- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
На изпращането ще си взема 1 сако сигурно, но на бала -не. Мислех да си купувам, но като знам каква съм топлокръвна ще го съблека на 15-тата минута и после ще се чудя къде да го набутам.
Аз имам въпрос към вече завършили пичове и пички:
Опишете ми целия ден на бала, моля ви се. Много ми е объркано.
Сутринта се наспивам, пуша, пия кафе и се къпя. После от 12 съм на фризьор, от 2 на грим, в 3-3 и нещо се прибирам.
И после какво?
Кога се взима класната?
Ако нямам кавалер какво правя?
По принцип има вариант да съм с една много пичореста количка, обаче пича ще ме откара от нас до мястото където се щракат. После ще трябва да ходя с такси към ресторанта/ или с на някоя съученичка колата/, защото няма как да ме чака ии да...
Моя бал беше на 25-ти май.
Сутринта станах, пих кафе, хапнах нещо, шот бях притеснена малко или много.
После се чух с кавалера ми, отидох да го чакам с майка ми.
Прибрахме се, майка го накара да яде, аз пих още едно кафе и отидохме да се оправяме.
След това тръгнахме за даскало, там правихме квот правихме със съучениците, после заминахме за Банско.
Ние нашата не я взимахме, шот се получи гаф в организацията, но класната се взима преди да се съберете в училище.
Ако нямаш кавалер - майната му, кво като, не е голяма загуба.
Класната, снимки, дефилирането пред Американският и т.н. Мисля, че тези неща вече си се разбирате с класа. На нас за сега плановете ни са:
Първо да ми дойде едната дама (защото е пътуваща) след това с нея отиваме да вземем втората ми дама. След това целият клас отиваме да вземем класната ни и на Бачиново да се снимаме. След това минаваме пред Американският, през центъра, през градската и в ресторанта. Поне за сега е така. Със сигурност ще се промени.![]()
bloodyF мисля, че всяко училище или всеки град си има различна традиция. Сутринта станах аз, ходих на гримове и прически, прибрах се, облякох си роклята, отидохме на един паркинг, където се бяхме разбрали да се съберем, оттам в класната се събрахме малко, после на един паметник тук се събираме от моето училище - традиция ни е , на самия бал въобще не стъпваме в даскалото, там на тоя паметник в морската отиват всички, които искат да те видят, снимки снимки снимки снимки и към 5-6 тръгнахме към Златни, пристигнахме в хотела, регистрирахме се, оставихме багажа, слязохме на вечеря и после към 12-1 отидохме в дискотеката :Д до към 6 .. и после на другия ден си спомням колко бях неадекватна като ме оставиха в града.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more