- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Разочарована съм,гадно ми е,нямам си никой...имам само една тъпа кутия сладолед,която нито може да ме изслуша,нито да ме подкрепикофти е да знаеш,че абсолютно никой на тоя свят не те иска
Нямам търпение да идва другата събота.. от 27 януари си го мечтая тоя ден.. отново заедно и край с разделите.. писна ми.. искам да е 18 вечеее!
Изморена съм от дългия път, но си струва. Утре и Неделя ще са много хубави дни. Просто ми се иска той да можеше да е тук с мен![]()
Най-ужасното е, че ми липсва най-много вечер и това не ми дава мира да заспя.
Прекрасно беше. Много обичам до него да заспивам и до него да се будя. Сутрин, първото нещо, което видя да са очите му, усмивката му...да усетя ръцете му, да чуя гласа му.
Сега още кафе иии ще видим какво ме очаква днес още.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Притеснено ми е. Не знам как да смогна с толкова работа... Искам седмицата да мине успешно.
йей, неска отивам в мола да си търся бански ^^
100% нищо няма да си харесам и ще си тръгна изнервена и комплексирана, че съм прекалено дебела за да ходя на плаж, но пък сега се радвам.. странно![]()
http://ask.fm/iwwkaa
Кофти ти е че тоя който искаш не те иска а не че няма кой да те искаДа те поискам ли ?
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
http://ask.fm/iwwkaa
Днес се очертава цър пър с компанията.Пожелавам приятна събота на всички!
Изнервена съм. Никога не съм очаквала, че ще съм толкова търпелива и разбрана, ама... то не било за хубаво бе, дявол го взел.
Оф... времето минава бавно, а аз съм едва в началото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"May be in a different life
You can see me stand
On my own agayn...
'Cause now I can't see me..."
Айляк. Предадох се и спирам да се боря с гадния тач-пад.Обичам сандвичите на майка ми . Може да поизляза малко за вечерта и и да видим дали няма да ме офертират интересно за нощта. Иначе и задачи ме чакат, така че няма да скучая![]()
Ох...имам надежда.
Иначе-търсих си обувки из целия град,нииииищоооо. Дано понеделник да си намеря нещо като ходя до Пловдив с маминка![]()
Там 100% ще си харесам нещо. Няма как- трябва. Иначе и аз се инзервям като ида по магазините и : няма моя номер, няма това ,което търся, има това което търся,но не ми стои добре...къх.
maDamn
Днес беше невероятно! Още не мога да повярвам как така се намерихме и каква страхотна компания сме! Обичам ги всичкитееееееее!![]()
![]()
![]()
Ебахти гредата :х
Толкова ми е прекрасен и толкова ми липсва, а е толкова далеч в момента... До следващия уикенд как ще издържим, идея нямам. Скайпа ще изпуши от толкова чатове и разговори. По всичко личи, че тази нощ няма да се спи...
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Егати излагацията.
И малко тъпо, че се запознавам с готините хора все в последния момент.
Ядосана съм толкова много, че ми се реве. Не стига, че днес ми е супер изнервено, ами и това ми липсваше - развали ми се компютърът. Преди две седмици го оправяха, ама тия си оставиха ръцете просто. За какво платих аз? Егати. Супер тъпото. И днеска не ми се включва... Върви пак плащай за глупости, вместо да си свършат работата веднъж завинаги и да не се занимаваш повече. :@:@:@
Трябва много сериозно да си преразгледам хранителните навици. По много лош път съм тръгнала.
Иначе ми е ок. Сесията потръгна изненадващо добре. Сега ако седна и да порешавам задачки, няма да е зле.
А колко е готино шефа да ти почеше егото.
Само едно нещо липсва, за да ми е перфектно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мдам, добро утро.
Сега ще си направя кафе, имам да уча бая, също така и да чистя, денят ми изглежда запълнен.
Време беше, малко в повечко ми дойдоха нервите тия дни.
Така са ми избили, че крака ми трети ден ме боли, няма от какво друго да е, не съм се удряла, нито нищо.
Дано някои хора да са доволни сега.