.
Отговор в тема
Страница 11 от 31 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 760
    Аз ще пътувам 25 мин. с един автобус, 5-10 мин. с трамвай и после още 20 мин. с друг автобус.

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Аз забравих да кажа за себе си :Д 15 минути с автобус и около 10 пеша, ако ме приемат по първо желание, ако не, пак същата работа, само мястото е различно.
    Иначе добре се движи темата, 11 страници ^.^

Аз за транспорта не мога да кажа с точност, тъй като тролеят минава покрай СУ, а там, да го ева, винаги има некво шибано задръстване, да го ева. Ама да кажем 2-3 минути, докато ида до спирката, 20-25 минути път, 5 минути вървене от спирката до училище, а ако включим и чакането на тролея да е 3-5 минути, значи общо стават около 40 минути. Долу-горе съм добре.

Е аз си оставам в същото училище в общообразователна паралелка,защото на изпита по математика имам 2-ка и нямам право да кандидатствам никъде,но нали след 8 клас има преравнителни изпити и,ако имам хубави оценки мога да кандидатствам другаде ?

Повече от фен Аватара на cartwheelzombie
    Можеш. Езиковите не правят прием след осми клас. На теория е възможно да се влезе, но само ако е останало някое празно място и си вземеш приравнителния изпит по езика, което е ми се струва (поне на мен) почти невъзможно, ако досега никога не си го учила или имаш много пропуски. Иначе някои професионални гимназии приемат след осми клас. Също и някои други училища имат паралелки с технологичен профил (туризъм, предприемачесто и т.н), изкуство или непрофилирани. От друга страна аз говоря за София, така че е най - добре сама да провериш в сайтовете на училищата, които те интересуват как стоят нещата. Ако няма такава информация им се обади. Паралелките за прием след осми клас не изискват приравнителни изпити, но ако е паралелка с прием след 7-ми, в която се е освободило място, тогава трябва да държиш.

Цитирай Първоначално написано от cartwheelzombie Виж мнението
    Можеш. Езиковите не правят прием след осми клас. На теория е възможно да се влезе, но само ако е останало някое празно място и си вземеш приравнителния изпит по езика, което е ми се струва (поне на мен) почти невъзможно, ако досега никога не си го учила или имаш много пропуски. .
    Ще ме извиняваш, ама адски песимистично мислене имаш. Има ли желание, има и начин.!

Иначе има професионални гимназии, които изискват приравнителни изпити по БЕЛ и Математика.

Второ класиране излезе за всички молещи се !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Как пък разбра и има ли некъв шанс да видя всички, които са се явили на второ класиране къде са приети?

Тази година балът се е вдигнал адски, адски много ... не мога да повярвям, че с бал 33,00 ме приеха на 16 желание от 2ро класиране... утре може ли да се запиша?

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Как пък разбра и има ли некъв шанс да видя всички, които са се явили на второ класиране къде са приети?
    http://7klas.mon.bg/

Ето от тук разбрах

Цитирай Първоначално написано от Mirchu Виж мнението
    Тази година балът се е вдигнал адски, адски много ... не мога да повярвям, че с бал 33,00 ме приеха на 16 желание от 2ро класиране... утре може ли да се запиша?
    Мисля, че можеш да се запишеш чак на 05.07

Оф, да го ева, аз пък съм писал глупости. Мисълта ми беше къде мога да видя минималния и максимален бал по паралелки от второ класиране.

Добре, че е bg-mamma, че иначе нямаше да разбера.

Цитирай Първоначално написано от chtlsy Виж мнението
    Оф, да го ева, аз пък съм писал глупости. Мисълта ми беше къде мога да видя минималния и максимален бал по паралелки от второ класиране.
    Не мисля, че статистиката е излязла все още. За по-добро инфо - bg mama

Голям фен Аватара на sunshine :**
    abe v nfsg ima li nqkoi ?

Мислите ли, че с бал 32,450 си заслужава на 3 класиране или е твърде рисковано...????

