.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 760

Hybrid View

Голям фен Аватара на black pearl
    Кви са тия драми ;д Стига се вълнувахте толкова , че накрая ще се разочаровате. И аз си набелязвам какво ще ми трябва , ама ни знам от къде ще си ги купувам , защото няма да съм във Варна, а ще пътувам на 15ти за вкъщи(чак) ;хх

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Кви са тия драми ;д Стига се вълнувахте толкова , че накрая ще се разочаровате. И аз си набелязвам какво ще ми трябва , ама ни знам от къде ще си ги купувам , защото няма да съм във Варна, а ще пътувам на 15ти за вкъщи(чак) ;хх
    Не можеш ли една седмица да кажем по-рано да си се върнеш и подготвиш? То така без подготовка поне малка не може.

Голям фен Аватара на black pearl
    Цитирай Първоначално написано от nor4eto99 Виж мнението
    Не можеш ли една седмица да кажем по-рано да си се върнеш и подготвиш? То така без подготовка поне малка не може.
    Не защото съм на сватба на братовчедка ми на 14ти.. :Х
    Иначе подготовката ще я правя края на август, началото на септември някъде , само дето списъците за учебници излизат към 5 -10 септември , а тогава точно няма да съм в града.. :@ Апф .
    И миналата година е имало родителска среща на 12ти с децата , тая година пак ще е около тази дата , но мен няма да ме има.. -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си