- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За изневярата...
Ама защо така се дърпате? Ако си съберете мозъчетата сравнително ще достигнете ниво амеба. А с малко повечко усилия дори някое многоклетъчно може би!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
По този въпрос имам чувството, че клоня към разбиранията на Виоленца, защото наистина не си се представям в такава ситуация. Ако все пак се поставя в една хипотетична изневяра от моя страна, то не ми трябва много, за да си изпея. Това, че съм предала собствените си разбирания ще е нещото, което най-много ще ме мъчи и може би от чист егоизъм в нуждата си да споделя ще си призная, макар да осъзнавам, че това ще го нарани и че ако мълча би било по-добре. Но в крайна сметка и аз това искам от отсрещната страна, тъй че...
PinkPan7her, никъде не съм намекнала, че има условност за 100-те процента. Това, че не искам да е като болен от онази болест, която те кара да казваш всичко, което мислиш, без да можеш да го контролираш, не значи че не искам да знам тези неща. Просто не всеки път когато има красива жена е необходимо да ми казва,че я мисли за красива, защото аз съм наясно. А когато го попитам за нещо не искам да ми увърта. Когато сам е решил да говори за нещо - също. При една изневяра на лице от негова страна, той е много наясно с гледната ми точка и много добре ще знае, че това не е нещо, което трябва да премълчи и всъщност изобщо да прави без да сме го обсъдили, което се опитвам да обясня от много време, че е варианта за мен.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
виждам, че и ти пращиш от знания и аргументи
не бой се толкова де, толкова навътре ли съм ти бръкнала?
отново показа селянията и злобата ти, а дори не виждам къде съм те жегнала този път
пак раздаваш етикети на поразия без някой да ти ги е искал
не можеш да говориш по нормалния начин
виж Пантерката, на коренно различни мнения сме, и не сме тръгнали да се обиждаме на едноклетъчни, чехълче такова
не знам защо винаги си го просиш
чувствам се като патка, явно си свикнала да говориш така
не ми отива такова изказване, ноо
аз спирам да спамя по темата на момичето, ако имам нещо да допълвам, то няма да е към теб
Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-15-2013 на 11:00
Бе, не знам кой се е жегнал, само ти ми се виждаш обидена в случая.![]()
Ама пак ли го няма ония твоя приятел с псувните, дето предния път щеше да питаш? Няма нищо, пиши пак някое ЛС, обяснявайки колко съм злобна, само гледай да не е пак на човек, с когото заедно ще се смеем на излиянията ти.![]()
аз съм писала на някого за теб? май се имаш за много важна част от живота ми
баси кокошкарската историяужс
срещала съм какви ли не злоби, хейтъри, уроди, 'ма чак пък толко3
това ми дойде в повече, въобще този начин на говорене много ме товари, как не си умряла досега от хейт и омараза нз, нз
Къса памет имаш явно, пък си млада още. Както и да е де, това е грозно дори за коментар, просто се присетих след предишния ти пост, който уж трябваше да е последен.
Какво стана със завистта? Защо така грубо я изключи от личностната ми характеристика?
как да е последен, като продължаваш да нахалстваш
така е, ако не си получиш дневната доза хейт, няма да можеш да спиш
Тайната ми рецепта за качествен сън е разконспирирана!
Не се обиждай, Ивче, аз наистина не говоря с лошо.
едитвам да кажа, че абсолютно си държа на предишните изказвания, да не си помислите друго, просто не ги казвам с лошо намерение.
