- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
Ох, не. През 2 минути излизат нови неща. Още бил в кома.
Последните новини, които намерих във френската преса са от преди час. Твърди се, че заради тежката травма на главата и вътрешно черепните хематоми е трудно да се дадат прогнози. Източникът е един от най-големите им вестници Le Monde.
Welcome to the Jungle...
Не знам и аз как съм
отскоро взех пак да чувствам емоции и чувства сякаш съм отново жив дано и така да си остане.
Много неща тепърва ще променям,амбициран съм за новата година
Хахахах, родила съм се в грешния век... Трагедия.
Всичко е пошло и повърхностно; любовта няма никаква стойност; медията, която промива мозъците ни; чалгата; секса за една нощ и за спорта. Хахахахахах, да плача ли да се смея ли!?![]()
Болката учи..
цялата романтика в мен.. целия ми характер.. всичко в мен.. умря днес..
Никое момиче.. няма да чуе онези неоценени думи от устата ми..
"Priest: In the signs of the seven I here by seal these two souls, binding them as one for eternity, look upon one another and say the words
Both: Father, Smith, Warrior, Mother, Maiden, Crown, Stranger
She: I am his, and he is mine..
He: I am hers, and she is mine
Both: from this day, until the end of my days..
http://www.youtube.com/watch?v=yJZm-9nITWQ ...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Да видим как ще премине утрешният ден и вечер.. (протрива ръце)
Анархи стига си циврил като петокласничка... attention seeking, anyone?
Аз си прекарвам екстра. Повече от прекрасно. И не се развивам нормално![]()
Dr. Gregory House
Хаха грубо.
ПТ: Ужасно ми е трудно. Не мога да приема всичко това за реалност. Сънят свърши.
Както и да е. Ще го преживея някак.
Утре ще е ебати якия ден.Имам нужда точно от това и наистина се радвам, че нашите са решили да ми го позволят.
Надраснах себе си. Това е наистина важно за мен. Както и този период от живота ми.
Весело напиване/изкарване/посрещане на днешната/утрешна вечер!
Успешна, целеустремена и усмихната 2014 ви желая! И бъдете здрави!
А аз ще продължавам да си живея без лаптоп , колкото и да ми е трудно
дано зарядното ми скоро бъде при мен..
Чувствам се смазан, коляното ме боли ама иначе не се оплаквам.
Не се притеснявайте за Шумахер, няма да е първият пилот умрял по нелеп начин, макар че май ще бие Mакрей. Както и да е дано се оправи.
За мен той е голяма гордост и легенда . Дал ми е толкова хубави емоции и толкова се гордея с това което е постигнал в спорта .
Иначе весело посрещане на Новата година на всички утре
В момента ми е тъжно но пък моят пич ме успокоява и за него ми е притеснено с тая контузия че ще си пропусне важни мачове ама ...
Някво ми е гушливо, нямам търпение да се прибере и да го нагушкам. Обичам много дългите лигави чатове с приятели. Цяла вечер изкарах на компютъра, гледах разни забавни клипове и общо взето ми е хубаво.
Ужасен ден. Нямам и кола вече, ама така е като дават на некадърници и пияници книжки, нормалните хора ще си патят. Не може просто ей така празниците да минат без проблеми, сега и 2014 ще посрещам с гипс и шевове![]()
Оооо,милата. Майната и на колата, важното е ти да си добре! Оправяй се бързо!
maDamn
Благодаря и на двама ви, наистина колата е най-малкият проблем в случая. Ама да те блъснат както си си паркирал на паркинга и се приготвяш да излизаш от колата и след това да те напсуват и да ти се развикат е отвратително. Но да, благодарна съм че само с толкова малко се разминах. Май не само по Коледа ставали чудеса.
Приятно прекарване утре на всички.
Холи успешно оздравяване и гледай на бъдещата 2014 в положителна посока .
Тоя форум разочарова по-малко от БДЖ - пък там я пожар , я нахлуят полицаи за забравена чанта. Не съм в супер настроение като одеве , ама пак бива. Женският интерес ми идва повече и всички тези очаквания ме товарят - поне нейните. Усещам как стипендиите от 2 години заминаха за 2 дена на покер , ама съм сигурен , че ще си ги върна. 5/5 6ци сесията съм готов , сега остава да взема Тоефл и Гмат до края на зимата и лятото ще го прекарам като предното - пълен айляк. Трябва да изляза да накупя подаръци утре и да си купя още някви дрешки.