- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
бясна съм и този път няма да премълча абсолютно нищо, писна ми вече.
http://ask.fm/iwwkaa
НАЧИ ТАКА МРАЗЯ ДА МИ ВРЪЗВАТ ТЕНЕКИИ...
Хубаво,че се обадих предварително, та да знам...ама съм бянса, такава е патка!Първо " Да,да, 100 % ще дойда, ала бала, "
Звъня преди 5 минути..."аами почивам си, пия кафе в нас, ти кво прайш??" ДАЖЕ БЕШЕ ЗАБРАВИЛА...
Просто така да мразя несериозници.
maDamn
Мммм, редддд! <3 Айде да минава насрания стаж вече и да се прибирам да чукам наред. Папа беар още ми е под въпрос, и т'ва ми е на главата... Но сега смятам да се съсредоточа върху удовлетворението от добре свършената работа днес.
Деня ми тръгна с краката нагоре-успах се, излязох от къщи с половин час по-късно от обикновено, скарах се с едни от най-близките ми хора тук и всичко заради моята невнимателност. Толкова ли не се научих да обръщам повече внимание на детайлите. ;@
Ой, нова тема.
Нямам никакво време за нищо, дори за сън. Щом се стигна до там на работа да си почивам от почивните ми дни...![]()
Лятото ми става все по-динамично, а още дори не сме се събрали всички. Представям си какво ще става по-нататък.Мазалооо!
Вчера беше мегамегамегамега яко, много се радвам, че нещата се развиха така и се надявам да продължат да се движат в същата посока и с още по-бързи темпове. Кофти, че пак изгорях мега много (за трети път това лято, wtf O.o ) и не мога да седна като хората, ама съм склонна и на по-големи жертви, стига емоциите да си заслужават.
Искам... всъщност май не искам нищо повече, щастливо и доволно ми е, имам всичко, което ми трябва.![]()
Освен шоколад.![]()
Разочарована съм.
Искам си го. И нея също. И ще съм добре.
Екстра влезна т'ва чайче.
За довечера - свещи, вино и (най-после да ми се угоди) романтичен филм. По взаимно съгласие. А съвсем скоро ще дойде време и да се разготвим, ном ном ном. И пак ще си снимам храната. :Д
Вече не съм негова и той не е мой. Не сме ние.
Опитвам се да гледам оптимистично на нещата. Знам, че това е правилното решение. Знам, че е по-добре и за двама ни. Знам.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-10-2013 на 15:03
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
към средата/или края/ на август ще си правя нов татус ^^^^^^^^^ направо нямам търпение вече, а пък има около месец и половина до тогава.. ;д
днеска беше малко скучен ден, понеже всички бяха заети и успях да изляза само сутринта за малко, но пък за сметка на това си направих готини снимки
След 1 час отивам на работа, а довечера съм на рожден ден. Все още не мога да реша дали да си обуя кецовете или сандалите, понеже вечер става малко по-хладничко, а пък аз от работа направо отивам на рожденния ден и до 10-11 часа ще умра от жега с кецовете, но пък ако обуя сандалите след 11 ще умирам от студ.... и оф, не знам
но най-важното е че ще си направя мазния татус, само още мъниичко ^^
http://ask.fm/iwwkaa
DisappointedDreamer, много харесах аватара ти, откъде е?
А Whyniser да си почисти входящата кутия, за да мога да отговоря :Р
Последно редактирано от Deadlock : 07-10-2013 на 15:44
Най-после осъзнах, че не е с нищо по-различен от другите. Най-после го отблъснах от себе си и спрях да слушам празните му приказки за това колко много ме обича и колко повече съм за него от останалите. Най-после той не е част от живота ми..или поне не колкото беше преди. И това ме кара да се чувствам в пъти по-добре.![]()
Чувствам се като пенсионер, все нещо ме боли тия дни.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Крилца на пещ и Вин Дизел. На чаша вино съм от съвършенството! Утре ще има роуд трип <3 Искам да получа "международно" телефонно обаждане.![]()
Ей, колко бордни карти и некви билетни етикети ми минаха през ръцете..
Направо полудях.
А утре ме чака the real deal.
Хич не ми е спокойно, за 4 часа нищо не свърших, не е толкова лесно, въобще даже.
Но се надявам утре да е по-добре.
Уморена съм, но обнадеждена.
Фантастичност!
Подготвена съм напълно за зомби апокалипсиса,но не и за изпита утре.![]()
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn