.
Отговор в тема
Страница 25 от 51 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 1267
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Чаче,като ти дойда на гости къде ще ме водиш?
    Какво да ти нося като подарък?
    Ще яде ли един Омрял гълъб?Защо?
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    Чете ми темата в която споделям чувства и емоции като няква путка.. тогава написа да не ми дават съвет, защото мислиш че и сам мога да се справя.. А какво, ако обявя написаното за зов за помощ и искам съвет.. какво ще ми кажеш ? /Отново разтегли дъвка, плс.
    Остави ме с впечатлението, че добре се познаваш и си честен със себе си. Затова прецених, че ако сам си намериш отговорите, ще са най-подходящите за теб.

Ако трябваше да съветвам, трябваше да отгатвам. Ето. Струва ми се, че не си доволен от ситуацията, в която се намираш. Или скука, или застой виждаш. И същевременно се примиряваш с реалността, че не може да е вечно розички. Мисля, че трябва да си поставиш дългосрочни цели и да ги оставиш да ти позавладеят мислите. Иначе ще те догонва постоянно преходността. Трудно е да спреш да гледаш в нея, щото се проявява в повечето ежедневни дейности, но е достатъчно да тръгнеш по сериозните амбиции и след първите успешни крачки вече ще ти е големият план на приоритет в съзнанието.

Позволи си малко наивност. Запиши се например на уроци по музикален инструмент с идеята да свириш след време пред хора, макар и да изисква много отдаденост да се стигне чак до там.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    би ли заменил година от живота си за един отминал и определен момент? - Не. Не се сещам за най-важен момент, не знам къде мога да си изиграя другояче картите, че да получа нещо, което наистина искам. Прекарвам доста време да оценявам грешките и успехите си така, че като нямам възможност да променя нищо, да си приема живота спокойно и да продължа напред. Така че на този етап не бих. Но предполагам, че в късна възраст с удоволствие бих се върнал към младините си.
    би ли хранил децата си с нелегално изкарани пари? - Гузна съвест не ме плаши, но нелегалните пари носят риск от неприятни последствия. За децата си може и да го поема този риск, стига да е не са прекалено тежки последствията. Но знам ли, ако наистина нямам никаква друга алтернатива, може и друга песен да пея, така че си оставям вратичка, че не бих могъл да стъпя в обувките на такъв човек, за да знам наистина какво ще направя.
    какъв ставаш, когато се влюбиш? - Обикновено съм щастлив и мотивиран, добре ми се отразява на ежедневните задачи.
    коя болест мразиш най-много? - Хммм... Много са. Но да кажем некротизиращ фасциит.
    има ли шанс България да стане едно по-добро място за Живеене? - Да, смятам, че до десетина-петнайсет години ще стане.
    Враца или София? - Двата града се допълват за мен перфектно. В София са възможностите, във Враца е почивката. Може би ще избера София, щото във Враца дългосрочно няма какво да ме задържи.
    знаеш ли кой е Бенджамин Пърс? какво би му казал, ако в момента беше пред теб? - Трябваше да го Google-на и ако съм го оцелил, тва е пичът, който проповядва "философията на необходимостта". Щях да го питам дали материята не е само субективната интерпретация на формата.
    би ли се занимавал с ядрена физика? - По-скоро не. Бих се занимавал с математика, която ще намери приложение в ядрената физика, бих чел като хоби за нея, но да се отдам на това, надали. Не е моята част от физиката. ^^
    а с молекулярна биология? - Да, определено. Биокомпютри, а-у
    защо все по-малко хора са истински заинтересивани от тези науки? - Хората ги е страх от точните науки, защото има една абстрактна основа, която е много трудно смилаема, от която трудно се виждат възможностите, които ще ти отвори и предпочитат да се занимават с нещо "модерно" и "доходоносно". Пък то върха на технологията е в най-основните точни науки.
    студена бира с приятел или вино с девойка? - Проклинам те за тва, че ме изправяш пред такъв избор. Вино с девойка. Приятелите ще почакат.
    шах или табла? - Шах, категорично. Прекалено много се разчита на шанса в таблата.
    сафд
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ооо Чачи ^^

в какво вярваш?
    какво мислиш за атеистите?
    какво значи да си толерантен?
    какво е за теб the unforgiven?
    какво е любовта?
    фен ли си на спорта?
    каква музика слушаш?
    как изглежда идеалното момиче външно?
    ревнив ли си?
    романтичен ли си? кое е най-романтичното нещо, което си правил?
    искаш ли брак?
    добър ли си в леглото?

Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Разкажи ми за момичето, което най-много си обичал до тук. (В "Любов" сме все пак.)
    Бях в 9 клас, една съученичка се свърза с мен и почнахме да си пишем, допреди това бяхме на здравей-здрасти. Пишеше ми за някви проблеми с гаджето си, аз давах съвети там, типична френдзона. Чаках я бая време, тя смени поне 3-4 преди да ме отреже.

Да, беше едностранно, но много уроци научих тогава, много се промених като характер. Дори и да не е искала, съм се раздавал много за нея. Постоянно беше в мислите ми, постоянно съобразявах действията си с нея. Спортувах, за да й се харесам, учех, за да й се харесам, стараех се да съм добър човек, за да й се харесам. Не знам дали звучи повече надменно или наивно да говоря така, но ми се получиха тези неща, тоест отличавал съм се на фона на останалите. Разбира се, тя отдавна беше усетила мотивът ми, сигурно я плашех доста, но съм и сигурен, че промених и нея много. Не веднъж съм й давал посока, хъс и подкрепа.

Та по-късно нещата между нас не се получиха. Не си говорихме към половин година. След това си подновихме взаимоотношенията, чисто приятелски. Вече окото ми беше по други мацки, съвсем откровено остана единствено приятелство между нас, просто реших, че с нея не ми е било писано. Е, ако трябва да призная, все още я обичам и със сигурност повече, отколкото всички, които след това са се появявали в живота ми, макар и привидно следващите ми връзки да са изглеждали много по-сериозни/реални. Може би в някакъв момент съм бил готов да се колям с някого, за да я спечеля, за да се гаджосаме или както и ще да го изказваме. Но след това бях готов да се колям с някого, без да очаквам тези неща. Просто я чувствах като роднина. Мисля, че това е най-чистата ми обич. Днешно време се чуваме веднъж на половин година, но се чувствам прекалено удобно покрай нея.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    падна ли мии ся
    Колко см е обиколката на ръката ти? - не съм се мерил от поне 2 години. Към 30см май е. ^^
    Можеш ли чисто силово набиране? - В момента не. Но дори когато бях във форма не го правех съвсем чисто.
    Колко вдигаш от лег? - Не знам, рекордът ми е 70кг.
    Колко кг си? - 73 се премерих
    Колко си висок? - 188см май

Какво ти е най-интересното хоби? - Спортът, не знам как успя последните 3 години да изчезне от живота ми, но до 1 месец ще се завърне окончателно.
    Обичаш ли да пътуваш? - Да, но много рядко намирам възможност. Надявам се, че скоро време, живот и здраве, ще си осигуря возило и ще наваксам.
    Закъснявал ли си за работа, заради запек в кенефа? - Хахахаха! ..... ... ............ да, лол
    асдфаф

Цитирай Първоначално написано от white knight Виж мнението
    Отговора беше доста добър( даже неочаквано добър)
    Което ме подтиква да задам един по-интересен
    Представи си бъдещето след 15-20 години(твоето бъдеще и да не изкарано от научнофантастичен филм). Кой искаш да си в него?(въпроса е кой а не каква искаш да ти е работата или колко пари искаш да изкарваш)(отговора moже да е пост в компания, мнението на другите за теб или твоята лична оценка за самия теб)
    Jeff Hawkins, който е и на аватара ми. От преди да го видя си представях идеалната ми кариера като неговата. Минал е през комерса и се е съсредоточил върху интересите си. И по някаква случайност се препокриваме напълно. Интересът ми е в изкуствения интелект, който винаги съм смятал, че представлява симбиоза между информатика и биология. Представям си, че ще се занимавам с това след 15-20 години. И си нямам ни най-малка представа като характер какво очаквам от себе си за след толкова време. На този етап - нищо. Прекалено ми е далеч.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    и още:
    Чешеш ли се за дупето,ако няма кой да те види? - Чешам го и когато има кой да ме види.
    Псуваш ли като си ядосан? - Не повече от нормалното, не влагам емоция в псуването. Или по-точно псувам умерено, разни възклицания, не псувам до 9то коляно.
    Ако нямаше лоши последствия , би ли изпратил всички невъзпитани цигани от България в Мадагаскар? - Хмм. Да.
    Ако ти харесат две момичета, коя ще избереш? Тази,която е по-секси и красива. Или другата, която не е чак толкова красива, но може би е по-добричка и скромна и със сигурност е по-лесна, от гледна точка на шансовете ти? - Съдейки по себе си напоследък, ако надхвърля минимума ми за външен вид, гледам изцяло нрава й.
    Пърдиш ли като няма човек,който да те запре? - Тебе кога за последно те спряха, хахаха? В името на откровеността, когато съм сам не се спирам. Но не се и напъвам. Дано е достатъчно изчерпателно.
    дсаф

