.
Затворена тема
Страница 170 от 288 ПървиПърви ... 70120160166167168169170171172173174180220270 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 226 до 4 250 от общо 7188
    Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Харесва ми положението в което съм в момента, да имам моменти, в които ми е 'оооо, няма кой да ме прегърне'; 'оооо искам да имам връзка', но когато се замисля се отървах от толкова проблеми, че просто не ми се занимава вече. Изпитвам вътрешна умора от любовта.
    Но съм добро дете, отивам да си пиша темите по История.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пффф, пак почвам да спя през деня, вечер да бачкам, поне по-малко време губя...

събудих се особено щастлива, с весела, миличка песничка в главата...работно ми е...и любовно...

Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Повече от фен Аватара на SoInsane
    И да, понеже всички ме дразнят, ще съм сама вкъщи на нова година, просто нямам сили да се занимавам с глупости...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Харесва ми положението в което съм в момента, да имам моменти, в които ми е 'оооо, няма кой да ме прегърне'; 'оооо искам да имам връзка', но когато се замисля се отървах от толкова проблеми, че просто не ми се занимава вече. Изпитвам вътрешна умора от любовта.
    Но съм добро дете, отивам да си пиша темите по История.
    Да ама след време моментите в който си мислиш "Ооо няма кой да гушна", "Ооо какъв съм дебил, как може да не мога да си намеря момиче" стават все по-чести и по-чести...

Днеска ми малко крив ден, след като през половината време се нервих, че няма къде да празнувам НГ, реших да потренирам малко с надеждата, че най-накрая ще започна да тренирам сериозно след като съм станал пак 85 кг...ноо коляното ми пак ме предаде, което значи, че след нова година вече ще трябва да ида на лекар и за това...2014 ще ми започне по доктори май...много весело..
    >>DjBelev<<

anonymous708973
    Guest
    Изпит по висша математика - 95% сигурност, че е взет.
    Вкусна храна.
    Шоколад.
    Фреш.
    Удовлетворение.

Изненадват ме много приятно.
    Други хора ме дразнят и в червата.

И за да не ми е съвсем перфектно, мързелът ме налегна и ПАК няма да си подредя стаята :д
    Допивам си вкусното кафе и заминавам към библиотеката с тухлата по икономика, мухах, как е възможно да имам ЦЕЛИ 6 дни да се подготвя, ЕБАТИ ГУСТОТО!!!

Супер фен Аватара на leadyflame
    Нещо ако се отвори за тази вечер ще е ПЕРФЕКТНО, а дано хохо

Правя си кола маска и ми текат сълзите. И не мога да сваря да си сипвам ракия, за да си попивам кръвта с тамнони. Не знам дали не съм твърде ината и некадърна, но няма да се откажа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Всичко при мен е 6 . Съвсем различни са нещата , когато картите са свали. Ами Весела Коледа , както се казва

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Да ама след време моментите в който си мислиш "Ооо няма кой да гушна", "Ооо какъв съм дебил, как може да не мога да си намеря момиче" стават все по-чести и по-чести...
    При мен става точно обратното, все по - рядко ми се случва. От начало беше някакъв ад, защото съм адски гушливо същество, а хем аз го зарязах.

Тъпо ми е, че ще пропусна Коледа при положение, че най - сетне нашите имат нормално отношение помежду си, всички сме здрави и ми е едно уютно :3 Поне за Нова година ще съм в нас и дано БДЖ не се о*ерат за празниците и да не мога да се прибера.

Мега фен Аватара на xoxi

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Имам най-прекрасното момиче ве, не мога да спра да я гледам и да се радвам.. и е толкоз добричка..
    Ох влюбено ми е, супер много,прекалено много, не мога да опиша колко много..
    Думи няма, които да успеят да опишат какво чувствам към нея.. пък и е толкоз яка.. ;3
    Красавицата ми...
    Влюбено ми е и коледно.. пък и остава още малко!!
    Всичко се нарежда перфектно.. !
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    ^Сладурковци.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Друга на мое място сигурно би била на седмото небе. И с право.

Толкова ли цинична съм станала? Защо не мога просто да се отдам на момента?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ооох, уморих се. 3 часа е, туко що се прибрах. Много пиене, и глупости, ама обичам ги, бе! Страхотни са.

и ми е доволно.

и лягам да нанкам.

Мега фен Аватара на babity
    Мама му да т'ковам! Много негодна работа. Зак'во винаги пиша смс-и. Дори не го помня т'ва, дееееба! С'а не знам к'во да правя. Да го оставям така или да пиша извинителни смс-и. И зак'во не написах редовното "пръсни ми хаспела!", ми шуше-муше... Тоя телефон ще взема да го изключвам вечер. Гррррр! БЯСНА СЪМ!

Ш' стана 300 кила, такъв гладен махмурлук досега не е било

anonymous708973
    Guest
    Оф, искам още една татуировка!
    Искам да пия безбожно скъпо кафе в Старбъкс с префърцунено име от сорта на "карамел макиато" и да гледам бахъра навън докато ми е топличко. Искам да се гушкам на дивана и да гледам филмче. Искам да ме снимат. Искам да се излигавя и да прекарам цял ден в посещения при фризьор, маникюристка, масажистка... после да си направя нещо вкусно за ядене и да си чета, БОЖЕ, искам да чета нещо различно от 900 страници учебник и почти толкова слайдове! Гррр.

Още мъничко!
    Имам си и ваучерче за СПА за януари месец, ще си направим чудно уикендче с мъжо. Още само няколко дни докато айлякът официално започне!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Бахър е една много хубава дума

Няма да имам коледни подаръци, защото, представете си, не съм била написала списък на Дядо Коледа като сестра ми. Нямам думи.
    Отделно вчера главата ме сцепваше и щях да припадна по едно време. Мигрена ли е или нещо друго, но направо умирах..
    Не можах да изляза, естествено. Днес ще ходя на шопинг да се утеша малко, че напоследък само шитни. Отделно нашите ме дразнят мега много. Утре си заминавам и ще се прибера чак за Коледа.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

anonymous708973
    Guest
    Znam az

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ей, това време имам чувството, че просто е спряло.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Днес прием, утре прием, блях! Главата ми пука.

Спи ми се. ногооо.

Супер фен Аватара на weheartiit
    толковааа ми е скучно и ми едно такова криво и недоспало още от вчера,
    а не е като да не съм спала достатъчно.
    ох,искам някой да ме измъкне от вкъщи,че ще се побъркам

Мега фен Аватара на babity
    Тая ситуация адски много ме изнервя. Т'ва лайненце миризливо.... Ще превъртя играта скоро, много скоро.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ммммм, намерих си учебници, и ми е добре. Ще пращам сова до баща ми. Нямам търпение да се прибера в Петък. Обичам София,но не съм си ходила от месец и нещо , и ми е толкова мило за вкъщи. Даа,знам че има хора,които са на майната си от вкъщи, но ми липсва Коледата у дома.
    Днес станах, пих кафе,пуших, чистих,прах ,мих и сега вече съм свободна. Ще си изнамеря Хобитът отнякъде, да си го дочета. Така е като триеш файлове,които не са за триене,ама нищо. Манджа - има. Топло - има. Мъж-няма,ама не е болка за умиране
    Добре ми е!
    Искам да спомена колко обичам приятелите и колегите си,няма такива сладки същества <3
    maDamn

Мега фен Аватара на Lilanda
    Охх от колко време не съм ги виждала. Взеха да ми липсват вече. Добре, че снощи се сетих да я питам дали иска да се видим. Пък и са такива сладури. Толкова се радвам, че е щастлива. И че за пръв път избра момче на място. В началото ме беше страх да не го развали както обикновено прави, но сега виждам, че те се допълват идеално.

Което ме подсеща колко перфектно ме допълва той. Онзи ден госпожата по психология беше казала за една теория на..Хм..Мисля, че беше Платон. Преди време хората били 'свръхчовеци' с по четири ръце, четири крака, две глави, четири очи, две усти, два носа и етц. Тъй като с тази си 'свръхчовечност' те ставали по-силни от боговете Зевс наредил да бъдат разделени на две. От тогава всеки търси своята половина. А той е моята. Всичко в него е толкова...Перфектно. Не..Той може да не е перфектен като личност..Но е перфектният за мен.

Толкова ми е щастливо..А и остава още малко. Още съвсеееем мъничко...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    оф, само още малко и всичко ще се нареди...дано

има задачи пак, не ми харесва...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми