.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 336

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Не се обиждай, Ивче, аз наистина не говоря с лошо.
    Тук те имат за някаква... възрастна дама, пръскаща злоба, ама ще се окажеш супермиличката душичка, знам аз

FAKE IT, страхотно го описа! Не го знаех това за четирите елемента, честно казано, поне не така формулирано, но съм напълно съгласна.

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тук те имат за някаква... възрастна дама, пръскаща злоба, ама ще се окажеш супермиличката душичка, знам аз
    Пантерке, при всичките ми уважения към теб, вече започвам да се отегчавам от тия постоянни обяснения в любов, честно. Не, че си длъжна да се съобразяваш с мен, 'ма много се изтърка.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Пантерке, при всичките ми уважения към теб, вече започвам да се отегчавам от тия постоянни обяснения в любов, честно. Не, че си длъжна да се съобразяваш с мен, 'ма много се изтърка.
    Постоянни обяснения към кого? Това ми е втората "четка" към Виоленца, а на друг не се сещам да съм го правила, въпреки че се радвам на доста от по-зрелите потребителки (като мислене, някой да не се засегне сега :д)

Абсолютно не си длъжна и ти да се съобразиш с моето мнение, че прекаляваш с постовете в стил "ебе ми се и ми се пие", което явно са двете интересуващи те неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си