.
Затворена тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 336
    Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    заБавна си

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ама защо така се дърпате? Ако си съберете мозъчетата сравнително ще достигнете ниво амеба. А с малко повечко усилия дори някое многоклетъчно може би!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Абе, все коментираме какво правим, ако другият изневери. А какво правим, ако ние изневерим? Признаваме ли си или не? При какви условия? Как, в каква ситуация си признаваме, в каква ситуация буквално изплюваме думите и какви думи?

Моля за вдълбоченост и мисъл, а не автоматичното "Никога не бих изневерила, а ако бих, ще си призная веднага".

Жокер: Лично аз дори не съм сигурна дали бих казала, ако близък негов приятел ме сваля или ми налети.
    По този въпрос имам чувството, че клоня към разбиранията на Виоленца, защото наистина не си се представям в такава ситуация. Ако все пак се поставя в една хипотетична изневяра от моя страна, то не ми трябва много, за да си изпея. Това, че съм предала собствените си разбирания ще е нещото, което най-много ще ме мъчи и може би от чист егоизъм в нуждата си да споделя ще си призная, макар да осъзнавам, че това ще го нарани и че ако мълча би било по-добре. Но в крайна сметка и аз това искам от отсрещната страна, тъй че...

PinkPan7her, никъде не съм намекнала, че има условност за 100-те процента. Това, че не искам да е като болен от онази болест, която те кара да казваш всичко, което мислиш, без да можеш да го контролираш, не значи че не искам да знам тези неща. Просто не всеки път когато има красива жена е необходимо да ми казва,че я мисли за красива, защото аз съм наясно. А когато го попитам за нещо не искам да ми увърта. Когато сам е решил да говори за нещо - също. При една изневяра на лице от негова страна, той е много наясно с гледната ми точка и много добре ще знае, че това не е нещо, което трябва да премълчи и всъщност изобщо да прави без да сме го обсъдили, което се опитвам да обясня от много време, че е варианта за мен.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Ама защо така се дърпате? Ако си съберете мозъчетата сравнително ще достигнете ниво амеба. А с малко повечко усилия дори някое многоклетъчно може би!
    виждам, че и ти пращиш от знания и аргументи
    не бой се толкова де, толкова навътре ли съм ти бръкнала?
    отново показа селянията и злобата ти, а дори не виждам къде съм те жегнала този път
    пак раздаваш етикети на поразия без някой да ти ги е искал
    не можеш да говориш по нормалния начин
    виж Пантерката, на коренно различни мнения сме, и не сме тръгнали да се обиждаме на едноклетъчни, чехълче такова
    не знам защо винаги си го просиш

чувствам се като патка, явно си свикнала да говориш така
    не ми отива такова изказване, ноо

аз спирам да спамя по темата на момичето, ако имам нещо да допълвам, то няма да е към теб
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-15-2013 на 11:00

anonymous708973
    Guest
    Аз се чудя 'що не се гаджосат с Ивчето.
    E te sa s napulno protiwopolojni wijdaniq :d

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ---
    Бе, не знам кой се е жегнал, само ти ми се виждаш обидена в случая.

Ама пак ли го няма ония твоя приятел с псувните, дето предния път щеше да питаш? Няма нищо, пиши пак някое ЛС, обяснявайки колко съм злобна, само гледай да не е пак на човек, с когото заедно ще се смеем на излиянията ти.

аз съм писала на някого за теб? май се имаш за много важна част от живота ми

баси кокошкарската история ужс

срещала съм какви ли не злоби, хейтъри, уроди, 'ма чак пък толко3

това ми дойде в повече, въобще този начин на говорене много ме товари, как не си умряла досега от хейт и омараза нз, нз

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Къса памет имаш явно, пък си млада още. Както и да е де, това е грозно дори за коментар, просто се присетих след предишния ти пост, който уж трябваше да е последен.

Какво стана със завистта? Защо така грубо я изключи от личностната ми характеристика?

как да е последен, като продължаваш да нахалстваш
    така е, ако не си получиш дневната доза хейт, няма да можеш да спиш

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тайната ми рецепта за качествен сън е разконспирирана!

Не се обиждай, Ивче, аз наистина не говоря с лошо.

