- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
^Колко са максималните и кои въпроси са за 2т.
по английски имам само 1 грешка и тя е на 13-то, ^^ защото не съобразих, че пише could ;д
Последно редактирано от dimitar., : 05-28-2013 на 13:18
http://mon.bg/opencms/export/sites/m..._eng-7klas.pdf
ПП: По английски всичко ми е вярно, само за 16 не съм сигурен. Бях писал нещо от сорта на „He thought it was too short.“, нещо подобно, а може и същото, дали ще ми го зачетат за верен въпроса?
Последно редактирано от chtlsy : 05-28-2013 на 13:18
Аз имам на 3,5,и 27. На 3 и 5-то не можах да разбера текста, щото оная нямаше хубаво произношение (ся някой ще ме оспори със сигурност, на всички записа им е един и същ и някои може да са го разбрали, аз не успях) На 27 нито една от думите не знаех ко значиМисля че тези от 16 до 20 са за по 2 т. и макса е 35
Нито едно сгрешено нямам ^.^
A колко са максималните и по колко точки носи всеки въпрос?
Г-жата/г-на ти ще се гордее с теб, само тези от 16 до 20 са с по 2 точки, останалите са с по 1т.
Аз съм сгрешила 2-ро и за един отворен не съм сигурна к'во писах.
А аз на 19-то писах "He cried", а верните са: "Ugly", "Uglier(than before)", "Disappointed", "Unhappy". Дали ще ми го зачетат?![]()
МОМЧЕ
Ми то наистина имаше момент , в който конят е плакал , ама .. всичко зависи от госпожата може би , освен ако не се водят строго по отговорите :s
Ще видим, въпреки че аз съм си чисто 5но да я затвърдя малко.
А и на 16-то съм писал "it's too short", а отговорът е: "because it was too short". Надявам се да ми го зачетат.![]()
МОМЧЕ
И аз да кажа. Значи, имам грешки на 21 и 25. 21 си признавам, че не го знаех, а 25 е просто от невнимание. На 19 писах нещо, като The horse is sad, което едва ли ще ми го зачетат. Не мисля, че имам други, въпреки че не помня много-много какво писах на първия Listening. А бе английският ми не е от най-силните предмети, ама май го докарах горе-долу. Наистина не беше много трудно.
Аз си спомням, че на нас ни четоха инструктаж квесторите и там пишеше, че няма значение оформлението на въпроса, важното е да е вярно.
МОМЧЕ
Ние не слушахме запис, имахме четци (учители по АЕ от училище), които минаваха от стая в стая да четат. На нас ни се падна госпожата от 5-ти клас. Жената си прочете всичко бавно и ясно - както трябва. Зарадвах се, че не ни се падна сегашната по английски, защото тя само фъфли и плюе и нямаше да разбера и дума.
При нас на квесторките им беше за първи път да са квестори на външно оценяване по анг. ез. И на едната и обясняват как да го пусне. Тя взе че ни пусна първия текст по средата(даже към края) и излезе.Добре че втори път се слуша, че успях да напиша нещо. Теста си беше лесенА една приятелка ми разказва в другата зала, че там са включили колонките на мястото за микрофон и после се чудят защо няма звук
![]()
![]()
И един съученик отиде и го оправил
Иначе поне 5 мисля, че ще изкарам
![]()
При нас също ни го пуснаха да го слушаме. Обаче тази, която говореше, имах чувството, че умираше, защото тооолкова бааавно прикаaaзваше...Да, и при нас дойде една г-жа по информационни да види дали всичко е наред и като го пусна, почна да имитира говорещата.
![]()
При мен е така. Имам 1 грешка там на въпросите за затворен отговор. Искам да ви питам, на въпросите за отворен отговор (16-20), ако не съм написал само правилния отговор, а съм направил изречение, ще ми го зачетат ли. Извинявам се, ако въпросът е тъп, но някои хора ми казаха, че може и да не ми го зачетат, и се притесних.![]()
Дано го зачетат, нашия учител каза да пишем цели изречения, подлог, сказуемо. Би трябвало да го зачетат, Тъпо е на въпрос да се отговори с две-три думички.. в
Как се справихте днес![]()
Някой да е намерил сайт, в който са отговорите от днес? Много искам да видя какво съм направила.