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Вярващ ли си? - Не. Някъде между атеизма и антитеизма се намирам, но се определям като атеист и засега вярвам повече, че не бива да се противопоставям на религията.
    А религиозен? - Не.
    Най-дългата ти връзка? - Ми около година, някъде, май, със събиране и разделяне. Ако може да се нарече пълноправна връзка, ма в крайна сметка и двамата я определяме така.
    Имаш ли развита интуиция и ако да, често ли и се доверяваш? - Не харесвам интуицията. За мен тя е неспособността да изтласкаме несъзнателните мисли в съзнанателното си. Нямам й никакво доверие. Единствено ако ми се налага да премислям нещо набързо, мога да карам на нюх, но винаги имам едно наум, че може да греша.
    Разум/чувства? - Разум. Чувствата са само горивото, което задвижва цялата машина, но разумът е същината на машината.
    Халюцинирал ли си някога? - Да, често ми се е случвало през сесията, когато ми се събират много часове без сън. Но ми се привиждат дребни неща, не други реалности. Петна, буболечки, светлини, други дреболии.
    Любимият ти град? - Веднъж ходих в Ница и много ме заплени. Кан също. Както и Венеция. Не мога да избера между трите.
    Мъжете или жените са по-привилегировани в света, в който живеем? Защо? - Ухаааааа. Ако намесим третия свят, със сигурност мъжете ще са по-привилегировани. Има места, където правата на жената все още са силно потискани. Но предполагам, че говориш в по-развитите, съвременни държави. Много се чудя какво да ти отговоря. По-скоро жените са по-привилегировани, от гледна точка на това, че статистически, много по-често им се спестяват трудностите в живота, един мъж му се налага много по-самостоятелно да извоюва успехите си. Повтарям, статистически.
    Какво би предпочел: да можеш да четеш мисли или да можеш да се върнеш в миналото и да промениш 3 събития, които са повлияли негативно на живота ти? - Да мога да чета мисли. Това загатва, че мога да разбера принципът, на който се четат мисли, а тва е по-яко от говореща жаба в буркан.
    Страх ли те е от смъртта? - Да, но този страх много рядко се провокира.
    А вярваш ли в живота след нея и ако да, как си го представяш? - Не вярвам.
    От кога пушиш коз и кога пуши за последно? Мислиш ли, че пушенето е повлияло на начина ти на мислене? - Ми от 3 години горе-долу. Последно пуших снощи. Повлияло ми е, да, много дори. Неведнъж ме е провокирало да си преобмислям ценностите.
    Лято/зима? Лято. Обожавам топлото, слънчево време, дори когато е задушно. Много ми е кеф като мога да изляза по тениска, чувствам се много по-жизнен и свободен.
    садфасф

