- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за предишния потребител спрямо коментарите му в раздела? [2]
обективен ми се струва пък и снимките му са доста добри ((:
За Влади, баща ми и Холи казах.
@heartsdesire изглежда готина. Дава много обективни мнения.
отряза ме! Не искам да коментирам повече. ахахахах![]()
За Lilanda вече казах
fire_magic коментарите му обикновено не са много по темата, но е забавен![]()
мисля че е готическа шматка тип мечтателка , която си мисли че тъпия и приятел влязъл в армията понеже е прекалено малумен да просперира по друг начин , е голям патриот и прави голяма услуга на светасъщо така бих и пожелал да се застреля
![]()
HOLLY "GO LIGHT" , обичаш го да влиза леко , така и ще ти го дам![]()
гейтак, но пък много смях ми прави
едит: за лийгафшадоус
OMG, Omg за пореден път се доказваш като пълната сдухана "нацепена" псевдо батка с боза - 60кг с мокри скъсани пърцалки, приличаща в лице на счупена мивка и гордо притежаваща крив череп пълен със смагма.
Не можеш да си намериш момиче с което да общуваш дори в онлайн свят. И искаш някой да се занимава да те обижда?
Никой не можел да те затапи, млъкне и т.н.?, напротив, всеки го прави с теб, просто ти си тъпата матка която й харесва да бъде унижавана, затова можеш да напуснеш само с бан, драги ми кълвач на тор.
ПП: О да, забравих, че си руса и едва ли разбираш и половината от нещата, за които говоря.
Нямам особени наблюдения. Отскоро го засичам. Гледам,че може и да е доста описателен![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
ахахахха
ква тема имало тука
п.т. ееммии
доста дълги постове пише в дневника
някакъв романтик ми се вижда![]()
Коментирах я по-нагоре.
За патето нямам мнение, но съм и виждала рисунки в "лично творчество" /ако не бъркам/ и рисува много яко.
Подхожда сериозно към всички идиотщини и детски глупости, старае се да дава обективни мнения въпреки т'ва. Харесва ми. И ми напомня на една стара потребителка, която не съм засичала отдавна (мартипарти).
Може да е забавен, лесно е да го провокират.
За сега това.
*сън*