.
Отговор в тема
Страница 89 от 436 ПървиПърви ... 397985868788899091929399139189 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 201 до 2 225 от общо 10898
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Сега това правя има две теми в бг мама и се оказа, че продават и в iherb. Лошото е, палитрите, които си харесах са в американския сайт, в UК изобщо ги няма. Ако някой иска да разгледа http://www.iherb.com/E-L-F-Cosmetics

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    aко бях дизайнер ( несбъднатата ми мечта )
    бих избрала точно тази песен за представянето на новата ми колекция !
    Аз май точно от някакво ревю я знам тази песен

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Не съм го гледала, ама наистина като я пусна това е първото нещо, което ми изскача в ума

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Бърз въпрос: татуировка на пръстите: палец, среден, безименен или среден, безименен, кутре? Първото сякаш е по - естетично, а при второто няма да си личи изобщо, ако показалеца се сложи върху средния.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Недей, вижда се и може да ти попречи за много неща в бъдеще.
    Няма да ходиш цял живот с показалец върху средния пръст
    и се трият много, трябва да се повтаря

Супер фен Аватара на fizzyg
    Татуировка където и да било на дланта не е добър избор,изобщо. Поли го каза - голяма вероятност да попречи в бъдеще.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз не харесвам татуировките, като цяло така, че и аз съм против!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Татуировките са за комплексари.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Всеки с мнението си.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    благодарим, не знаех че съм такава комплексарка

татус на пръста не е препоръчително да се прави, защото боята там не хваща и трябва да се повтаря супер много, а и кожата там се сменя постоянно и един ден или няма да имаш татус, или ще имаш някакви чертички вместо татус ;д

а на мен някой ще ми отговори ли все пак откъде мога да си взема класическо кърваво червено червило? :3
    http://ask.fm/iwwkaa

aко бях дизайнер ( несбъднатата ми мечта )
    бих избрала точно тази песен за представянето на новата ми колекция !
    ма то някой въобще помислял ли си е, че мога аз да кажа нещо и на теб да не ти е хрумнала абсолютно същата мисъл
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    благодарим, не знаех че съм такава комплексарка

татус на пръста не е препоръчително да се прави, защото боята там не хваща и трябва да се повтаря супер много, а и кожата там се сменя постоянно и един ден или няма да имаш татус, или ще имаш някакви чертички вместо татус ;д

а на мен някой ще ми отговори ли все пак откъде мога да си взема класическо кърваво червено червило? :3
    Има много яки червени нюанси от колекцията на Кейт Мос за Римел. Матови и сравнително трайни са. А моето любимо червено червило отново е на Римел, в цикламена гилза, нюансът е 120 Be Bold.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Рових из форуми, всякакви сайтове и не мога да се спра на каквато и да е кола маска. За Jankar открих колкото хубави, толкова и лоши мнения, а се бях навила да си взема такава. Та, каква топла кола маска ви е вършила най-добра работа? Друго, четох за "сваляне на кожата", това може да се случи, ако кола маската е прекалено топла или просто може да се случи? Съжалявам, но съм индианец в тая област.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Рових из форуми, всякакви сайтове и не мога да се спра на каквато и да е кола маска. За Jankar открих колкото хубави, толкова и лоши мнения, а се бях навила да си взема такава. Та, каква топла кола маска ви е вършила най-добра работа? Друго, четох за "сваляне на кожата", това може да се случи, ако кола маската е прекалено топла или просто може да се случи? Съжалявам, но съм индианец в тая област.
    Да ти кажа, до момента не съм си сваляла кожата. Пълня една чаша с вряла вода от бойлера и оставям тубичката вътре за 5-10 минути. Колкото по-течна е кола маската, толкова по-добър е резултатът после. Също при нанасянето не се стяга веднага и не се скубеш с шпатулката. Купувай я, няма да сбъркаш.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз вчера си махнах гела и си отрязах ноктите. Сега няма да слагам лак поне 1-2 месеца. Приятелят ми най-накрая да е доволен.
    Ще е доволен да си с къси нокти и нелакирана? о.О

Препоръчайте ми някакви витамини за кожа, коса, нокти... ,но да не се пълнее от тях ! :Д
    Приорин, но са скъпички. По-бюджетен вариант е Допелхерц актив коса и нокти.

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Откъде да си купя класическо кърваво червено червило /по-лесно ще ми е, ако ми дадете някакъв сайт и да си поръчам от там, но няма проблем и само марка и номер да ми кажете/? ;д
    Мъжо ми подари на АртДеко, влюбена съм в него. (ъ, червилото имах предвид *уозънтми*) Номерът е 05. Адски е издръжливо.

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Всеки път се учудвам колко си тесногръда.

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Добре, мерси много ^^
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от TheBobqk Виж мнението
    Добре, мерси много ^^
    За нищо. Ако има и кой да дърпа, ще е перфектно. Аз сама не мога да се мацам и да се дърпам под мишниците, затова мъжо идва на помощ безропотно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Търся една песен

На английски е, мъж пее, бърза такава, май няма много текст, ами само някакви ..звуци?
    Нова е, би трябвало да я пускат по радио/тв, защото я чувам от едно кафе до моята работа всеки ден..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Всеки път се учудвам колко си тесногръда.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

може ли да ми обясниш защо е задължително след като имам татус (и всеки, който има. не говоря единствено и само за себе си) да съм в списъка 'комплексирани' ?

Щото да имаш татуировка е абсолютна позьорщина. А позьорщината е свойство на комплексарите. Ясно и кратко.
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Търся една песен

На английски е, мъж пее, бърза такава, май няма много текст, ами само някакви ..звуци?
    Нова е, би трябвало да я пускат по радио/тв, защото я чувам от едно кафе до моята работа всеки ден..
    Малко повече детайли?

koshtramba AXAXAXAXAXAXAXAX
    интересни разбирания имаш, честно

Някоя от вас имала ли е нещо на M.A.C.?
    Доста ми ги похвалиха и една англичанка, приятелка на майка ми, каза че ще ми донесе каквото си харесам от сайта им
    И така де, харесах си фдт, гланц и очна линия и сега си ги чакам и викам да ви питам какво мислите като цяло за тази марка. ;д

Аз също не харесвам татуировките но пък въобще не смятам за позъорщина или комплекс всеки сам си решава . Някой хора имат нужда да изразят себе си чрез татуса а други нямат тази нужда .

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Аз също не харесвам татуировките
    Е, ти нали щеше да си правиш татус, а пък сега не ги харесваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си