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Казваш ли лесно Обичам те? (на семейството ти, приятелите, момичето). Имаш ли нужда да го чуваш от другите? - Не, честно казано. Само на най-близките хора от семейството го казвам засега. Затова ме устройва и аз да го чувам също толкова рядко.
    Харесваш ли родния си град? Би ли се върнал да живееш за постоянно там? Мислиш ли,че ще можеш да си осигуриш добър начин на живот? - Привързан съм към него, да. Всъщност, вероятно няма да се върна. Имам няква мечта един ден да преподавам в гимназията, в която учих, но по-вероятно е да не стигна до там. Няма работа за мен във Враца, поне засега. Ако някак си се преосигуря финансово, може би ще го помисля по-сериозно. Надали ще е скоро.
    Някакви фобии? (не знам дали вече някой не те е питал) - Може би от височини, но не е параноично.
    Би ли могъл да се наречеш непушач вече, при положение,че не пушиш от съвсем скоро? - Ами, да, в интерес на истината. Просто не е първият ми опит да ги откажа, но ми е различна нагласата. И все пак съм решил да го заявявам по-открито след поне 3 месеца.
    С какво математиката те привлича толкова много ? - Чудесно средство за опознаване на света е, а всички имаме това любопитство.
    Четеш ли често? А четеш ли книги на друг език? - Художествена литература може да се каже, че не чета. Учебници чета по-често и те са предимно на английски, щото има по-голямо разнообразие на английски по тракерите. Но и художествената литература, която четох напоследък, е на английски.
    садфафсд

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Как виждаш страна ти след 20 години? - Е, ше ме извиняваш, ама не мога да си я представя след 20. ^^ Никаква идея нямам. Очаквам да е поизчезнало мрънкането в народа.
    Би ли създал своя партия? Как ще се казва? - Засега не. Иначе, ако имах, нямаше да носи името на някаква политическа идеология, както са социалисти, демократи и прочие. По-скоро ще подчертава какъв ни е нюанса на идеологията.
    асдфасфдф

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    креативна личност ли си? би ли се отказал от това, което си изградил и придобил като знания и умения в замяна на това да можеш да пишеш/пееш/рисуваш страхотно? - Не. Дори сега искам да се захвана с пеене/писане/рисуване, за да изразявам това, което имам като умения/знания извън изкуствата.
    защо гениите са най-често луди? защо границата между двете е толкова тънка? задължително ли е да си луд, за да си гений? - Всъщност, не мисля, че гениите са луди. Всъщност смятам, че сред умовете на историята има хора от всякакъв характер. Но често нещата, които измислят, са противоинтуитивни и като се опитват да убедят обикновените хора в тях, изглеждат така, сякаш пробутват точно налудничави идеи.
    знаеш ли, че магнитните бури причиняват депресия и увеличават броя самоубийства? въпреки това, северното сияние за красиво ли го намираш? - Да и да. Цветно е все пак. ^^ Повечето красиви неща на тоя свят са опасни.
    всички красиво пагубно ли е? - Не, за щастие. Просто красотата понякога надвива на инстинкта ни за самосъхранение. Греда за безразумните.
    чухме кои езици искаш да научиш; чудя се в кои други сфери би искал да опознаеш? - биологията и химията са ми камък на сърцето, че не можах да ги срещна отблизо.
    във всичко ли си добър? има ли такива хора? - Не, всъщност не се сещам да съм много добър в нещо. Просто имам страшно много интереси. Но смятам, че е много по-трудно да си добър само в едно нещо. Не говоря за това, че е по-лесно да се захванеш със 100 дейности, отколкото сериозно с една. Нагоре знанията са прекалено преплетени, че да можем да ги категоризираме. Налага ти се да си добър във всичко, за да си истински добър. Ама майсторството е някаква утопия, винаги има накъде да се развива човек, в какъвто и да било аспект.
    интелигентен е човек, който .... ? - Може да свързва и най-отдалечените идеи.
    имаш ли някакъв идол? човек, който те вдъхновява? а кой би искал да бъдеш/да се превърнеш като личност след, да речем, 5 години? не говори за деца, къща, кариера, а за характер. - Старая се да не пазя идоли. Всеки идол има и лоши черти, което е достатъчна причина да не се поставя нито една личност на пиедестал. След 5 години... искам да имам непоколебима воля. И ако мога да доочистя егото си. За останалото искам да се закрепя на този етап такъв, какъвто съм в момента..
    фдса

