.
Отговор в тема
Страница 18 от 91 ПървиПърви ... 81415161718192021222868 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 2259
    Хайде дойде и нашето време ..
    My boy <3

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хорааа, реших го! Иsкам да уча Computer Science (Informatics) в University of Glasgow, Scotland.

Трябват ми минимум 34 точки от IB, ( макsимума е 45 хаха), (както и много други неща ама ще ги измиsлим хаха), което не е толкова невъзмножно, 'ма пак е sтрашнооооооооо трудно.

Тотално заебавам Международните отношения, 'щото накрая ще ми излезе през задника, а нямам никакво намерение да sе връщам в БГ и да sе опитвам да вляза в Миниsтерsтвото на Външните работи, 'щото там е пълна пародия.

sтиsкайте ми палци

// ако не sтане в Глаsгоу, ще sе пробвам в Edinburgh :Д
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 09-07-2013 на 19:42

Мега фен Аватара на Dagichka
    ооо бравос, че си решила, успех!
    аз напоследък като мисля все повече свиквам с идеята, че явно в Бг ще се наложи да следвам.. не знам какво ми се иска, всъщност мооже би знам, но да карам матура по математика и да изкарам 5 на нея.. абсурд :Д

Завиждам на тези, които ще ходят в чужбина после и аз искам, ама няма да е...
    Не знам при вас как е, ама мен вече треска ме тресе като знам колко трябва да уча по история, че да вляза там, където искам още от първо класиране. Пък да не говорим, че всеки срещнал казва как сега е най-важната година, колко много трябва да се учи...бла бла бла...сякаш съм някой идиот, който нищо не схваща.

П.С. Да ви се оплача, че мнооого се разочаровах от тоя "Тютюн". Тъкмо ми стана интересено и бам...автора решава да прецака всичко.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Никога не съм се замисляла да уча в чужбина, майка ми по едно време ме засили в Шотландия, но бързо се отказа.

Трябва да се стегна сериозно и аз, 3 предмета не са шега работа. Времето минава адски бързо.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Е, аз sи живея и уча в чужбина, атм. Затова пък никога не sъм sе замиsлила да sе върна да уча в България :Д

Цитирай Първоначално написано от JohnnaLevine Виж мнението
    Единственото нещо, което е сигурно за бала е, че ще е на 24-ти и в кой ресторант. Мислила съм за рокля, но най-вероятно ще я шия. Повече в момента мисля за това, което ще кандидатствам (или право, или международни отношения в Софийския) и най-вече сега на главата ми е предстоящото ми пътуване до Италия, защото другата седмица заминавам.

Има ли още някой, който иска в Софийския с право или международни?

аз съм се запътила с право към Софийския

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Учете по история, учете. Че изпитът не е от най-лесните.
    maDamn

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамвизавиж дамвизавиждамвизавиждамви завиждамвизавиждамви
    искам12класискам12класискам 12класискам12класискам12клас искам12класискам12класискам 12класискам12класискам12клас
    щесеразплачащесеразплачащ есеразплачащесеразплачаще серазплачащесеразплачащес еразплачащесеразплачащесе разплача
    +1 ;( дори и подготовката или самите матури ми липсват. и бала също...

^^Като почнете в университета изобщо няма да ви липсва.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    ^^Като почнете в университета изобщо няма да ви липсва.
    а, аз съм 2 курс вече в ЛТУ, кефи ме там супер много; нямам търпение да почвам.. но едното не изключва другото.

P.S. сори че се набутах в темата, но от скука какво ли не се прави ;д

Дам, аз също ще съм 2ри курс в СУ, но някак ми се вижда много отдавна цялата суматоха около 12клас, бал и тн. Хубаво беше, даже прекрасно, имам невероятни спомени, но като си гледам снимките от бала и ми се струва, че е било преди супер много време.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Дам, аз също ще съм 2ри курс в СУ, но някак ми се вижда много отдавна цялата суматоха около 12клас, бал и тн. Хубаво беше, даже прекрасно, имам невероятни спомени, но като си гледам снимките от бала и ми се струва, че е било преди супер много време.
    Гадното е, че тия коментари скоро няма да са ни смешни.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

granger как само ме успокои като каза за изпита
    dens1 ще ходиш ли на уроци по история или сама ще се подготвяш? Аз веднага щом се върна от пътуването си ще започвам, защото госпожата набързо ме сплаши, че няма да ми стигне времето за подготовка (всички са просто страхотни в подкрепата си, вкл. и родителите ми )

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    12 клас е ебахти шита
    скъсвам си задника от учене и има още тоооолкова много

почнала съм уроци по история,но и аз се пристеснявам дали ще мио стигне времето

Град
    Beyond reality
    тогава няма да ви казвам, аз за колко време се подготвих...
    Иначе успехче, ще се справите. Но ако се стремите към СУ , пишете теми...
    Има ги формулирани на сайта на университета.
    maDamn

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Но ако се стремите към СУ , пишете теми...
    Охохохахахихихихъхъхехехе хехехехехе

Вече не си от училищната сурия.

Вече си възрастна.

Никой психично здрав ученик няма да ти слуша съветите.

Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    То няма психично здрави,които да се стремят към СУ, всички сме изтрескали. Повярвай ми - пишат...и то много
    maDamn

^ Аз от по-следващата седмица почвам уроци и ще ми се дадат разработени теми, но все пак имам чувството, че целите си дни и нощи ще прекарам над учебници, книги и т.н. Пък на мен единственият вариант ми е София и СУ така, че...стискайте ми палци да вляза (после ще се притеснявам за разклатеното си психическо състояние )

Цитирай Първоначално написано от JohnnaLevine Виж мнението
    .

П.С. Да ви се оплача, че мнооого се разочаровах от тоя "Тютюн". Тъкмо ми стана интересено и бам...автора решава да прецака всичко.

Аз тъкмо я прочетох, ти докъде си?

Супер фен Аватара на JagAlskarDig
    Всичко зависи от начина Ви на учене. Аз си минах темите за 2 месеца главно с разказвне (6-8 часа на ден), само 5 съм ги писал, за да се проверя откъм време за всеки период. Изкарах 5.63, тази година съм 2 курс. Трябва перфектна фактология, структурирана мисъл и нужните термини за конкретната тема, нищо повече.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Хорааа, реших го! Иsкам да уча Computer Science (Informatics) в University of Glasgow, Scotland.

Трябват ми минимум 34 точки от IB, ( макsимума е 45 хаха), (както и много други неща ама ще ги измиsлим хаха), което не е толкова невъзмножно, 'ма пак е sтрашнооооооооо трудно.

Тотално заебавам Международните отношения, 'щото накрая ще ми излезе през задника, а нямам никакво намерение да sе връщам в БГ и да sе опитвам да вляза в Миниsтерsтвото на Външните работи, 'щото там е пълна пародия.

sтиsкайте ми палци

// ако не sтане в Глаsгоу, ще sе пробвам в Edinburgh :Д
    В единбург се влиза по-трудно ,отколкото в Глазгоу. IB , да не би да учиш в Златарски ?

Град
    Beyond reality
    Учи в Стокхолм, Швеция.
    maDamn

Голям фен Аватара на TrollFaace1
    Само аз ли не съм решил къде ще уча е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си