- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 12-ти клас (абитуриенти) -2012/2013
Изпит номер 1- невзет
Чакаме сега журналистиката...![]()
Оуу,кофти, по какво беше изпитът?
maDamn
Май ще си почакаме доста...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
-_- някой друг освен мене да има скоро контролно на глупавите евро процеси и прословутата икономическа интеграция? верно тия неща трябва да се знаят ама да те карат да ги учишшшш е тъпо оО ........на последните раздели сме по почти всичко...по химия изнасяме теми, физика сме на магнетизъм, правила на пръсти на ръцете, бел започваме д.димов другия път,химия изнасяме теми, история пишеме теми и решаваме тестове,по свят ЗИП сме на ислям -_- поне скоро се свършва тая простотия...биология почти винаги ходиме на кафе щото биологията е гадна наука
ии математика сме на параметрични у-я и неравенства, последния раздел няма да го взимаме функции,оо и английски го проспивам винаги или съм на кафе. тва е общо взето
вече ходя от 2ри час натам, и дори от другия месец ще влизам само по физика, бел и история.
Нашата по свят и личност ни каза:Понеже виждам,че в класа има много расисти,смятам да пропусна темата за изляма!
Така рече и стана!
![]()
![]()
![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
излям.
Нали е грешка от бързотия,моля те, кажи ми,че е така.
При нас по СиЛ не говорим толкова за религиите,колкото за икономическата интеграция и ползите/вредите. Не е идеално тъпо.
maDamn
Хм...споко , 14 май е близо![]()
maDamn
Днешният ми ден беше невероятен.Цял ден от 13 до 20:30 часа прекарах с групата ми по актьорско майсторство.
Цял ден само игри, опознавания и "Комедия от грешки" и в момента съм уморен.
![]()
![]()
Предложиха ми и да се запиша на тренировки по ръкопашен бой. Все още се чудя. Няма да е зле ако влезна малко във форма.![]()
контролното не беше трудно, щото бях прочел точно тия неща да не повярваши се оказа че и по биология сме имали и там правихме само 4,5 човека щото ни нямаше миналия път на контролното и преписах всичко
) то учителката вижда че е безсмислено всичко вече...
Супернагло си измъкнах контролното по математика от компа на госпожата. Малко ми е виновно, ама... може ли никакви упражнения да не правим?
Дано само даде същите групи утре.
Утре се провежда инициативата "Мениджър за един ден" и днес училищният съветник ми каза, че мен ме викат сутринта в Областната администрация и ще замествам областният управител.![]()
Утре при нас се провежда инициатива " Убий тъпанар, спаси народ" ...поне ми се иска...
maDamn
ти пък ние от може би 9ти клас крадеме тестовете по физика та така преживяваме, иначе...злоа и тука миналата година по астрономия го откраднахме, търсихме верните отговори по нета и не можахме всичките да ги намериме. на следващия ден тя ни го пусна(като ни даде на 1та гр 2 теста с по 10 въпроса май бяха и на другата 2 с по 10) и като ни го върна имах на единия 3/4 а на другия 5/6
........смяяяяяятай
Ооо и ние по физика сме ги правили тея шмеерии , както и по Инфоматика,ама там няма как да видим нещо кой знае какво,щото има няколко варианта за изписване...та...греда. Ама винаги ми е малко гузно...
Но като знам,че е една шибана оценка, която ми проваля всичко,ако не я тресна и се дразня, а откровено нямам време на уча по физика.
maDamn
По цял ден почти никакви емоции нямам, освен да усещам, че вече ми е писнало от безсмислено прекарване на времето в училище. Какво се сетиха всички даскали да се правят на строги в края на учебната година в 12-ти клас?! Да го бяха правили тва миналите години, поне успех някакъв щяха да имат със сигурност. Оф. -_-
В неделя пак съм на ТОП, за всеки случай.
Нямам търпение за специализирания ми изпит! Толкова ми е вълнуващо!!!
Адски съм щастлива, че се класирах за Националната по философия! И то с любимо човече! Много голям кеф ще е на Созопол!!!
Да ви покажа колието ми за изпращането:
Поръчах го, вече е при мен. Много си го харесвам! <3
Кандидатстудентска кампания 2013- Няма оценки от положени изпити досега!
гррр писна ми да ги чакам тея мотки от СУ!