.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 258
    Аз съм 171 някъде и съм 47/48 кг. .. обичам да нося високи токчета.. наистина понякога е малко гадно да стърчиш над другите, но на мен ми харесва това, че съм с дълги слабички крака и когато обуя токчета някакси яко стои.. поне според мен нали сме свободна държава все пак.. всеки да носи каквото му харесва и каквото му е кеф.. не трябва да мислите за мнението на другите

Град
    Varna ^^
    По-добре високо и стройно момиче на вискоки токчета отколкото ниско и трътлесто, така че само трябва да се радваш за размерите си.Аз също съм височка (1.70), но не се притеснявам да нося токчета или обувки с платформа

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Чакай малко, едни 99% от моделите носят токове и извън подиумите и ревютата.
    Не можеш да ми кажеш, че ти се виждат грозни, само защото са високи и на ток?!

ама скъпа, те моделите (Поне преуспелите такива) се возят в кола 24/7 и им се налага да ходят пеша по червеното килимче и обратно до колата и евентуално да се завъртят някъде на партито където отиват и да се запознаят с тоя и оня..
    а виж, 17 годишни пикли правещи фотосесийка на морето от на някое гадже фотоапарата или най-много някоя мижава агенцийка..не са модели а и не можеш да сравняваш тийнейджърка от софия с Адриана Лима примерно
    аз говоря за момичета, носещи в една ръка лаптоп , в друга чанта с учебници и общо взето непосилни да ходят на 8+ см тънък ток..които нямат кола, евентуално не ходят с таксита навсякъде..и т.н.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Момиче високо 1.70 и по - нагоре с токчета ми е супер грозно! Аз попринцип не ги харесвам де ии не нося пък и съм доста висока, така че няма шанс.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Ммм 1,78 съм... ОБОЖАВАМ високите токове и изобщо вида на едно момиче/ жена на високи токове, и имам няколко чифта, но ги обувам много рядко и винаги по определен случай... Просто ми е неудобно да стърча над всички с по 5-10 см.. минимум. Принципно почти винаги съм най-високата навсякъде, а и с едно 10 см отгоре.... ..
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Аз съм 1.75 и пак си ми харесва да съм на висок ток. Колкокото и да е, какво ни пука ниските дрисли (нищо лично-никой да не се сърди), че завиждат. Аз като съм на вън с токово 8+ (на платформа) събирам очите, а и ме кефи супер много как седят високите обувки
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Еми примерно аз съм 175 и когато се кача на токчета страшно се харесвам..Краката ми стават безкрайни ;д

Високите момичета могат да си позволят и високи,и ниски обувки.
    Не мисля,че е смешно или нещо подобно.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ако са високи, много слаби и като дъска, е отвратително, имах една такава в класа и... дам

Няма нищо лошо, за съжаление повечето мъже в България са доста ниски.

Ще ме извинявате, ама аз съм на 17 и съм 1,48... Според мен има и високи и ниски момичета на които не им стоят хубаво токовете. Все още не мога да приема дебелите момичета на токове. Приличат ми на буренца на крачета и е смешно, докато момиче не е казано високо или ниско с хубаво тяло и добре изглеждащи крака изглежда страхотно. Аз например много се харесвам на токове. Не смятам, че съм дебела или слаба, но според мен ми стоят много добре, но за жалост не са ми удобни и за това си ходя с ниски обувки и съм си тапишон. Не ме интересува другите какво мислят аз съм ниска и съм страшно горда с това, пък вие мислете каквото искате. И наистина като си горда със себе си защо пускаш теми, в които обиждаш миньончеата и едва ли не поставяш високите на пиедестал? Не си избивайте комплексите по този глупав и честно казано според мен жалък начин.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от justasmile Виж мнението
    какво ни пука ниските дрисли (нищо лично-никой да не се сърди), че завиждат.
    АХАХАХАХАХАХ
    да, ниска съм, но никога не съм завиждала на високите момичета и искрено се радвам, че аз не съм висока
    тъпо е да си мислиш, че всички ниски момичета ти завиждат
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХ
    да, ниска съм, но никога не съм завиждала на високите момичета и искрено се радвам, че аз не съм висока
    Абсолютно съгласна съм с теб. И "ниските дрисли" са по-харесвани от високите "кобили" и "щъркели". И абсолютно никой не ви завижда. Не се мислете за специални.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kombarka Виж мнението
    Факт е, че няма нищо по-секси от момиче на високи токчета. Но същот така е факт, че съразмерното е най-красиво.
    Вади си изводите.
    съгласна
    Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.

Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.

Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.

Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.

Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!

Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!

А и освен това не всички момчета са по 2 метра, за да можете да си подбирате, докато дребните имаме избор. Ако искам ще е висок колкото мен, ако искам ще е една глава по-висок, даже може две, а вие какво или ще е колкото теб или максимум с няколко сантиметра по-висок. Айде вече престанете да се мислите за облагодетелствани и за нещо повече от нас, защото ващо е по-зле от нащо.

Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло

Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    Да така е .. Виж всеки си има вкус ;д Но какво трябва да се лъжем .. момчетата харесват дългите крака .. А за жалост момичета 1.50-1.60 нямат такива ;д Никой не се мисли за облагодетелстван , ти започна с обидите Ти можеш да кажеш,че високите момичета са кобили или щъркели , но няма нищо по красиво от едни стройни прави крака и красиво с женски извивки тяло
    Не, не съм започнала аз с обидите. Погледни по-нагоре и ще разбереш. Смяташ, че едно ниско момиче не може да има дълги крака ли? Както още в първа страница беше написало едно друго момиче това не зависи от височината, а от пропорциите на тялото. Може да си 1,80, пък краката ти пак да изглеждат къси. Моите например въпреки, че съм си тапишон изглеждат дълги. И смяташ, че аз, например, нямам нямам красиво тяло с женски извивки или стройни и прави крака? Пак не си права, защото често по-ниските момичета изглеждат по-женствено и невинно от високите, защото високите често изглеждат тромави най-вече ако имат 5 килограма повече върху тялото си. Честно казано за този спор няма верен отговор, защото както ти каза всеки си има вкус. Аз нямам против високите момичета на токове стига да знаят дали им седят добре. Но едно момиче малко по-рано каза, че ниските били завиждали на високите Може и такива да има, но аз не завиждам на висок човек по две причини:
    1. Често трябва да се навеждат заради клони и ниско стоящи предмето.
    2. Момичетата трудно си намират по-високи от тях партньори (най-вече в България).

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    АХАХАХАХАХАХ
    +
    И аз съм нисичка, но изобщо не завиждам, даже в това ми е чара :д

Да ок видях Окей представи си тогава момиче 1.55 със дълги крака .. 1-во такова нещо няма ;д говорим за дълги крака 100см примерно хах .. то тва значи че от краката на горе ще е само 55 см ;д не е ли смешно ? Ниските жени са по-склонни към напълняване и за това казах ,че високите момичета имат по-хубави извивки .. И АЗ МОГА ДА ИЗРЕДЯ МНОГО ПРИЧИНИ ПОРАДИ КОИТО НЕ ИСКАМ ДА СЪМ НИСКА,но няма да го направя , защото според мен е тъпо .. Всеки е такъв какъвто си е ..
    Е .. НА НЯКОИ БОГ Е ДАЛ ПОВЕЧЕ , ЧАК СЕ Е ЗАБРАВИЛ .. хахах

Тук доста хора се опитват да ни убедят, че на ниските жени не им отивали токове. http://hotnews.bg/n/minyoncheta--naj...eta.32569.html На тези ниски жени отиват ли им или и те изглеждат грозно Смешни сте вече. Според мен в тази тема няма никакъв смисъл (освен може би да си тренираме писането) и трябва да бъде затворена. Тук просто високите "манекенки" си избиват комплексите.

Голям фен Аватара на shusha
    Всеки да носи това ,к оето харесва. Но не съм съгласна, че ниските жени нямат дълги крака. Всичко е до пропорции и също така има много фотомодели, които са ниски и ине им личи на снимките.
    А и пък че ние ниските завиждаме на високите. Перфектният ръст за мен 168-170 см. Нагоре почва да изглежда грубо.

"Кайли Миноуг

Иконата в поп музиката винаги е казвала, че ако има мечта, която никога няма да сбъдне, то това е да бъде ПО-ВИСОКА. Мини-певицата достига едва 154 см, но това не й пречи да бъде гранд звезда. "

Аз нямам какви комплекси да избивам просто ме дразни някой трол да ми говори , че да си нисък е по - хубаво .. ( и аз почвам така шом не разбирате по-друг начин) АРЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ СЕ И ВИЕ http://wisperhunter.blog.bg/zabavlen...-secret.868252

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз съм фен (защото съм едва 1,63) на дългите крака на високи токчета. Момиче със самочувствие и без притеснение рядко съм срещала да ги носи, а повечето над 1,65 имаш много хубави крака.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    172 см съм и преспокойно си ходя на токчета.Няма лошо, смятам ,че изглеждам добре, пък на който не му изнася няма да ме гледа и толкова.
    maDamn

Голям фен Аватара на shusha
    Цитирай Първоначално написано от teenagexdramaxqueen Виж мнението
    "Кайли Миноуг

Иконата в поп музиката винаги е казвала, че ако има мечта, която никога няма да сбъдне, то това е да бъде ПО-ВИСОКА. Мини-певицата достига едва 154 см, но това не й пречи да бъде гранд звезда. "

Аз нямам какви комплекси да избивам просто ме дразни някой трол да ми говори , че да си нисък е по - хубаво .. ( и аз почвам така шом не разбирате по-друг начин) АРЕ КОМПЛЕКСИРАЙТЕ СЕ И ВИЕ http://wisperhunter.blog.bg/zabavlen...-secret.868252
    Малко са тези , които са високи и не изглеждат грубо. Все пак не всеки 1.80 висок може да е ангел на Виктория Сикрет. Ръстът не дава гаранция за хубаво тяло. И всеки си има недостатък Даже и онези на подиума...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си