- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
По-добре ги прави преди вечеря, вместо да се чудиш после да ядеш ли, да не ядеш ли.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^Виж в ютуб. Адски динамично упражнение, ако се изпълнява правилно, натоварва почти цялото тяло.
едит:
Тази сутрин ми дойде, след 9 месеца отсъствие.![]()
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-11-2013 на 07:58
http://www.youtube.com/watch?v=7MGljX4bbps
интересно :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Преди няколко години беше спряло да ми идва за около 6 месеца и в тъпия си болен мозък много се радвах от този факт,защото означаваше,че съм много слаба.Помня обаче колко се радвах като ми дойде,без да съм пила нищо,просто се насилвах да хапвам нормално.
Наистина ли е от такова значение, храненето след кардио тренировка и губи ли се ефекта ако съм яла преди тренировката?
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Не, не се губи ефекта, то даже е нормално да ядеш 1 час преди това, все пак нали ти трябва някаква енергия, аз преди като си мислех, че повече ще отслабна като правя кардио на гладно, няма да ти обяснявам как се мъчех, после цял ден ми беше скапано. Бях чела, че по време на кардио тренировка, за да проверите дали сте започнали да горите мазнини трябва да си проверявате корема, ако е студен, значи горенето е започнало, ако е топъл - значи все още не е. Това колко е вярно не знам и аз, но реално след 8-10ата минута моя корем е вече студен :Д
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Почнах, почнах. Оргаметрил. Лекарката ми каза, че нямало смисъл да чакам повече, единствено организма ми се тормозел по този начин... Точно затова не смятам за нужно да има "честитки", тъй като е предизвикан и аз не го броя за истински. Другия месец живот и здраве ще се види дали всичко е наред.
Омг 9 месеца ;х
Вие кога ядете овесени ядки, защото повечето ги дат сутрин, но някой и вечер. И с какво ги предпочитате мляко или вода?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Е :Д това е положението.
Не мога да чакам да не ми идва с години, за да предприема нещо...
Аз както бях тръгнала да не ям, ако не се бях усетила на време, сега сигурно щях да съм в същата ситуация :X
Да се похваля с последната ми покупка :Д
До скоро си мислех, че аз такива панталонки никога няма да обуя.![]()
Последно редактирано от Pamaa : 03-12-2013 на 13:25
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
ЛЕлелеел Памааааа тялото ти е СУПЕР,МЕГА ЯКО !!!!!!! Много надъхващо ми действаш
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Pamaa, случайно съм ти попаднала на tumblr-a. Онзи ден си търсих произволни, понеже ми е нов, и 10 човека, дето следвам, ти си една от тях. Поздравления за резултатите, виждаш ли, че може?!
Tumblr e голяма работа, със супер много българи се запознах, които дори не живеят в България :Д
Аз вече толкова "невъзможни" неща направих, че никой не може да ме убеди, че не можеш да постигнеш хубаво тяло, като ще и 100 килограма да си.
Ии благодаря!Имам още мноого да работя и се надявам, че до 2-3 месеца вече няма да е нужно да чистя, 'щото вече честно ми писна.
Страхотно тяло, поздравления. На добър ген си случила
едит: Много продължително това чистене, бря. То се прави за 1-2 месеца макс, твоето от колко време продължава?
Последно редактирано от FuckingFreak : 03-12-2013 на 06:43
Жалко, че невсички мислят като теб. Тогава нямаше толкова много да мразя дебелаците, по простата причина, че нямаше да ги има. Ха, хо, хе.
Ето нещо супер хубаво и мотивиращо, мед ми капе от монитора : http://www.youtube.com/watch?v=bmsTXSHhMdE
Целия януари и началото на февруари се стремях да приемам колкото се може по-малко въглехидрати и да правя колкото се може повече кардио, в момента, обаче, гледам да балансирам нещата, 40/60 силово/кардио. Храната - главно чисто месо, плодове, зеленчуци, варива, кисело мляко, извара и ядки. Тъпо ми е, примерно, да изям 3 ябълки, защото като калории може и да са малко, но тия 60-70гр въглехидрати, нещо не ми харесват, пък вече като няма какво да чистя, т'ва предполагам няма да ме бърка.
koshtramba, на мен пък дебелите не ми пречат, всеки да прави к'вото ще, ама като ги видя с баниците, сандвичите, снаксовете и кроасаните и откачам, така се дразня. Толкова е вредно, как въобще може въобще някой да си го купува, при това да го яде за закуска?!?!
Последно редактирано от Pamaa : 03-12-2013 на 11:33
Тя е толкова дебела, че счупва дори родословното си дърво.
Тя е толкова дебела, че веднъж Еверест се опитал да я изкачи.
Тя е толкова дебела, че в киното сяда до всички.
Тя е толкова дебела, че снимката й пада от стената.
Тя е толкова дебела, че като мине пред телевизора и изпускаш 3 епизода.
Тя е толкова дебела, че като отиде в ресторанта и като й дадат менюто тя казва "Еми, добре".
Тя е толкова дебела, че като скочи се заклещва във въздуха.
Тя е толкова дебела, че като й поискат снимка и тя дава пъзел от 100 части.