- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
ъм що решеш ?като знаеш,че дори естествено къдравите коси не се решат
не е в теб просто не си свикнала.. аз преди като се къдрех 2 пъти в годината ми отнемаше по час и половина да се накъдряи естествено с една чаша вода до мен щото косата ми изсъхваше докато я направя цялата.. обаче сега ела ме виж
за няма и 30 мин. съм готова ( а за мен това е доста малко като се има предвид дължината на косата ми)
момичета.. тъй като последния месец ( даже от средата на май месец) мн си тормозех косата ( имах и поводи де) сега мисля да и взема връхчетата,но като знам колко мн взимат направо.. мисля утре да отида и да започна с домашните маски + от време на време само кокосово масло щото другия месец съм на море ииии знаете в какво състояние ще ми е косата,а и сега имам време да не я горя..
та,да и взема връхчетата или след морето направо ? иначе аз по принцип всяка година така си правя: връхчета в началото на лятото и в края на лятото
Така, впечатленията ми от новия шампоан са - мирише прекрасно и още мириша на него, изми ми косата идеално, няма дразнения и сърбежи.Доволна съм! :Д А и сега косата ми е тооолкова копринена от маслото на Наши.Голям кеф.
Обаче утре отивам на море и кой знае на какво ще ми стане косата.Ще гледам да я пазя ама...
![]()
Вземи ги и сега, и след лятото. Аз лично не бих търпяла цяло лято да стоя с "такава" коса. Щом си преценила, че си за подстригване, по-добре иди.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Еее, ако няма почти никакви признаци, че е за подстригване, недей.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Според мен ги остави за след морето, щом не ти е нацъфтяла. Така или иначе ще ти се изтощи от морската вода и пак ще трябва да режеш.
Така е.Както си решиш.Мен ми е жал, защото имам малко коса, а ти си имаш много коса така че..
Но пък винаги обичам да се подстригвам, защото после се чувствам много...нов човек и ми е по-спокойно.
![]()
ами вече си записах час,не издържах![]()
Аз днес си взех връхчетата и сигурно другия месец ще ги
взема пак,че моята коса много цъфти
Момичета днес като бях при фризьорката и тя ми каза,че
косата ми в корените е мазна,а по дължината е по-суха.
Било от пубертета.Забравих да я питам какво да правя в
такива случай ,в момента се къпя с шампоана на Макадамия ,
който е за суха коса ,но се чудя ще ми омазнява ли допълнително
корените ако продължа да го ползвам ?
И аз съм същата история. Имало някакъв шампоан на Филип Кингсли специално за такива коси, но като му знам колко струват нещата ще пропусна.
едит: това чудо е http://www.zlatnaribka.com/philip-ki...alancing-75-ml
втори едит: в сайта на кингсли е 1л. 60$; 250мл. 25$ и 75 10$
Последно редактирано от YSMF : 06-30-2013 на 21:34
Просто си правете маски с хума или нещо друго изсушаващо в корените и слагайте масла по дължините.Примерно.
Пробвах един път маска с хума, такива проблеми си докарат, че съм казала никога вече.
Едно хубаво ми се напласти в корените, че после не можах няколко седмици да я разкарам. Отделно баща ми ми дръпна един скандал в какво се е превърнала банята.
Просто не се разбрах с тази маска и това е.По злощастно стечение на обстоятелствата след като се изкъпах заспах, забравих да измия банята.... абе в някои дни просто не ми върви.
амии дам
и аз някой път хич не ми е до маски и ест. нещо се обърква