- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Хорааа, реших го!Иsкам да уча Computer Science (Informatics) в University of Glasgow, Scotland.
Трябват ми минимум 34 точки от IB, ( макsимума е 45 хаха), (както и много други неща ама ще ги измиsлим хаха), което не е толкова невъзмножно, 'ма пак е sтрашнооооооооо трудно.
Тотално заебавам Международните отношения, 'щото накрая ще ми излезе през задника, а нямам никакво намерение да sе връщам в БГ и да sе опитвам да вляза в Миниsтерsтвото на Външните работи, 'щото там е пълна пародия.
sтиsкайте ми палци
// ако не sтане в Глаsгоу, ще sе пробвам в Edinburgh :Д
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-07-2013 на 19:42
ооо бравос, че си решила, успех!
аз напоследък като мисля все повече свиквам с идеята, че явно в Бг ще се наложи да следвам.. не знам какво ми се иска, всъщност мооже би знам, но да карам матура по математика и да изкарам 5 на нея.. абсурд :Д
Завиждам на тези, които ще ходят в чужбина после и аз искам, ама няма да е...
Не знам при вас как е, ама мен вече треска ме тресе като знам колко трябва да уча по история, че да вляза там, където искам още от първо класиране. Пък да не говорим, че всеки срещнал казва как сега е най-важната година, колко много трябва да се учи...бла бла бла...сякаш съм някой идиот, който нищо не схваща.
П.С. Да ви се оплача, че мнооого се разочаровах от тоя "Тютюн". Тъкмо ми стана интересено и бам...автора решава да прецака всичко.![]()
![]()
Никога не съм се замисляла да уча в чужбина, майка ми по едно време ме засили в Шотландия, но бързо се отказа.
Трябва да се стегна сериозно и аз, 3 предмета не са шега работа. Времето минава адски бързо.
Е, аз sи живея и уча в чужбина, атм. Затова пък никога не sъм sе замиsлила да sе върна да уча в България :Д
Учете по история, учете. Че изпитът не е от най-лесните.
maDamn
^^Като почнете в университета изобщо няма да ви липсва.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Дам, аз също ще съм 2ри курс в СУ, но някак ми се вижда много отдавна цялата суматоха около 12клас, бал и тн. Хубаво беше, даже прекрасно, имам невероятни спомени, но като си гледам снимките от бала и ми се струва, че е било преди супер много време.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
granger как само ме успокои като каза за изпита
dens1 ще ходиш ли на уроци по история или сама ще се подготвяш? Аз веднага щом се върна от пътуването си ще започвам, защото госпожата набързо ме сплаши, че няма да ми стигне времето за подготовка (всички са просто страхотни в подкрепата си, вкл. и родителите ми)
12 клас е ебахти шита
скъсвам си задника от учене и има още тоооолкова много
почнала съм уроци по история,но и аз се пристеснявам дали ще мио стигне времето![]()
тогава няма да ви казвам, аз за колко време се подготвих...
Иначе успехче, ще се справите. Но ако се стремите към СУ , пишете теми...
Има ги формулирани на сайта на университета.
maDamn
То няма психично здрави,които да се стремят към СУ, всички сме изтрескали. Повярвай ми - пишат...и то много![]()
maDamn
^ Аз от по-следващата седмица почвам уроци и ще ми се дадат разработени теми, но все пак имам чувството, че целите си дни и нощи ще прекарам над учебници, книги и т.н. Пък на мен единственият вариант ми е София и СУ така, че...стискайте ми палци да вляза (после ще се притеснявам за разклатеното си психическо състояние)
Всичко зависи от начина Ви на учене. Аз си минах темите за 2 месеца главно с разказвне (6-8 часа на ден), само 5 съм ги писал, за да се проверя откъм време за всеки период. Изкарах 5.63, тази година съм 2 курс. Трябва перфектна фактология, структурирана мисъл и нужните термини за конкретната тема, нищо повече.