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Ще ме извиняваш, ама адски песимистично мислене имаш. Има ли желание, има и начин.!

Иначе има професионални гимназии, които изискват приравнителни изпити по БЕЛ и Математика.
    Има начин, ама много трудно. В езиковите рядко се освобождават места и трябва да си се скъсал от учене, за да можеш да си вземеш приравнителния. Възможно е, но трябва много късмет и ужасно много усилия.

Цитирай Първоначално написано от eli23 Виж мнението
    Мислите ли, че с бал 32,450 си заслужава на 3 класиране или е твърде рисковано...????
    На мен ми се струва много рисковано, но аз почти винаги играя на сигурно. Виж като излезе статистиката колко ти е разликата и сама прецени дали си струва.

къде е статистиката?

Май ще я качат утре.

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Един съвет - не чакайте трето класиране. Първо, че е рисковано, естествено, губите си местата...
    Второ едва ли ще ви е много готино да сте човекът с най-нисък бал във випуска, приет по някаква невероятна случайност на трето класиране.
    И най-вече - няма смисъл, при положение, че където и да влезете всичко зависи от вас - няма НИКАКВА гаранция, че в Първа английска или Девета френска ще научите повече от някое обикновено СОУ. В крайна сметка всичко зависи от висшето образование, средното е само подробност.

някой в спгт екскирзоводско обслужване АЕ

Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението

Второ едва ли ще ви е много готино да сте човекът с най-нисък бал във випуска, приет по някаква невероятна случайност на трето класиране.
    Ти сериозно ли?

Повече от фен Аватара на Supernaturalfan
    Град
    Bulgaria
    Иии на второ класиране си останах на същото място. Малко сад, но добре. Ще ставаме французи май :Д Английския си го знам и предполагам, че ще е по-добре да знам друг език освен него и руски. И сега си остава само параноята. Ще ме харесат ли, няма ли да ме харесат, къде ще се падна, ще се изгубя ли на път към там? Майка ми постоянно повтаря, че явно това е писано, а може би просто бях твърде голям мързел, та сега ми се отплаща всичко. Не знам. Може би така е по-добре. Ох.
    И ще ходя да се записвам скоро.
    И така, като свърши всичко, кой къде е приет и така нататък, пожелавам ви приятно лято, дано случите на яки класове и на добри учители. И за всички в езикови - да се радваме, че нямаме химия и биология и физика, а на който му допадат тези предмети - в 9-ти клас ще си наваксаме здраво, брато :Д Не знам защо винаги изписвам такива романи, ако става въпрос, но за накрая - да не забравите темата и да си споделите първите учебни дни, когато дойде времето, ей! :Д

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от TDurden Виж мнението
    Ти сериозно ли?
    Напълно.
    Имайте малко гордост, е*аси.

Цитирай Първоначално написано от Supernaturalfan Виж мнението
    Иии на второ класиране си останах на същото място. Малко сад, но добре. Ще ставаме французи май :Д Английския си го знам и предполагам, че ще е по-добре да знам друг език освен него и руски. И сега си остава само параноята. Ще ме харесат ли, няма ли да ме харесат, къде ще се падна, ще се изгубя ли на път към там? Майка ми постоянно повтаря, че явно това е писано, а може би просто бях твърде голям мързел, та сега ми се отплаща всичко. Не знам. Може би така е по-добре. Ох.
    И ще ходя да се записвам скоро.
    И така, като свърши всичко, кой къде е приет и така нататък, пожелавам ви приятно лято, дано случите на яки класове и на добри учители. И за всички в езикови - да се радваме, че нямаме химия и биология и физика, а на който му допадат тези предмети - в 9-ти клас ще си наваксаме здраво, брато :Д Не знам защо винаги изписвам такива романи, ако става въпрос, но за накрая - да не забравите темата и да си споделите първите учебни дни, когато дойде времето, ей! :Д
    9 ФЕГ?! Я вдигни главата нагоре, в топ 10 си По-спокойно за новата учебна, звучиш все едно отиваш на клане

П.П. Романите понякога са неизбежни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си