- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
^ Ми според мен лично няма смисъл да си така официална..или поне аз няма да съм.. и аз сигурно ще съм с дънки и някоя блузка
![]()
Аз на 16 май ще съм с рокля и кецове ;д
Няма да съм официална. Майка ми не ми позволява да отида с къси панталонки - да не съм направела лошо впечатление на учителите още първия ден.
И аз се чудих дали да съм официална или не, но накрая се реших ще си ходя с новата блузка, кецове и дънки![]()
аре бе, няма ли някое зайче от строителния :Д
знам, че си е тръпка първия ден, ама не се гласете все едно отивате на бал.
Лол, няма да се издокарвам. Вече съм си измислила - тениска, риза, къси панталони и чорапогащник/дънки/някакъв рандом панталон и кецовете ми. Иначе трябва ли да сме с чанти/раници, нещо? Че нали преди това на първия учебен ден трябваше с торбички или чанти, защото ни даваха учебниците.
^ И аз съм с френски, между другото, само че съм от Бургас.
Изобщо не ми се иска да почвам. Хваща ме параноята, пък и не ми се става рано :Д
Хех .. само аз ли не искам да идва. С профил математика с английски съм, btw . А за дрехите - не съм мислила изобщо, Може би с дънки/панталон и тениска ? Защо трябва да се гласите? Само знам, че в новото ми у-ще замярат с моркови всички осмокласници, защото са "зайци"![]()
![]()
Радвам се, че не съм единствената, която ще учи френски. Трудно намирам хора на възрастта ми, които ще учат този език.
На мен пък много ми е интересно кои ще са ми съучениците и преподавателите, и по какво ще е учителка класната/класният ми. Затова едва дочаквам 16-ти септ.
Аз искам много да науча френскиАма няма да уча езика в училище...
Не се филмираите толкова.Аз пак ште сам в 8 клас тая година и в саштото даскало.
Rabalka е специална, тя ще ни е гид и ментор... Нали, освен ако целта ти е да завършиш годината.
mestim se v temata za 1-vi klas
Абе някой в ОМГ Пловдив?
А за първия учебен ще съм си с униформата.Но и да не беше задължителна щях да си отида с дънки и тениска.