едитвам да кажа, че абсолютно си държа на предишните изказвания, да не си помислите друго, просто не ги казвам с лошо намерение.
    Последно редактирано от Violenza : 12-15-2013 на 11:36

Повече от фен Аватара на FAKE IT
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    В това се крие сложността на връзките всъщност - ако хората се събираха и никога не се променяха от тоя момент нататък, нещата щяха да са прости и идеални. Само че хората се променят и често се разделят именно заради факта, че промяната е в различна посока.
    Така е, връзката никога не е константна величина, тя е постоянно изменяща се и растяща (също, като хората в нея), често обаче един от двамата участници в нея бива "надраснат" от другия, което води до раздяла и конфликти. Идеалния вариант е и двамата да се развиват, променят и усъвършенстват с еднакви темпове, учейки се един от друг, дори и да значи, че твоето усъвършенстване не може да продължи, докато си с човека до теб и намирайки правилен баланс между четирите съставни елемента на връзката - лидерство (лидер е този, който взима по-голямата част от решенията), компромиси (компромисите са приоритетите. Дали поставяш своите приоритети над тези на половинката ти или обратното), цена (тук говорим за цената ти извън връзката, или колко хора извън връзката имат нужда от теб и те ценят, като човек) и инвестиция (колко неща правиш за партньора си). Тези елементи на връзката са взаимно свързани и се влияят пряко един от друг. Така например, ако си повишен в работата си, ще забележиш, че цената ти извън връзката се покачва, докато необходимостта от инвестиция на партньорката ти спада или се покачва. Ако направиш нещо добро за връзката ви ще забележиш, че компромисите от нейна страна зачестяват или намалят. Няма ли добър баланс между тези фактори, връзката е обречена. И по-важното е комуникацията, където мъжете сме пълни издънки, понеже смятаме жените за някакви извънземни, които няма начин да разбереш, но същевременно не полагаме и никакви усилия да го направим, а без комуникация една връзка е аут. Всъщност проблема е в това, че жените и мъжете пречупват нещата през собствената си призма, което е неправилно, защото не взимат предвид колко големи са междуполовите разлики в тяхните реакции и действия. Когато една жена не говори е проблем, но мъжът ще го сметне за нещо нормално, защото когато той не говори има нужда да остане насаме и никой да не го закача и занимава, докато не се справи с проблема си сам и така ще остави жената насаме, откъдето пък жената ще реши, че него не го е грижа за нея, не я подкрепя, не я разбира, не се интересува и всичко лошо на света, всъщност жената има нужда да говори в такива ситуации, за да изчисти цялата каша от главата си. При мъжът пък е обратното, той има нужда да е насаме, но жената не го разбира и смята, че той има огромна нужда да говори за проблема си и го залива с тонове въпроси, което пък го вбесява и е ясно какъв е изхода от тая ситуация.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    И по-важното е комуникацията

Когато една жена не говори е проблем, но мъжът ще го сметне за нещо нормално, защото когато той не говори има нужда да остане насаме и никой да не го закача и занимава, докато не се справи с проблема си сам и така ще остави жената насаме, откъдето пък жената ще реши, че него не го е грижа за нея, не я подкрепя, не я разбира, не се интересува и всичко лошо на света, всъщност жената има нужда да говори в такива ситуации, за да изчисти цялата каша от главата си. При мъжът пък е обратното, той има нужда да е насаме, но жената не го разбира и смята, че той има огромна нужда да говори за проблема си и го залива с тонове въпроси, което пък го вбесява и е ясно какъв е изхода от тая ситуация.
    Съгласна съм и много добре си го описал, но моментът с комуникацията, която винаги се дава за златен ключ към добрите отношения, е много тънък и хлъзгав. Всъщност, понякога именно прекомерната комуникация (нещо, към което ние жените сме много склонни) се оказва огромен проблем за връзката.

anonymous708973
    Guest
    Не се обиждай, Ивче, аз наистина не говоря с лошо.
    Тук те имат за някаква... възрастна дама, пръскаща злоба, ама ще се окажеш супермиличката душичка, знам аз

FAKE IT, страхотно го описа! Не го знаех това за четирите елемента, честно казано, поне не така формулирано, но съм напълно съгласна.

