- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами и аз съжалявамв началото и помен нямаше,поне не и на пръв поглед, сега като се връщам назад в ретроспекция- виждам къде са парченцата от пъзела, запълвам цялата картинка, и се чудя "мамка му,къде ми е бил акъла".
maDamn
Именно!Съжалявам,че ме е правил на идиотка и продължава да си мисли,че съм такава. Ами-не. Каквото било-било. За урок ще мие.
maDamn
избило ме е на ретро нещо
http://www.youtube.com/watch?v=a_vrKc0ixM8
иначе ми е хубаво
днес беше супер лек ден на работа и се очертава и другите да са така
видях си я и ми е щастливо обичам начина по който ме кара да се чувствам.
момчето ми чете книжка и отивам да се гушна до него и да заспивам <3
хубаво ми е! набелязахме десетина местенца и в неделя ще ходим на оглед.
а другата седмица...ох, само за това мисля! <3456789
Катеренето по скали и планини през лятото определено не е за хора с хипогликемия. Още не знам къде се намирам.
Поне бях в добра и весела компания![]()
Днес целия ми випуск ще се прави на биолозиИнтересно ще да е, особено като го знам колко тихичък е учителя... Как ще ни укроти не знам :Д
Беше ти влюбено, затова не ми се щеше да ти казвам. Дори сега, когато си мислиш, че е, не си е показал истинската природа. Често, много съжалявам, че Пикъпа се появи на българската сцена, щото масово излизат с един леко преработен чалгарски манталитет. Всеки път даваш шанс, всеки път се оказва развалено яйце. Тва, което имам предвид за твоя е, че по някакви остатъци от възпитание се сдържа да не те псува и обижда по телефона. Главата си залагам. Ако по някаква причина продължиш контакт с него, ще го направи. Да видиш тогава за какъв селяндур иде реч. Без грам да го познавам, съм убеден.
Абсолютно леке е, ще ме извиняваш. Дано не те разнася само по клюките. Че тогава вече можеш да ми звъннеш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Споко,Чачи. Съмнявам се да си го начука сам по тоя начин,но дори и да го направи...половината град явно го знае какъв е, за разлика от менНо ми е пределно ясно вече.
Оказа се х'абсолютно прав.Никакъв шанс, никакъв контакт. Още на същата вечер, на минутата му изтрих номерата. Нямам никакво желание повече да се захващам с него , по какъвто и да е начин. Приятелите ми никога не са го харесвали,явно е имало защо .
maDamn
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ох, смотано ми е някакво, не знам и аз.
Напълно съм съгласен с теб.С всеки нов шанс псувните и обидите се увеличават за сметка на даващият шанс,защото се свиква,че той може да прощава всичко и че може да се държат както си искат с него знаейки,че могат да си го върнат по всяко време и губейки всякакво уважение към него.За мен истината е в първият път.Вторият шанс може и да е успешен и да има любов,но доверието е сериозно подкопано вече и трябват доста усилия.Третият шанс и всички останали вече са глупост и са си просто загуба или оползотворяване на излишно време и няма по-добре да става, а напротив точно обратрното.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ДОБРЕ! Отдавна не съм се чуствала толкова лека и ... просто добре!! Не съм спала и не ми пука!.! и утре четвъртия мъдрец ще ми вадят и въпреки това пак съм добре!!!
А аз може ли да ти звъня?![]()
@granger, честито избавление! Надали в момента ти е много забавно, обаче няма друга дума, освен "избавление", която да го опише тоя твоя нещастник. И вярвай, че не си сама, минала през подобно нещо.Всяка една дума нa Chachо, всяка запетайчица даже плашещо се припокрива с реалността, така че ако един ден ти хрумне отново да подновиш контактите си с него по някаква причина(независимо, че сега казваш друго) - пиши ми първо на лично да ти разкажа за измеренията на простащината на тъмните балкански субекти, движещи се по нашите земи, и тотално да те откажа от идеята.
![]()
он: голяма ми е шматка, много я обичам. Радвам се, че е до мен и че винаги, когато имам нужда от нея, е насреща.
Като цяло се чувствам изключително добре в последно време, енергична съм, щастлива, върша си задълженията съвестно, получавам разни признания по повода и... Хубаво ми е.
Ооо,Намби, от 8 месеца насам не съм се чувствала по-добреНаревах се за 20 минути ,не щото ме е зарязал, а защото ме беше яд,че не можах даже и да му отвърна на нападките. Поговорих си с мама, и се успокоих. 20 дни се пънах да оправя , най-накрая той рече и отсече
И след това не съм гледала толкова як финал на ШЛ
От няколко дни насам мога и да с се съсредоточа в ученето ,и ми е идеално! После излизам с приятели , пък той нека прави ,каквото си иска,само не искам повече да ми пише и звъни. Надявам се,че му стана пределно ясно, че не желая да го виждам.
maDamn
Всъщност, всеки мъж може да залитне в тая посока, дори и сравнително интелигентни хора. Това си е комплекс. Изначало държанието им е с цел да ги харесате, когато се държат добре, а когато биват отрязани, се държат тъпо, защото им е изчезнала причината да се държат като зрели хора. Причината - да ви се харесат. Тоест, ако един човек няма искрена причина да уважава, очаквайте това поведение. Което се връзва с казаното от мен за пикъпа, тъй като, както всички знаем, в него са малцина тези, които чувстват идеите му. Повечето търсят метод, който да даде желаните резултати, но чувстват мирогледа чужд. На всичкото отгоре успяват от цялото знание да грабнат само съмнението за добро и лошо, и съмнението, че доброто е наложителен избор.
Ако разпитате майките си или загледате свалячите им, ще забележите, че тва поведение е присъщо и за хора на 30-50. Просто си е въпрос на манталитет.
Търсете истинско уважение, за да избягате от такива индивиди. Ако човекът до вас ви цени като личност и ви има доверие, е признак, че ви уважава и не е от "оная" стока.
Няма го вече ,загубих го
И очакват да простя и да забравя въобще не ми пука ,че са колкото мене и че животът им сега започвал . Не ме интересува ,че са едва на 19 години е няма да стане !!!!!
Мина бала, минаха матурите, училището свърши, само още един държавен и 3 дена практика и Край! Приключвам с това училище, най-сетнемечтая за това от 2001
))))))))
На село съм си, почивам си от всичко и от всички...тая сутрин решиха да ме изнервят до краен предел и не ми е много весело сега, ама като се наспя ще ми е по-добре, предполагам ..
Обградена съм с животни и природа, точно от това се нуждаех.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...