- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Фусидин би ли помогнал за белези от пъпки?
За съжаление няма как да я върнеш. Единственото, което можеш да направиш е да отидеш в магазина, да си по-нахакана и след като вдигнеш скандал на консултанта, че е напълно некомпетентен да поискаш да говориш и с управителя с цел да изясниш защо такива напълно неинформирани хора са назначени на пост и подвеждат клиентите. Повтаряй многократно как повече от тяхната верига няма да купиш и каква хубава антиреклама ще се постараеш да им направиш сред своите близки и приятели. Може да пуснеш жалба в комисията за защита на потребителите, и с копие от нея да им съобщиш, че си предприела мерки, за да защитиш правото си на компетентна информация по време на закупуване на техника. По подобен начин преди години ми смениха една mp3-ка (представи си кога е било), но тогава на нея и потъна едно копче на 3-тия ден от закупуването и и на 2-рия път след като я пипнах. Само това можеш да направиш и да се надяваш на тяхното решение дали ще ти я сменят или не, за съжаление в България действа само препоръка продуктите да могат да се връщат в 7 дневен срок от купувача, под предлог, че не отговарят на очакванията му. Дали продавача ще се позове на тази препоръка си е негова работа.
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Някой да си е правил ринопластика и да е доволен във Варна ?
Хора,оня ден като бяха малко се напънах и почна да ме понаболява сърцетоДа намаля темпото или ..?
Кажете някоя хубава и не много скъпа основа за грим. Бях гледала една на max factor, но беше много малко количество за цената си - 12 мл ( но на по малко ми изглеждаше ), за 7 лева.
Имам тънък косъм и чуплива коса. Косата ми преди беше мазна със сухи краища, но сега цялата е суха.На краищата слагам позагрят леко зехтин, а домашни маски си правя веднъж в седмицата. Дайте идея как да укротя тая слама малко
Някой да си е правил ринопластика и да е доволен във Варна ?
Последно редактирано от katii : 09-02-2013 на 16:06
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Cloud9, използвай кокосова масло. Може и само с него да се мажеш, лесно се мие според мен и след това косата става доста мека и лъскава.
Аз имам въпрос относно природното боядисване: някой оцветявал ли си е косата с някакви натурални продукти като лайка например? Действа ли? Знаете ли как мога да постигна някакъв червеникав отенък с нещо такова?
Hold on to me. Never let me go. (h)
http://shoeaquarium.com/productv/10961/2027-1.html
виждали ли сте такива в някой друг БГ сайт? вчера бяха 29лв., от миналата година са, но явно като настъпва сезонът и... та 70лв. за някакви измислени боти няма да дам![]()
Аз не знам какво направих, но си прецаках таза от едно джъмпинг джаксИмам болка от двете страни в края. Възможно ли е да има мускулна треска там? Въпроса е тъп, но досега не съм имала.
Момичета, някоя от вас да използва Color Tattoo-тата на Мейбълин или други кремообразни сенки? Споделете как се работи с тях. Не ме кефи идеята да ги нося размазани по целия клепач, по-скоро искам да се получи нещо като контуриране на окото и много лек опушен ефект. Веднъж постигнах добър резултат, но ползвах пръсти,четки и после поправях грешките с коректор![]()
Everything changes, but beauty remains ...
момичета, имам една питанка за да помогна на майка ми
ваще мами откъде си пазаруват дрехите? марки от типа на andrews и тн. дето са по-изпипани и хубавки няма как за жалост да отделяме толкова пари, майка ми често от отчаяние просто си купува някви парцалки (буквално) от кварталния магазин и хич не ми харесва, пък и тя не се харесва как изглежда.. пък и като добавим, че е 1.50 и става мазалопредложения?
Тези, които са светли (например бялото и това, което мисля, че се казва Rose gold), можеш да ги слагаш във вътрешния ъгъл на окото или в центъра на клепача за придаване на "по-буден" вид на очите.
Dagichka, в Peek&Cloppenburg и Zara може би ще й допаднат. Също понякога в New Yorker, Bershka, Pull&Bear и т.н. има разни блузки, които може да харесат на майка ти. И в някои квартални магазинчета също има добри попадения. Някой ден излезте двете да пообиколите магазините и все нещо ще се намери.![]()
Последно редактирано от RainbowGirl : 09-03-2013 на 14:04
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Здравейте!
Дали има някъде такива сандалки останали?
http://distilleryimage2.s3.amazonaws...0a9f18fe_7.jpg
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Момичета,днес си взех гел очната риния на L'Oreal и останах доста доволна,особено след като ще я ползвам 1-2 години.Обаче прочетох,че е водоустойчива и много трудно се премахва.Може ли да ми препоръчате добър дегримьор?