- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Осмокласници 2013/2014
Какво толкова подготвяте за купуване? Аз някъде към 1-ви ходя на пазар за дрехи и тогава някъде и за тетрадки, химикалки и т.н и приключвам. Не знам какво друго би ми трябвало, а засега си се радвам на ваканцията и нямам никакви проблеми с чакането до 16-ти.![]()
Аз не ходя на никакъв специален пазар - нито за химикалки и тетрадки, нито за дрехи.
Не защото съм на сватба на братовчедка ми на 14ти.. :Х
Иначе подготовката ще я правя края на август, началото на септември някъде , само дето списъците за учебници излизат към 5 -10 септември , а тогава точно няма да съм в града.. :@ Апф .
И миналата година е имало родителска среща на 12ти с децата , тая година пак ще е около тази дата , но мен няма да ме има.. -.-
Здравейте на всички) аз си търся съученици от 164 "Мигел де Сервантес" или накратко Испанската гимназия .. някой, който също е приет, нека да ми пише на лично
Привет, има ли тук съученици от НТГ- Пловдив ? По възможност с икономическа информатика..
Аз съм там. С какъв език си? Аз съм с първи английски.
Хей. Аз ще съм в Пазарджик - ЕГ "Б.Брехт" със АЕ и ФЕ..))
ммм ако някой има приятел с френски, английски и география, аз съм в таи паралелка) fuzzybuzzy ?
Мда вече осмокласници.Аз съм с математика-английски-информатика-български
Абе чудя се, на изпращането на нашия випуск от миналото ми училище бях доста официално облечена (бяха ни предупредили да отидем така) имам предвид - рокля, джиджани обувчици, къдрици, сещате се като на бал направо, но тогава всички седмокласници бяхме така и не се чувствах неловко, въпреки, че аз почти никога не обличам рокля
Прочетох мненията в една тема за това кой как ще ходи на 16 и масово ще са с дънки, тениски и прочие, нищо официално.
Та въпроса ми е - ние като сме 8 клас да се обличаме ли по-официално? Смисъл аз много си харесвам роклята и обувките и всичко, но се притеснявам да не съм аз там единствената така изтупана и да стоя като изтукана.