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Как е хавата , Чачо ? - Епа те.
    Справяш ли се с тави, спагети загарл ли си ? - О, не, в кухнята съм като индиянец. Ако нема кой да сготви, ще си поръчам.
    Лятото интересно ли е или предното беше по-хубаво ? - Това е малко по-еднообразно, сигурно щото за първи път няма да ми е ваканционно.
    Как са колегите в ТУ , а колежките ? Вярваш ли в лафа за курвите в УНСС, СУ и ТУ - Аз съм във ФМИ на СУ, но и там не ходех много. Но от познатите ми от ТУ, повечето са печени. Повечето момичета са бити с лопатата през лицето, но пък сред по-хубавите има много сериозни попадения.
    Кво смяташ за сегашната политическа ситуация и протестите в страната , подкрепяш ли актуализацията на бюджета ? - В интерес на истината, актуализацията на бюджета е единственият ход на това правителство, който подкрепям. Подкрепям протестите, искам да слезнат самоназначилите се, за да се постави на дневен ред въпроса за справедливостта и правосъдието. Според мен е два пъти по-голям мазол от икономиката ни.
    Мнение за "приятелството" между мъже и жени ? - Не мисля, че има каквото и да било общо с френдзоната. Ако мъжът е честен за чувствата си, ще има жени, които ще го привличат като жени, и жени, които ще го привличат като приятелки. Ако иска всяка за нещо повече, то според мен просто няма достатъчно жени, от които наистина да получава нещо повече. Жените обикновено си го получават и без да питат. Затова несъзнателно делят мъжете на гаджета и приятели.
    Четеш ли често ? - Художествена литература почти не чета. Учебници, да, особено както вече съм повече от половин година без нет вкъщи, имам едно 40GB книжки, които си разлиствам.
    Как обичаш да прекарваш свободното си време ? - Почти всяка вечер излизам с приятелите. Като не съм с тях, си се занимавам с хобитата ми.
    С кого от форума си се виждал , би искал да се видиш? - Ми доста хора съм виждал, има и доста хора, които искам да видя. Но имам голям мерак да се запозная с DoctorSatan666, с Blab, с LadyDi бих се запознал, irrationalDecision ми е много интересна, dimitar и chushkopek, AngelAntichrist e много яка също. Има и други, де.
    Разкажи последната си интересна случка с няколко думи. - Ами... хахаха. Ходих да взимам на мама коз.
    саффег4343

Цитирай Първоначално написано от Colouring Виж мнението
    Топло или студено време предпочиташ повече? - Топло. Може да махнат зимата. Само на 24-31 декември да вали сняг и да е студено.
    Как разпускаш лятото? - Принципно съм по рок клубовете и по Балкана.
    Харесваш ли черния хумор? - Мда, обожавам го.
    Като казах черен хумор - кажи някакъв кратък виц. - "Я, магазин втора ръка! - казал едноръкият и влязъл."
    Would you say you're more of a cat person, or a dog person? - http://www.youtube.com/watch?v=j4dMQ7m9oQ0
    Четеш ли вестници? - Ми, онлайн се ровя за новини.
    Кога за последно решаваше кръстословица? - Неделя във влака.
    Меломан ли си? - Чак меломан, не, но имам няколко стила, които много тача и откривам нови черти, които да ме впечатляват в тях.
    Слуша ми се някаква хубава балада. Би ли ме поздравил с нещо, което хареваш? - http://www.youtube.com/watch?v=rgFQ6WmxdMs
    Ако си пътен знак кой знак ще си? :Д - Път с предимство, мноо ясно!
    афсадфа

Цитирай Първоначално написано от Shtrudel
    кво стаа - Те, баце, бича харабия айляка майна.

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Чачеез, ще те пържа маймуно!..

