.
Отговор в тема
Страница 53 от 91 ПървиПърви ... 34349505152535455565763 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2259
    Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Някой учащ/ще учи след 1 година в Ротердам има ли ?

tonssy - Не ми се спори, но темите са предостатъчни. Една тема, писана на ръка на мен ми излиза 25 страници И щом съм приета право, първо желание в Софийски явно са добре

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    На 15 февруари ми е изпита за сертификата, който е на забележителната цена от 8 лева. Радвам се, че се отказах от матурата по история, поне вече имам време за всичко.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Ivs92 Виж мнението
    tonssy - Не ми се спори, но темите са предостатъчни. Една тема, писана на ръка на мен ми излиза 25 страници И щом съм приета право, първо желание в Софийски явно са добре
    Е, щом напечатани са 7/9, съм съгласна, че са достатъчни. На ръка и моите към 25 средно излизат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ъпдейтвам си глупостите:

Пратих си юкас аппликейшъна. Чакам си в момента и е просто ужасничко :Д

Днеска ми мина първия официален изпит! Йей Продължи 4 часа и беше по шведски. Другата седмица ми е втория - устен по английски. След това следва устен по шведски.

От 3ти февуари до 14-ти имам 15 изпита общо по всички предмети. В момента си спуквам д-то от преговаряне на материала взет през последните 2 години. Ям учебници като полудяла. Ама ми е хубавичко, доста научавам и си припомням.

След тия изпити ни пращат вътрешните оценявания и повече няма с какво да се занимавам. Де факто няма нужда да ходя на училище. Ще трябва просто да седя и да чета, докато не започнат 15-те изпита през май месец.

Тей от мен

Аз от 2-3 дни почнах по учебниците на Саздов за УНСС. започнах и уроци от 1 месец по литература ,дано всичко мине добре

JustaLittleKid
    Guest
    Утре имам среща с консултанта ми, за да изпратим документите за Холандия.
    Страх ме е.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Външното оценяване мина що-годе добре.
    Само 3 задачи не реших, за 2 не съм 100% сигурна, но може и да са верни, всичко останало ми е напълно вярно.
    Написах си номера да видя колко бих изкарала, пък ако е хубава оценката, ще я накарам да ми я пише.
    Като се има в предвид, че съм гола вода в Математиката...

Трябва да напиша 3 мотивационни писма (за 3 различни неща). Как може такова нещо?!
    И то в рамките на 4-5 дни трябва да предам поне 2 от тях.
    *сън*

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от gt-r Виж мнението
    Аз от 2-3 дни почнах по учебниците на Саздов за УНСС. започнах и уроци от 1 месец по литература ,дано всичко мине добре
    Какво ще кандидатстваш там?
    maDamn

Право
    и ти ли си се запътила към УНСС?

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Право
    Тя май миналата година беше 12 клас.
    Бтв, на никого не препоръчвам 3-ти модул математика. Колкото и да сте добри, нямате шанс, най-добре БЕЛ.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Право
    Не, аз съм 1ва година студентка, ама за право си сбъркал университета
    maDamn

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от OoVasKoO Виж мнението
    Тя май миналата година беше 12 клас.
    Бтв, на никого не препоръчвам 3-ти модул математика. Колкото и да сте добри, нямате шанс, най-добре БЕЛ.
    Да бе. По БЕЛ трети модул има супер отвратителните въпроси, дето дори не са свързани със самата литература понякога, и няма как да им знаеш отговора освен ако не си се подготвял точно за този изпит. Ако има някой друг предмет, за който допълнително се подготвяш, най-добре той да ти е третият модул.

Мега фен Аватара на Dagichka
    при нас външното ни се размина йеей :3
    абе като завършваме май месец, стипендия за общ годишен успех брои ли ни се и докога се изплаща? :Д

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Външното беше унизително лесно.

Супер фен Аватара на paradosou
    Болна съм, имам и мускулна треска от претоварването, прекрасно... Май ще се появя само за да направя теста по биология и да се сдобия с последната за срока оценка по английски.

джууджетаа

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Красавците от Винса са си обновили сайта с информация за КСИ. Аз се записах на курса по БЕЛ, ще е във втората сграда, но има голяма вероятност да не се състои ако не се съберат хора.

не знам какво проучване правят по математика с това външно оценяване, ама беше елементарно. Като искат да проверят нивото нека дадат по-трудни въпроси. Сега ще покажат супер положителните резултати и ще се бият в гърдите, че нещата не са зле. Аз дето съм скаран с математиката сигурно ще имам 6. И формулите прилежно записани Това оценяване си беше чиста загуба на време и средства.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Красавците от Винса са си обновили сайта с информация за КСИ. Аз се записах на курса по БЕЛ, ще е във втората сграда, но има голяма вероятност да не се състои ако не се съберат хора.
    Ако си добър ученик, имаш по-висок бал въобще да не се притесняваш дали ще те приемат, ама е хубаво кум друг университет да се насочиш.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    Това оценяване си беше чиста загуба на време и средства.
    Нз за вас, но на моя клас ни казаха, че ако имаме добър резултат ще ни пише хубавите оценки, ей така.
    *сън*

Мега фен Аватара на Dagichka
    я кажете какво включваше външното, матри'ал от стереометрията само или и друго? :Д така като гледам отзивите чак ми се иска и ние да го бяхме правили, а преди бях твърдо против :д
    до края на месеца трябва да предам съставителски оригинал на карта А3, геометрично решение на кръстовище и надлъжни и напречни профили на път, екстра.. само се моля да не обявят пак няква измислена грипна, че ще стане лошо :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от taralej777 Виж мнението
    Ако си добър ученик, имаш по-висок бал въобще да не се притесняваш дали ще те приемат, ама е хубаво кум друг университет да се насочиш.
    Защо?

JustaLittleKid
    Guest
    Хм, крайно време е да започна да ходя на училище.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Защо?
    Щото лесно се приемат. Иначе, малко пресилено се изразих. Ако искаш да учиш - ще учиш. Първи курс са като в детската, не можеш да различиш средно училище или висше е. Не съм от ВИНС, но знам какво е, а и на всякъде е така всъщност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си