.
Отговор в тема
Страница 42 от 81 ПървиПърви ... 3238394041424344454652 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 2018
    Повече от фен
    ^Колко са максималните и кои въпроси са за 2т.

anonymous895156
    Guest
    по английски имам само 1 грешка и тя е на 13-то, ^^ защото не съобразих, че пише could ;д
    Последно редактирано от dimitar., : 05-28-2013 на 13:18

http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._eng-7klas.pdf

ПП: По английски всичко ми е вярно, само за 16 не съм сигурен. Бях писал нещо от сорта на „He thought it was too short.“, нещо подобно, а може и същото, дали ще ми го зачетат за верен въпроса?
    Последно редактирано от chtlsy : 05-28-2013 на 13:18

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Аз имам на 3,5,и 27. На 3 и 5-то не можах да разбера текста, щото оная нямаше хубаво произношение (ся някой ще ме оспори със сигурност, на всички записа им е един и същ и някои може да са го разбрали, аз не успях) На 27 нито една от думите не знаех ко значи Мисля че тези от 16 до 20 са за по 2 т. и макса е 35

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Нито едно сгрешено нямам ^.^
    A колко са максималните и по колко точки носи всеки въпрос?

Г-жата/г-на ти ще се гордее с теб, само тези от 16 до 20 са с по 2 точки, останалите са с по 1т.

Повече от фен
    Аз съм сгрешила 2-ро и за един отворен не съм сигурна к'во писах.

Аз имам само едно грешно

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._eng-7klas.pdf

ПП: По английски всичко ми е вярно, само за 16 не съм сигурен. Бях писал нещо от сорта на „He thought it was too short.“, нещо подобно, а може и същото, дали ще ми го зачетат за верен въпроса?

Ще ти го зачетат . Отговора си е верен

А аз на 19-то писах "He cried", а верните са: "Ugly", "Uglier(than before)", "Disappointed", "Unhappy". Дали ще ми го зачетат?
    МОМЧЕ

Ми то наистина имаше момент , в който конят е плакал , ама .. всичко зависи от госпожата може би , освен ако не се водят строго по отговорите :s

Ще видим, въпреки че аз съм си чисто 5 но да я затвърдя малко.
    А и на 16-то съм писал "it's too short", а отговорът е: "because it was too short". Надявам се да ми го зачетат.
    МОМЧЕ

Е той е верен , не може да са чак толкова дребнави

Супер фен Аватара на mayaaa
    И аз да кажа. Значи, имам грешки на 21 и 25. 21 си признавам, че не го знаех , а 25 е просто от невнимание. На 19 писах нещо, като The horse is sad, което едва ли ще ми го зачетат. Не мисля, че имам други, въпреки че не помня много-много какво писах на първия Listening. А бе английският ми не е от най-силните предмети, ама май го докарах горе-долу. Наистина не беше много трудно.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Аз си спомням, че на нас ни четоха инструктаж квесторите и там пишеше, че няма значение оформлението на въпроса, важното е да е вярно.
    МОМЧЕ

Ние не слушахме запис, имахме четци (учители по АЕ от училище), които минаваха от стая в стая да четат. На нас ни се падна госпожата от 5-ти клас. Жената си прочете всичко бавно и ясно - както трябва. Зарадвах се, че не ни се падна сегашната по английски, защото тя само фъфли и плюе и нямаше да разбера и дума.

При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от Rony999 Виж мнението
    При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесен А една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук И един съученик отиде и го оправил Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам
    При нас записите ги пускаше този, който ни поддържа компютрите в училище (не знам какъв се води) и аз си мислих какво толкова има да се пусне един касетофон, че него да карат, ама ся като ти чета поста разбирам, че май има защо.
    Харесвам те защото... Защото си ти. Прикрит от всички твои лъжи!!!

Моят сайт!

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    При нас също ни го пуснаха да го слушаме. Обаче тази, която говореше, имах чувството, че умираше, защото тооолкова бааавно прикаaaзваше... Да, и при нас дойде една г-жа по информационни да види дали всичко е наред и като го пусна, почна да имитира говорещата.

При мен е така. Имам 1 грешка там на въпросите за затворен отговор. Искам да ви питам, на въпросите за отворен отговор (16-20), ако не съм написал само правилния отговор, а съм направил изречение, ще ми го зачетат ли. Извинявам се, ако въпросът е тъп, но някои хора ми казаха, че може и да не ми го зачетат, и се притесних.

Дано го зачетат, нашия учител каза да пишем цели изречения, подлог, сказуемо. Би трябвало да го зачетат, Тъпо е на въпрос да се отговори с две-три думички.. в

anonymous895156
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mladostman Виж мнението
    А аз на 19-то писах "He cried"
    Въпросът не е "Какво направил конят?", а "Как се е почувствал?".

Как се справихте днес

Някой да е намерил сайт, в който са отговорите от днес? Много искам да видя какво съм направила.

Цитирай Първоначално написано от sweetmony Виж мнението
    Как се справихте днес
    Сигурно и на трите теста ще имам по две-три грешки. А ти?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си