Мега фен Аватара на babity
    Тук те имат за някаква... възрастна дама, пръскаща злоба, ама ще се окажеш супермиличката душичка, знам аз
    Пантерке, при всичките ми уважения към теб, вече започвам да се отегчавам от тия постоянни обяснения в любов, честно. Не, че си длъжна да се съобразяваш с мен, 'ма много се изтърка.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от FAKE IT Виж мнението
    Така например, ако си повишен в работата си, ще забележиш, че цената ти извън връзката се покачва, докато необходимостта от инвестиция на партньорката ти спада или се покачва
    ...
    доналд тръмп брачен консултант

12 страници псевдо размишления по тема, дето е ясна като бял ден и може да се синтезира в 2 реда
    да изневеряваш = тъпо, кофти схема
    да си верен = якото, морално и християнско нещо

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пантерке, при всичките ми уважения към теб, вече започвам да се отегчавам от тия постоянни обяснения в любов, честно. Не, че си длъжна да се съобразяваш с мен, 'ма много се изтърка.
    Постоянни обяснения към кого? Това ми е втората "четка" към Виоленца, а на друг не се сещам да съм го правила, въпреки че се радвам на доста от по-зрелите потребителки (като мислене, някой да не се засегне сега :д)

Абсолютно не си длъжна и ти да се съобразиш с моето мнение, че прекаляваш с постовете в стил "ебе ми се и ми се пие", което явно са двете интересуващи те неща.

Мега фен Аватара на babity
    Хах, добре. Казвам го от гледна точка на т'ва, че моите впечатления са, че си контактувате помежду си и извън форумните мнения, които се въртят тук, та би трябвало да имате и други начини да си обясните колко си допадате... Нищо.

Едит: малко ми е тъпо, че отново не ми каза, че съм курва.

anonymous708973
    Guest
    Пишем си на лични чат-пат, нямаме фейсбуци, номера и жив контакт.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    може и да има такива връзки
    аз не казвам, че не съществуват (аз лично не съм срещала), но моля те, не казвай, че това са здрави и нормални връзки
    Много ограничено мислиш. Отказваш да приемеш гледните точки на околните; вярваш, че единствено твоите са правилни. В една връзка би се оказала напуснатата, защото половинката ти ще те е надраснала отдавна. Е, освен ако тя не е shades.

Виоленца е права - много избирателно мислиш. Една теория приемаш в един случай, ако на теб ти пасне. Същата теория отхвърляш в друг, защото не съвпада с това, което ти мислиш. А ти отказваш да мислиш. Или поне, мислиш ужасно праволинейно. Вървиш по асфалтиран път, вместо да избереш горка пътека, от която би научила много повече.

Не казвам нищо лошо. Прекалено категорична си в изказванията си, ама и Пантерата понякога е. Не е нещо, което не може да се промени. Най-важният фактор за тази промяна обаче е желанието. И тя няма начин да се осъществи, ако то липсва. А при теб липсва.

Ениуейс, не ми се тъпче по темата. Лейди-то е права - едно и също се обяснява на хора, които отказват да приемат, че има други цветове освен черния и белия. Фейк ит, обаче, се изказа с много хубави изречения.

^ти пък като почнеш да се мазниш, ме напушва един смяяях

Виленце, и на тебе не ти е лесно
    ко да праиш, шанс

Град
    София, България
    На кой по-точно да се мазня?

Виоленца знае пределно ясно, че не ми харесва грубото и отношение. Пантерата също знае, че някои нейни мнения във форума ми идват в повече.

Та, на кой по-точно?

anonymous708973
    Guest
    Ei, aman ot takiwa dechica, koito oshte ot gimnaziqta sa ostanali s ideqta, che da goworish s uchitelq nasame e maznene, saotwetno da se suglasish s drug potrebitel i da naprawish kompliment sushto.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Пишем си на лични чат-пат, нямаме фейсбуци, номера и жив контакт.
    Значи продължаваме да крием интимните си отношения?!

жалко е, че не можете да се видите отстрани :/

Град
    София, България
    жалко е, че не можете да се видите отстрани :/
    Не, наистина жалката в случая си ти. Жално ми е, че такива млади и способни хора така жестоко отказват промяната към по-добро и тъпчат на едно място, вместо да целят усъвършенстване и придобиване на знания.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си