъзнала съм си я тая грешка, затова и сега изказвам мнението си. Не всеки се е родил научен, прости ме за което, ама на мен ми се наложи да го разбера по трудния начин. Та да, бих искала да чуя обяснението на това, къде е разликата между 30г фъстъци и 30г фъстъчено масло, защото аз НЕ намирам такава.

Koshtramba, не е ли малко нагло да си "богопомазана" с ген да си стоиш слаба и да наричаш дебели всички хора, без значение колко имат да свалят. Не всеки може да яде като прасе и в същото време да бъде слаб като клечка. Отстрани погледнато изглежда като избиване на някакъв комплекс. Позволи ми да не се съглася, ама едно е дебелана 70 кила на 1,60 височина, и съвсем друго примерно 48 кила на 160 височина, при които човек има най-вероятно съвсем леко да изчисти. Най-малкото е смешно да наричаш някой с нарицателното "дебелак" при положение, че не е с наднормено тегло.

anonymous708973
    Guest
    къде е разликата между 30г фъстъци и 30г фъстъчено масло, защото аз НЕ намирам такава.
    Фъстъците са отвратителни ядки, ама това е въпрос на вкус, така че го оставяме настрани.
    Фъстъченото масло, което Pamaaa си прави, изобщо не е фъстъчено масло такова, каквото е в магазина/био щандовете.

А за Кощрамба... нека бе. Хубаво че се е сетила да прави нещо, защото не е задължително цял живот да е кльоща. Да не говорим, че вредната храна се трупа - може да не е по бедрата и корема, а около органите под формата на мазнини, което е кофти вариантът.
    Оставяме настрани факта, че прави изключително лошо впечатление и че някой, обсебен от манията за 43-те си кила (което всички момчета, които познавам, ще намерят за ненормално, защото няма да видят нищо женствено), наистина избива комплекси. Знам, че това е обичайното твърдение в тоя форум, но при нея е повече от очевидно, че компенсира с късмета си за нещо, което адски й липсва.

Град
    София, България
    Знам, че това е обичайното твърдение в тоя форум, но при нея е повече от очевидно, че компенсира с късмета си за нещо, което адски й липсва.
    Точно. Още повече, че имаме коренно различни дефиниции на 'дебелак'. И никой в тази тема няма за губене 20+ килограми, че изобщо да заслужава това определение. Някои дори имат да качват, а повечето - да стягат, свалят 4/5 кг.

Аз искам да попитам дали всичките и приятелки са слаби. И дали ще отреже някое нормално момиче, защото такива бол (разбирай, не е слаба, но не е и дебела), само защото не е кльощава. Още по-интересно ми е пък защо поставя кльощавите над 'дебелите' при положение, че нито едните, нито другите изглеждат добре. Фитнес/упражнения/движение му е майката.

Отстрани звучи ужасно плоско и грозно. Някои хора са наистина дебели, заради здравословни проблеми, от които оттърваване няма. Мех. Защо се занимавам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си