- Ако Трябва да избираш 1 да умре измежду 3ма стоящи пред теб, единия е мъж същия набор като теб, другия е жена по-възрастна от теб, а третия е малко дете, кой ще умре? (Ако не избереш някой, всички умират) - В толкова произволна ситуация, ще е произволен и отговорът. Дечорльото ще умре.
    - Ако това са брат ти, майка ти и детето ти? Кой ще си замине? (Същото правило като за горния въпрос) - Брат ми. Щото нямам брат, не знам какво е братска обич.
    - А да речем, че можеш да избереш ти да умреш вместо тях, к'во ще направиш? Би ли се жертвал за тях? - Вероятно да.
    - Можеш да си пожелаеш 3 неща, но за всяко желание, ще губиш по някой близък, ще ги използваш ли? - Естествено. Желание номер 1 - да мога да съживявам хора неограничен брой хора безнаказано. Желание две - неограничен брой желания. В противен случай, навярно не бих ги ползвал.
    - А ако си на ръба на мизерията, нямаш хляб и покрив над главата си, отговорът пак ли ще е същия? - Да.
    - Какво мислиш за бюджет 2013? - Доколкото успях да разбера, повечето мерки в него са хем наложителни, хем не са крайни. Нямам притесненията за дълговете, които се прокараха в последно време в публичното пространство. Но е по-добре да не коментирам, имам нагласа по въпроса, не и мнение.
    - А за този на старото правителство? - Пак казвам, от икономика не разбирам. Но старото правителство за мен водеше точно кризисна политика така, както си представях, че трябва да се води, поне в началото. Такава, в която коланите са затегнати, оцеляват големите и подготвените, които успяват да запазят работни места, където да се пренасочи несмогващия малък бизнес и едва след излизане от кризата да се съвземе и той. Просто монополите имаха прекалено голяма свобода. Има и прекалено много шефове, които си запазиха стандарта за сметка на работниците си. Ако това не беше така, мисля, че щяхме да гледаме съвсем друга картинка в държавата. А инфраструктурата, в която се наливаше, мисля, че тепърва трябва да се докаже дали е успешен ход или провал. В тоя ред на мисли, не мисля, че имаше правилна политика/ правилен избор. Говориме за криза, не за златна възможност за просперитет.
    - Расист ли си? - Не.
    - Бира или коз? (не се измъквай, едно от двете!) - Коз.
    - Забивка за една вечер или сериозна връзка? - На тоя етап без сериозни връзки. ^^
    - Като цяло любовчия ли си? Или по скоро го раздаваш мачо? - Нито едното, нито другото. Не че имам против да изразявам емоциите си, но ми е трудно да намеря момиче, към което да го правя. Но и не се старая да го играя твърдо, с ръка на сърцето мога да кажа, че съм окей да не съм харесван. Ако съм, ми е по-приятно, но не ми е цел, предпочитам да се харесвам като човек, пък ако другите ме харесват - чудесно.
    - Защо брада? ("А защо не", не се счита за отговор) - Ами, най-откровено, брадата ми е комбинация от мързел и желанието да провокирам хората да не ме съдят (да не съдят по принцип) по външния вид. Ако на някой му пречи брадата ми или тва, че не съм се сресал, значи просто не съм неговият човек.
    - Колко ти е голям? - На 21 години е, колкото мен.
    - А колко искаш да ти е голям? - Искам да стане поне на 115.
    - Брутална изцепка по време на секс? - Ами изпоприбихме се веднъж с едно момиче. Прокарах ръка по талията й, хвана я гъдел, срита ме между краката и както се свивах я ударих с глава. Просто беше абсолютен фейл.
    - По-колко време акаш? - Около 3 мин. и 40 секунди.
    - Сутришната ерекция затруднява ли те, когато ти се пикае? - Замислил съм се да си купя от тия обувки, дето се залепват (мязат на отпушвалки за кенефи), та да мога да се окекерчвам на тавана, за да нацелвам кенефа сутрин като пикая.
    - Мразиш ли? - Не, деба.
    - Кога ще се пие бира, бре? - Е, аз съм по София, нема къде да избегам, тебе те чакам.
    - Какво ти е мнението относно вицовете за умрели бебета? - След вицовете за Щирлиц са най-яките.

