- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Мисля си, че учителя ми по биология е вдигнал ръце от мен :Д смешното е, че го нокаутирам с отлични оценки :Д
добре ми е! разбих се днес. имам да пиша есе по шведски, захващам се.
утре е лесен и приятен ден, надявам се.
Тази вечер ми се иска да си пиша с някое интелигентно момче. Вдигнах ръце от тези покрай мен. Никой да не ме търси от тях. Искам някой да ме разбира и да говори на моя език.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
тооооооолкова изморена.
Имах най-ужасния тест по Литература, половината отговори ги играх на тото, пълен ужас. По английски откачалката се изнерви, почна да крещи, да хвърля дневници, бележници и за капак на всичко - чете ни един текст 2 листа дълъг и ни вика - "Преразказвайте" ... мда, що не.
Дано утре да е по-спокоен ден, имаме и без това на един и същи етаж с Него, очаквам пак да ми се хили като зелка, но поне ще ми оправи настроението.. предполагамхд
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Избеснявам. Днес не сме се чували и съм в неведение дали утре ще си идва. Звъннах преди известно време, не ми вдигна и реших да не нахалствам повече с обаждания.
Ще се захващам да боядисвам майката. Много приятно занимание.![]()
You are broken, I can fix you...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
The Fresh Prince Of Bel-Air <3 Изгледах го на 1 дъх ;д Family Guy също, но не е никак чийзиИначе предполагам за Малкълм, Приятели, Женени с деца, старите сезони на Двама мъже и половина, Как се запознах с майка ви, Теория за големия взрив, си се сетила.
А по темата: Много ми е мързеливо и лигаво, нищо не ми се прави...
Момиче ^^
Ползотворен ден, погледнато от всички страни :3
И сега накрая толкова работа свърших, че едвам гледам. Ама трябва още малко да постоя будна- чакам да ми изсъхне лакът, имам да реша една задача по математика и да прочета ''Ралица''.
Влюбено.
Щастливо.
Подредено.
Очакващо.
Нетърпеливо.
Добре съм.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Толкова съм наивна, добричка и състрадателна, че чак ми е смешно. Бих си плеснала един шамар, ама няма да помогне :д
спи ми се.
всъщност, не. искам просто да избягвам всички.
same here.
толкова ми е сиво и въобще не се вижда светлинка в тунела. все едно няма да я огрее скоро моята улица. а така имам нужда от малко щастие, любов, някой да ме гушка и да му пука за мен. от друга страна ми е трудно да се доверя, след като отблъснах единствения, на когото му пукаше и сега той don't give a fuck за мен и има друга, за която му пука дори повече. трудно ми е да се доверя не на друг, а на себе си. писна ми да отблъсквам хората.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
^горе главата. аз не искам такива неща :Д просто трябва да се разправям с болници, такси, изпити. блях.
спи ми се толкова много, ама ТООООЛКОВА :х главата ми ще се пръсне, цялата съм скована, едвам се движа, идея си нямам защо. Трябваше да правя тренировка днес, а едвам станах от леглото, писна ми все да отлагам ._.
Днес имаме на един етаж, толкова се кефя. Така имам нужда да го прегърна, ама уви. Искам някого, на когото ще му пука за мен, ще ме обича и ще прави всичко за мен, така както аз за него. Хихи, много искам, нали?
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
http://www.imdb.com/title/tt1178663/
Този ми хареса и е чийзи.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Нищоправене all day..
Чардафоне, предложи ми какво да правя 2 часа оставащи в даскало...
Иначе ми е добре, изключвайки тъпото време ще ми е идеалничко.
maDamn
:Д
Чаче, фен съм на Уди и му гледам дори несполучливите неща:Д
мерси на всички за предложенията, върнах се към зарязания Дъ Войс, тъкмо преди новия сезон. йеа!:Д
след ужасно странната нощ, реването, емоционалните мейли и скайпските разговори, небивалата муза, която изкара повече от страница по дипломната ми и придремването от 5 и 30 до 10... се чувствам прекрасно. сериозно! просто не ми понася да задържам емоции в себе си, само ме натоварват и накрая всичко избухва. нездраво! по-лайт ще го карам, мхм! тия дни - писане, писане, писане. дипломна, разкази, разкази за конкурси, пиеса, мхм! очаквам творчески успехи. да!
прекрасен ден на всички, независимо от дрисливото време. амин!
Когато обичаш някого, неговото лично щастие те прави щастлив. А аз го обичам.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Край на седмицата!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Щастлива съм, денят в училище ми мина перфектно.
Поговорихме си, изпрати ме до нас. Малко ми е тъпо- другата седмица със сигурност няма да се видим, трябва нещо за след това да се измисли, иначе си представям колко ще се изнервя.. Пожелавам си всичко в понеделник да мине успешно, напрегнато и развълнувано ми е.
Нещо тоя месец само го чакам да се търкулне.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Цялата седмица с тези чужденци беше изключително забавна, приятна и изморителна.
Днес си тръгнаха.. за жалост. Моето момиче, което спа в нас надали ще ми липсва толкова колкото всички останали - германци и т.н. Доста ме ядосваше, но накрая ми стана приятна, но ... си замина.
Поне покрай всичко това той беше там - и се сближихме адски много и ...... си прекарах невероятни моменти с него /с изключение на това, което правеше, а на мен не ми беше приятно въобще/. Сега ме е страх какво ще стане след това, но.. ще видим. За всичко има време.