Последно редактирано от Violenza : 12-15-2013 на 11:36
Така е, връзката никога не е константна величина, тя е постоянно изменяща се и растяща (също, като хората в нея), често обаче един от двамата участници в нея бива "надраснат" от другия, което води до раздяла и конфликти. Идеалния вариант е и двамата да се развиват, променят и усъвършенстват с еднакви темпове, учейки се един от друг, дори и да значи, че твоето усъвършенстване не може да продължи, докато си с човека до теб и намирайки правилен баланс между четирите съставни елемента на връзката - лидерство (лидер е този, който взима по-голямата част от решенията), компромиси (компромисите са приоритетите. Дали поставяш своите приоритети над тези на половинката ти или обратното), цена (тук говорим за цената ти извън връзката, или колко хора извън връзката имат нужда от теб и те ценят, като човек) и инвестиция (колко неща правиш за партньора си). Тези елементи на връзката са взаимно свързани и се влияят пряко един от друг. Така например, ако си повишен в работата си, ще забележиш, че цената ти извън връзката се покачва, докато необходимостта от инвестиция на партньорката ти спада или се покачва. Ако направиш нещо добро за връзката ви ще забележиш, че компромисите от нейна страна зачестяват или намалят. Няма ли добър баланс между тези фактори, връзката е обречена. И по-важното е комуникацията, където мъжете сме пълни издънки, понеже смятаме жените за някакви извънземни, които няма начин да разбереш, но същевременно не полагаме и никакви усилия да го направим, а без комуникация една връзка е аут. Всъщност проблема е в това, че жените и мъжете пречупват нещата през собствената си призма, което е неправилно, защото не взимат предвид колко големи са междуполовите разлики в тяхните реакции и действия. Когато една жена не говори е проблем, но мъжът ще го сметне за нещо нормално, защото когато той не говори има нужда да остане насаме и никой да не го закача и занимава, докато не се справи с проблема си сам и така ще остави жената насаме, откъдето пък жената ще реши, че него не го е грижа за нея, не я подкрепя, не я разбира, не се интересува и всичко лошо на света, всъщност жената има нужда да говори в такива ситуации, за да изчисти цялата каша от главата си. При мъжът пък е обратното, той има нужда да е насаме, но жената не го разбира и смята, че той има огромна нужда да говори за проблема си и го залива с тонове въпроси, което пък го вбесява и е ясно какъв е изхода от тая ситуация.Първоначално написано от PinkPan7her
Съгласна съм и много добре си го описал, но моментът с комуникацията, която винаги се дава за златен ключ към добрите отношения, е много тънък и хлъзгав. Всъщност, понякога именно прекомерната комуникация (нещо, към което ние жените сме много склонни) се оказва огромен проблем за връзката.
Постоянни обяснения към кого? Това ми е втората "четка" към Виоленца, а на друг не се сещам да съм го правила, въпреки че се радвам на доста от по-зрелите потребителки (като мислене, някой да не се засегне сега :д)
Абсолютно не си длъжна и ти да се съобразиш с моето мнение, че прекаляваш с постовете в стил "ебе ми се и ми се пие", което явно са двете интересуващи те неща.
Хах, добре. Казвам го от гледна точка на т'ва, че моите впечатления са, че си контактувате помежду си и извън форумните мнения, които се въртят тук, та би трябвало да имате и други начини да си обясните колко си допадате... Нищо.
Едит: малко ми е тъпо, че отново не ми каза, че съм курва.![]()
Пишем си на лични чат-пат, нямаме фейсбуци, номера и жив контакт.
Много ограничено мислиш. Отказваш да приемеш гледните точки на околните; вярваш, че единствено твоите са правилни. В една връзка би се оказала напуснатата, защото половинката ти ще те е надраснала отдавна. Е, освен ако тя не е shades.
Виоленца е права - много избирателно мислиш. Една теория приемаш в един случай, ако на теб ти пасне. Същата теория отхвърляш в друг, защото не съвпада с това, което ти мислиш. А ти отказваш да мислиш. Или поне, мислиш ужасно праволинейно. Вървиш по асфалтиран път, вместо да избереш горка пътека, от която би научила много повече.
Не казвам нищо лошо. Прекалено категорична си в изказванията си, ама и Пантерата понякога е. Не е нещо, което не може да се промени. Най-важният фактор за тази промяна обаче е желанието. И тя няма начин да се осъществи, ако то липсва. А при теб липсва.
Ениуейс, не ми се тъпче по темата. Лейди-то е права - едно и също се обяснява на хора, които отказват да приемат, че има други цветове освен черния и белия. Фейк ит, обаче, се изказа с много хубави изречения.
^ти пък като почнеш да се мазниш, ме напушва един смяяях
Виленце, и на тебе не ти е лесно
ко да праиш, шанс
На кой по-точно да се мазня?
Виоленца знае пределно ясно, че не ми харесва грубото и отношение. Пантерата също знае, че някои нейни мнения във форума ми идват в повече.
Та, на кой по-точно?
Ei, aman ot takiwa dechica, koito oshte ot gimnaziqta sa ostanali s ideqta, che da goworish s uchitelq nasame e maznene, saotwetno da se suglasish s drug potrebitel i da naprawish kompliment sushto.