Ох писна ми да мисля дебилизми, ай стига толкоз..
    сфдаа

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Смяташ ли се за егоист? - О, да. Даже е централна идея във философията ми. Във всеки алтруизъм виждам егоизъм, толко са ми сбъркани цайсите.
    Би ли ревнувал половинката си? - Ми.. не мисля.
    Ако ти сложат примката на врата, ще избягаш ли? - Кой, мацката да ми сложи примка на врата? ...
    sadf

Супер фен Аватара на Your.Passion
    http://www.teenproblem.net/forum/sho.../550991-Chacho Какво мислиш за това ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Зайче..
    Пробвал ли си нещо друго освен трева?
    Ако да, какво?
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш?
    http://ask.fm/iwwkaa

Цитирай Първоначално написано от D12Respect Виж мнението
    Патриот ли си? - Не. Не разбирам патриотизма, изглежда ми като изкуствено насаждана омраза. Въобще разделението на нации/държави ми е противно.
    А националист? - Също не.
    Би ли откраднал от държавата голяма сума пари, ако знаеш, че няма да те хванат? - Зависи доколко ще се отрази на останалите хора, не само финансово. Не вярвам, че ако аз не взема и други хора ще се въздържат.
    Какво мислиш за смесените бракове? Какво ще направиш ако дъщеря ти се вестне с негър? - Боли ме хуя. ^^ Нямам задръжки за цвета на кожата.
    Смяташ ли, че циганите са проблем за България? - Голяма част от тях - да. Но проблемът е, че не им се търси отговорност наред с "интеграцията". Ако им се раздаваше правосъдие, както се раздава на българите, бързо-бързо щяха да се интегрират.
    Подкрепяш ли идеите на националсоциализма? - Не, предпочитам демократичния капитализъм. Смятам, че такава идеология не разпознава правилно враговете си и се опитва да изкове ценности, които не могат да се опазят. Ако можеха, сами щяха да се отсеят в алтернативните управленски идеологии. И точно защото мисля, че не могат да достигнат идеалът си, обезсмисля още повече тежката цена, на която се изгражда подобен режим.
    А на Фашизма? - Също не. Фашизмът за мен е една от разновидностите на анархизма, да не го нарека даже на естественият подбор, който също не долавя точно враговете си. Дори шовинизмът им да очисти всички "негодни", ще остане човешкият нрав, с който не могат да се справят, защото по природа сме корумпирани и предатели, винаги ще има такива хора. И когато шовинизмът вече не може да ги сплотява, ще се самоизядат.
    афссф

Цитирай Първоначално написано от Azoria Виж мнението
    Ако разбереш, че си болен от рак и че е в напреднал стадий и имаш да речем около 6 месеца живот, що годе в добро състояние или може да опиташ лечение, което ти дава малък шанс за успех ( 10% да речем) ... С лечението на практика ще прекараш това време на легло в някоя болница. Кое би избрал? - И аз се кефя на тоя сериал. Ще избера 6-те месеца качествен живот. 6 месеца могат да са много време.

Би ли променил нещо от миналото си, ако ти се отдаде възможност и ако да - какво? - Питаха ме по-нагоре.

Съгласен ли си органите ти да бъдат дарени след смъртта? Ако се случи, че ти да вземеш решение дали да дариш органи на свой близък как би постъпил? - Много се чудя, щото бих се замразил, за да ме върнат към живот един ден. Но трябва да си преценя, някак си, шансовете да се случи такова нещо. А ако е за роднина, може и да се откажа. Засега обаче бих ги дарил, смятам, че е по-вероятно да не се спася с криогеника.

Вярваш ли в свръхестественото? - Не.

Вярваш ли, че извънземни са стъпвали на Земята? - По-скоро мисля, че не са. Не мисля, че има голяма гъстота на интелигентен живот във Вселената и шансът да са кацнали на Земята, дори и да сме планета с интелигентен живот, ми се струва малка.

Какво смяташ, че е заровено в Царичина дупка? - Не се и интересувам. ^^
    фадсфг

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Chacho

Кое е най-безрасъдното нещо, което си правил, а най-опасното за живота ти?
    Като малък претичвах пред колите в последния момент, за да стресна шофьорите.

