- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Дванадесетокласници 2013/2014
Ние ще сме в хотел "Роял" в Златни пясъци на 24&25ти. Драснете едно лс, ако се засичаме с някой.
Аз не мога да си избера резервни специалности, уж бях решила, но пак се разубедих.
Леле..мерси,но защо сте лошо настроени?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ще се разрева.
Как може да има толкова неориентиран човек като мен, как може.
Форумът ми затри първото мнение, но накратко: от една страшно искам да следвам Японистика, но ми писна да ми казват, че ще съм първата от фирма "Василка", която знае японски.
Не знам към кое да се насоча, имам желание за Европеистика в СУ, РУ; История/може и с чужд език/ в СУ и ВТУ; Английски/Български език с Японски във ВТУ; Археология в ШУ, СУ. И когато се замисля какво ще работя с половината специалности издишам. Най - лесно ще ми е да запиша някаква си специалност в Шуменския с ДЗИ по БЕЛ, но не искам да следвам нещо, което не ми е приятно. И все пак не искам да умра от глад.
^..същата история при мен.Аз силно си искам най-много Натфиз,но я ме приели,я не.Пък и да ме приемат не се знае един ден дали няма да работя в театър за 300-400лв.Втората ми възможност е английска филология в СУ,но не ми е толкова на сърцето.Какви ли не специалностти не си измисля главата ми,но нищо не ми е тъй драго както актьорското.
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Признавам си, че ме домързя да изчета темата. Я кажете чували ли сте нещо за Висшето военноморско училище във Варна и специалността "Мениджмънт на водния транспорт". Аз въпреки, че съм момиче доколкото успях да поразпитам ми хареса там и мисля да се пробвам. Ако вие имате някаква допълнителна информация или сте чували отзиви, кажете.
П.С. Снощи сънувах кошмар.. не можех да си намеря бална рокля никъде.![]()
много сме така, спокич
утре ще ходя да видя тва изложение в НДК на унита, ма нямам много вяра. то е ясно, че ако си имаш пари навсякъде може да отидеш, ама иначе нъцки.. върти ми се в главата идеята за Икономическия, хем е сравнително далеч от тук, хем е в България и няма да ми излезе толкова скъпо, хем е на морето![]()
Мацка, НАТФИЗ не си поплюват, гърчат ги яко,имам познат - влиза в 8 излиза в 22 часа.
За да влезеш трябва да си много подготвена,ако смяташ ,че я имаш стабилната основа- нищо не губиш да пробваш. Ако влезеш там ще останеш доволна.
maDamn
Абе хора, не се шашкайте толкова, всъщност въобще не се шашкайте, това не ви помага. В България сме, трябва да бъдем кУрави копелета. Първо си изяснете, ако ще учите даде нещо, защо ще го учите? Дали, защото ви харесва или защото смятате че това ще ви донесе много блага в живота, така поне ще решите има ли смисъл да изберете нещо, което харесвате и без перспектива или обратното.
Последно редактирано от TheNormalGuy : 10-20-2013 на 10:24
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Мнения за следните специалности: Мениджмънт и Маркетинг? Имате ли познати, които са следвали / следват това? И каква е разликата между Бизнес Мениджмънт и само Мениджмънт? :Д
Някой от тук ще ходи ли на предварителен в УНСС с трети модул литература?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Мнение за специалности като "Мениджмънт" - прекалено тесни. 4 години се пинкаш за нещо, за което хората учат по 1-2 семестъра и го съчетават с доста по-задълбочени познания от други области, които имат връзка.
Неслучайно масово в чужбина тия специалности са допълнение (Beifach/Nebenfach, ако знаеш немски) към основната. Примерно... икономика с акцент върху маркетинг.
Чувала съм истории как момиче отива на кастинга/прослушването/квото е там за прием и й казват "съблечи се". Ако не можеш, вън си.
Ама не знам колко е вярно :д
Последно редактирано от PinkPan7her : 10-23-2013 на 16:39
Хора, има ли възможност за преместване от български в чуждестранен университет след първи курс ?
Много общо ти е питането.
Кажи за кой университет става дума. Влизаш в сайта, търсиш мейл и питаш.
А аз, че някаква са я накарали да се изходи пред тях. :Д
На друг са му казали да направи нещо, с което ще ги накара да мръднат от местата си, и той взел че скочил от някво място там и паднал и всички се притекли на помощ. :Д
И аз не знам дали е вярно. :Д
За НАТФИЗ е нужно да си обаятелен, чаровен, да имаш късмет, да попаднеш на човека, който ще иска точно ТЕБ, подготовка и талант най-накрая.
Как се пише доклад?
Никога не сме писали такива чудо, не дадоха грам насока. Според мен трябва да е нещо от сорта на:
ДОКЛАД
на тема еди-коя-си
от *информация за ученика*
После си пиша обща информация, после си разделям нещата на категории. *Обща информация за мангите бла-бла, разделят се на екшън/ информация/ и т.н. След това завършвам сбито с какво е значението на мангите днес и КРАЙ.
Нямам си на идея дали трябва да е така.