- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оооххх притеснено ми е. Утре ме викнаха на интервю за работа мечта със заплата мечта. По принцип не се притеснявам от интервюта, но този път е разлино. Пък и е на английски. Дано притеснението не ми изиграе лоша шега!
Як ден, сега се прибрах от обикаляне по магазините с нея. Доволна съм от покупкитеСупер изморена съм и толкова въодушевена едновременно, прекалено ми е яко, за да уча. Ама няма как, трябва- контролното утре ми е доста важно..
Пиша есета; изгубих се между страници и думи. Да минават тия 2 месеца, и ще си клатя крачката буквално.
Ох, кеф.
Връщам се да пиша.
Днеска ще пада купон иии станала съм в 5 бях на работа,после на училище ,и в 11 е ПАРТИТО убедена съм ,че ще е мега якото . Почивам 1 час и се отправям да чета по Химия, а така ми се спи днеска до 12 съм била на работа .A после на училище ,едвам ходя . В момента искам той само да си дойде да му се хвърля на врата и да увия крачка около него <3 <3 ,вече не издържам без него .
Имахме военно обучение в поделението в Карлово. Беше забавно и полезно!
Разглобих и сглобх автомат калашников 2 пъти , пълнители , а у . Похвалиха ни
А мойто мило ... нямам търпение да си дойде!
maDamn
Искам го! Кефи ме... много...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ох, това кафе ме удари в петите! Направо се ококорих!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Утре лекция от http://en.wikipedia.org/wiki/Lawrence_M._Krauss, боди гардове, посланници... Мех. Искам да пропусна цялата суматоха.
Прочетох си едната книга, написах едното есе. Бизнес ме чака...
прегръдки пращам. ще изпратя и автограф с него
хах.
Искам преразказ!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Маги , вземи му слюнка , отпечатъци и кръв ,ако може...някак. Като от отместопрестъплението и ги прати на Чардафон!
maDamn
може и снимка, даже. или пък клипче.
хах, добри идеи Пламе! направо да го отвлека и да му го пратя на Чачо в кашон.
Днес разбрах, че и за фризьорка ставам. За първи път хващам ножици и чужда коса едновременно и резултатите са... неочаквани. Очаквах човека да съжали за доверието си към мен, но и той се хареса и аз съм доволна. Сега остава и с боите да си поиграя и ще си чакам почерпката.
Умирам от болки в гърлото и предължителния смях до сълзи днес не ми се отразява добре. Носът ми протече и усещам как силите започват да напускат тялото ми.
Искам ядене и сън. И нищо друго.
И него по някое време.
И спря да се върти за миг земята..
MY UTERUS IS ATTACKING ME!
maDamn
Нещо ме изнервят всички, особено нашите и той.
Няма толкова неблагодарни същества, не съм приседнала цял ден да им чистя, готвя, гладя и пера , сякаш съм длъжна да го правя и накрая кво получавам? "Тия дрехи така ли се оставят, аз как да мина, как да се изкъпя?" + безброй допълнително мрънкане.
Нямам търпение да се изнеса.
И тоя моя как ме изнерви. Утре искал да се видим, да не съм на повикване нещо? Днеска пръснали 5 капки дъжд, студено му било, бля-бля.
И оная цял ден ми бърка в нервната система със супер гнусното й мълчание.
ПОЛУДЯВАМ!!!! ИМАМ НУЖДА ОТ ЦИГАРА„ ВИНО„ МНОГО СЛАДКО И СЕКС.
ПФ.
Айляяяяк.Спи ми се и скоро ще лягам.Днес и утре с Ростислава , след това в Пловдив.Да видим какво ще стане
Доста ми е сдухано. Не очаквах ситуацията да се развие именно по този начин...
Предполагам и се надявам след този случай, най-сетне всички да схванем, че понякога доста прекаляваме с жестокостта и безразличието към всичко и всички. Дано нещата не се влошат. Определено можем да помислим за отношенията помежду ни и колко добре познаваме хората, на които лепваме етикети.
Последно редактирано от PullMeCloser : 03-14-2013 на 17:57
Everything changes, but beauty remains ...
2 часа и кусур обсъждам рокля... Изтощена, ама доволна, уточнихме поне главните неща.
Нетърпелива утре да отида до пощата и да видя дали ще си получа пратката предвид тая небивалица:
![]()
^мухахахахахахахахахаха!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Честно изхилих се с глас като го видях във ФБ
майка чак се стресна
На леля ми и бяха пратили нещо подобно с име " Dear Mrs "![]()
maDamn
Колкото повече го няма, толкова повече го искам. Shit! Как искам просто да мога да се насладя на свободата си. Даже всички момчета покрай мен ме дразнят вече. Искам да мога:
- да се отпусна,
- да мързелувам,
- да не ме е грижа дали съм хубава,
- да не ми пука за никого освен за мен,
- да го забравя за неопределен период от време, че съществува въобще,
- да спра да му гледам профила през 5 мин,
- да спра да си мисля за него,
- да спра да говоря за него,
- да спра да пиша за него,
- и да се сетя отново след година за него (тогава току-виж всичко е различно),
- да не ме боли,
- да ми е спокойно,
- да съм в добро настроение,
- да не ме занимават,
- да чета много, много, много и всичко друго да изчезне някъде,
- да не ми пише тоя и да не ме кани утре на дискотека, за да не трябва да му отказвам,
- да заспя и да се събудя след година...
И куп други желания от този сорт - депресивни. И всичко това заради него, мамка му! Като си помисля, че не ми дремеше въобще...
А и искам най-добрата ми приятелка. Ако може една година да имам само нея, едно легло, много шоколад и книги! Това ми стига напълно. След една година ще се върне в живота усъвършенстваната ми версия и ще имам, когото си пожелая (тоест него). И ще сме много, много щастливи и влюбени и няма да ги има филмите. И пак ще е толкова лудо, диво, екстремно... Най-най-хубавата ми любов... си отиде. Но ще се върне.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Боли ме главата адски много, цяла седмица ми е скапано *сигурно, защото не съм го виждала*, садвам се само при мисълта, че утре имахме цял ден на един етаж, а той реши да се покрие вдън земя... не ми се ходи на училище, имам нужда от няколко дни релакс. хД
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.