Цитирай Първоначално написано от granger
    Чаче,като ти дойда на гости къде ще ме водиш? - По курви, мноо ясно. Всъщност, ше те заведа в рокенрола
    Какво да ти нося като подарък? - Искам неква мноо дива тениска.
    Ще яде ли един Омрял гълъб?Защо? - О, нищо си няам на представа, не са излязли мачовете, не знам за кво стаа на въпрос.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    А как би коментирал факта, че нашата държава не се декларира съгласието, а отказа за даряване на органи?
    Изброй няколко свои затвърдени принципи.
    Какво ще предпочетеш - малък, символичен, сантиментален подарък от специален човек или скъп и полезен подарък от някого, когото не уважаваш?
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ооо Чачи ^^

в какво вярваш? - Ми, вярвам, че светът не е илюзия.
    какво мислиш за атеистите? - Адски разнообразни сме.
    какво значи да си толерантен? - Хм... Толерантността винаги съм я виждал като признак на интелигентност и опит. За да си истински толерантен, според мен трябва първо да признаеш, че зависиш от другите и по-често е в твой интерес да гледаш и чуждия интерес. Но за да си толерантен трябва да познаваш чуждата болка, а можеш истински да познаеш чуждата болка, ако я преживееш, затова толерантността опира до опита.
    какво е за теб the unforgiven? - Всеки човек търси прошка от себе си. Когато накрая на живота си предстои сам да се отсъди, в надеждата за мир, смисъл и непреходност, в зависимост от това как е живял и в какво е вярвал ще се определи дали ще я открие тази прошка. Та the unforgiven го свързвам с хората, които не са си тръгнали от този свят така, както желаят.
    какво е любовта? - Един от най-успешните човешки идеали. Но въпреки това, идеал.
    фен ли си на спорта? - Не особено. Харесвам да практикувам, уважавам хората които се занимават с това, понякога харесвам и да гледам, но по-често ми е досадно гледането. Тоест, не съм фен в смисъла на това, че не следя спортове.
    каква музика слушаш? - Рок, пробран метъл, дръм енд бейс, дъбстеп, соул, рага, джаз, класическа, блуз, фънк и отделно имам привързаност към алтернативното, което е друга категория категории.
    как изглежда идеалното момиче външно? - Хм. Наскоро се опитвах да си дефинирам някакъв идеал. Но винаги когато отговарям, си признавам, че съм неспособен да преценя предпочитанията си, обикновено се оспорвам често. Да кажем, че си падам по високи, слаби момичета, със спортна фигура, женствени черти на лицето. И се кефя на алтернативен стил на обличане. Всякакви пиърсинги, татуси, рошави коси, провокативни тениски, каубойски шапки, развлеченост, самоделни аксесоари и т.н. ми грабват окото.
    ревнив ли си? - тце
    романтичен ли си? кое е най-романтичното нещо, което си правил? - Някъде по-нагоре отговорих. Има няколко неща, които може да се определят като романтични постъпки, със сигурност бяха значими, но аз не искам да ги определям така. Тоест, че не е стояла точно романтиката зад жеста. Та ще оставя само ей този. Имаше една мацка, с която, когато излизахме навън, все беше някъде сред природата. Не сме си правили подаръци, щото връзката не предполагаше такива. Рано или късно обаче щяха да прекъснат тия отношения, та затова бях събрал по едно камъче от всички места, на които сме ходили. Накрая й ги подарих в една кутийка, като на всяко имаше залепено листче с мястото, където сме били. Като ги прочете се сети за всяко едно място. Беше добър завършек, останаха само хубавите спомени, без сълзи, без сополи.
    искаш ли брак? - Горе-долу все тая ми е. По-скоро искам, но мога и без брак да мина.
    добър ли си в леглото? - Лол, няма как да знам, не съм спал със себе си. Чувал съм отзиви и в двете крайности. Но не ме и вълнува, не държа да съм добър. Ако съм - окей, хаха.
    садф

Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Пробвал ли си нещо друго освен трева? - Не. Засега нямам желание. Освен гъби, ма още се чудя.
    Ако да, какво? -
    Ако видиш мен някъде (или някой от форума като цяло, с който не се познаваш лично), ще подминеш или ще се обадиш? - Ми ще се обадя, ама аз досега не съм разпознавал някой от форума ей така случайно по улицата. Само един път се разминах с Megiboom по Красно село, караше колело, подвикнах с едно "хей", ама грам не ме отрази. Може би не ме знае де.
    афсафа

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    http://www.teenproblem.net/forum/sho.../550991-Chacho Какво мислиш за това ?
    ааххахахаа

аз мисля, че калпазанката е изревнувала
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си