.
Отговор в тема
Страница 117 от 141 ПървиПърви ... 1767107113114115116117118119120121127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 901 до 2 925 от общо 3520
    Цитирай Първоначално написано от simona-t Виж мнението
    препоръчайте ми фон дьо тен за светла кожа

Revlon Colorstay или Revlon Photoready в зависимост какво търсиш.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Искам да попитам тези,които ползват мицеларни води,понеже четох веднъж,че само в тази на Биодерма е оригиналната съставка на мицеларната вода и си я купих,преглътнах скъпата й цена.Обаче сега се замислих има ли нещо вярно в това твърдение или всичките мицеларни води са еднакви? Тя ли е най-добрата сред останалите? Някой може ли да каже? Има по-евтини води от тази на Биодерма и се чудя дали да си купя,дали почиства така,както и Биодерма?
    При Биодерма е до голяма степен агресивен маркетинг, спокойно опитай нещо друго.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Момичета какво ще ми препоръчате за кожа, склонна към омазняване в Т-зона , но и някой път лющеща се ? Имам и белези , останали от пъпки, които искам да скрия, Ревлон-а Калърстея дали ще ми помогне?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Супер фен
    Град
    Germany
    Някой да ми препоръча хубав слънцезащитен крем за лице?(с нисък фактор),като основа.Кожата ми е смесена.

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Някой да ми препоръча хубав слънцезащитен крем за лице?(с нисък фактор),като основа.Кожата ми е смесена.
    BB крем?
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Най-накрая намерих време да пиша в блога и искам да споделя с вас за любимия ми руж.Знам,че имаше момичета,които искаха да поръчват от елф и обещах,че ще дам отзиви,за неща които аз имам.
    Този руж е един от тях и ми е любим <3
    http://thebloggingandthebeautiful.wo...peachy-cheeky/

Този руж е страшна красота!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Да,а даже това,което се хваща на снимките е нищо!
    Най-много половината от красотата да му се вижда...
    Определено си заслужава парите

anonymous708973
    Guest
    Какво още имаш от ЕЛФ? Ще се прави голяма поръчка и за да не си избера целия сайт, викам да попитам :д

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Уф, и аз все се каня да поръчам, нещата са изкушаващо евтини и искам да купя всиииичко :Д Особено минералните червила, така са ми хванали окото... няколко пъти тъкмо да я пусна и се отказвам. На мен ми е интересно много време ли се чака докато ти ги доставят?
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ До 2 седмици, Криси.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от vqra Виж мнението
    Хей здравейте. Аз искам да попитам дали някой използва био гримове. И ако да ако може да каже някакъв магазин в София. В интернет има доста сайтове, но за онлайн поръчки. В мрежата не намерих нищо полезно. Ще се радвам ако ми помогнете.
    Аз съм с червила Санте и балсами за устни Лавера. Лаковете ми за нокти и стикът против изпотяване също са Санте.

За София няма как да те ориентирам, защото пазарувам онлайн.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Калпазанка,доколкото помня си беше поръчвала и пудра на Санте. Кажи мнение,моля

От елф имам още един цвят от минералните им сенки и дуото руж/бронзър.И от двете съм супер доволна,скоро мисля и за тях да пиша в блога,само да ми оправят лаптопа ;д
    Имам поръчан и праймъра им за сенки,но трябва да си го взема от една жена,която прави поръчката

Повече от фен Аватара на Hristova
    Основа, от която сте доволни на прилична ценa? Може да ми препоръчате и крем за склонна към омазняване кожа.
    L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Калпазанка,доколкото помня си беше поръчвала и пудра на Санте. Кажи мнение,моля
    Бъркаш се, сладур С лореалската съм. Не смея да поръчвам, без да мога да тествам, че да не се направя негърка в лицето.

Цитирай Първоначално написано от Hristova Виж мнението
    Основа, от която сте доволни на прилична ценa? Може да ми препоръчате и крем за склонна към омазняване кожа.
    Bioderma sebium pore refiner.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Колко ви беше доставката от Елф?

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Бъркаш се, сладур С лореалската съм. Не смея да поръчвам, без да мога да тествам, че да не се направя негърка в лицето.
    Нещо съм се заблудила. Иначе се усъмних и аз как си поръчала на сляпо,ама сега ми се разясни случая.

Мнения?
    За коректорите ме интересува кой е по - покривен. В ревютата казват, че и двата имат много хубаво покритие и т.н. Знам, че повечето от форума имат АртДеко, така че може да сравните с него.
    Гарние. По принцип не съм им фен и избягвам да ги купувам заради тестването върху животни, но с тази реклама ми хванаха окото. Дори не знам кой би бил по - подходящ за кожата ми - смесена и в същото време изглежда "уморена".
    Благодаря предварително!

Някой ползвал ли е или поне има ли някакво впечатление от MaxFactor CC cream цвят fair? Знам, че темата не е точно за това, но все пак ще питам - трябва ми светло-кафява спирала.Някой да знае от къде мога да намеря, защото съм много бяла, с много светло руса коса и дори с кафяво-черните спирали изглеждам стряскащо, а с черните съм направо ужасна?

^ Това ревю би трябвало да ти помогне. http://www.rainofmakeup.com/2013/06/...-cc-cream.html

Момичета, препоръчайте ми бронзираща пудра. Трябва ми за контуриране, но идея си нямам каква да си взема и освен това какъв цвят ще ми ходи, при положение, че съм с доста светла кожа?

anonymous708973
    Guest
    Вземи си меденката на Флормар. Огромно количество, 13 лв някъде, аз съм с втория цвят и съм доста светла.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от Penny Lane. Виж мнението

Мнения?
    За коректорите ме интересува кой е по - покривен. В ревютата казват, че и двата имат много хубаво покритие и т.н. Знам, че повечето от форума имат АртДеко, така че може да сравните с него.
    Гарние. По принцип не съм им фен и избягвам да ги купувам заради тестването върху животни, но с тази реклама ми хванаха окото. Дори не знам кой би бил по - подходящ за кожата ми - смесена и в същото време изглежда "уморена".
    Благодаря предварително!
    Коректорът на Буржоа в тубичката е отвратителен. Нищо не прикрива, особено под очите. За коя зона ти трябва, аз ти препоръчвам Афинитон на Мейбълин или Wake me up на Римел, ако държиш да е течен.
    А какви са тези кремчета на Гарниер, с цвят ли са, прикриват ли?
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си