- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Бъдещи Седмокласници 2012/2013
Няма да сложат списък за НВО Бел и Математика само по разказвателните закачат резултатите , но по Бел и Мат оценката се гледа лично от списъка като ти го дадат
Брей, резултатите наистина излязоха по-рано ;д
Хора, аз да попитам - ако имаш 2 по математика, какво правиш?
Защото първата оценка е само на първия модул, а втората е оценка на първия и втория взети заедно...
Значи чакаме сега да дадат бележките и да пишем желанията. Балът ми е 33,840. Можеше и по-добре, ама здраве да е![]()
Може ли някой да ми даде пълна информация относно кандидатстването във Варна .. търсих, но нищо не намерих,,, излизат ми от стари години!!!!
БЕЛ - 5,744
Математика - 5,707
Бал - 34,902
О йе.![]()
Последно редактирано от evtimow :3 : 06-04-2013 на 15:04
да попитам дали мога с бал 27,00 да кандидатствам в 133 СОУ ?знам че е малък бала но... толкова съм изкарала) и също така имате ли някакви мнения за 133 .?Мерси предварително
![]()
Последно редактирано от BornToDie : 06-04-2013 на 14:45
По български имам 5, 835
По математика - 4, 244 (епик файл)
Бала ми става 32.158 , уш трябва да ми стигне за там където искам![]()
По БЕЛ за годината + Математика за годината + 2х(2-ри модул БЕЛ + 2-ри модул Математика)
2 пъти оценката от изпита по БЕЛ, 2 пъти оценката от изпита по математика +оценкатта от училище по БЕЛ + оценката от училище по математика
аха ..значи правилно съм го изчислила 27,00 много ми е нисък бала но.....някой знаели бала за 133 СОУ ?![]()
Според вас кой език е по-добре да изучавам английски или немски ?
Математика - 5.689
БЕЛ - 5.689
Балът ми е 34.756. Горе-долу става. Яд ме е, че не учих повече, но..
Най-ужасното е,че брат ми има повече от мен
Според вас СМГ с английски (с немски няма да ме приемат) или 91 НЕГ. Не съм сигурна, че ще ме приемат в 91, но ако балът е като миналогодишния ще ме.
^ За СМГ няма да ми стигне балът ли ?
Миналата година на първо класиране е бил 33,929 в СМГ, а в немската 34,678 дано не се промени тази година.
На кои места не биха ме приели с бал 35,342 (питам, за да знам колко да псувам тъпия си късмет ;д)
Последно редактирано от dimitar., : 06-04-2013 на 16:46