- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 26
ХАХХАхаххаах добре, че има ненормалници като вас да ме развеселяват от време на време, че иначе не знам
току-що сготвих малко аз,;д дано се е получило нещо, да не полудявам... трябва да чертая и да преписвам тъпата тетрадка.. хмммм веднъж за винаги да свърша всичко... и да си отдъхна..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пхахахахахах! На някои хора много им са се надигнали въшките. Ще си гледам аз сеир обаче... И ще си се забавлявам!
Притеснявам се. Тъпото е, че повече за изпита, отколкото за мен си, ама т'ва е традиция.
Дано всичко е наред!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Нека просто спре да ме търси, отдавна всичко е приключило. И без друго не ми е лесно, а тепърва предстои най-трудното.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Всичко започна да се нарежда. Окончателно. Даже мога да кажа, че се нареди.
Тая диета малко в повече ми идва, ама какво да се прави. Стомоха ми се еб*ва с мен и тваЙ. Тъкмо имам нужда да сваля някой и друг килограм, че Нова Година не ми подейства много добре на теглото.
Soon...;3
Диймърче, горе главата!
Песен на деня: Deep Purple - Soldier Of Fortune
Toлкова прекрасна песен...
Днес ми едно музикално! Тази вечер не мога да се откъсна от китарката, кеф ми е. Пръстите започват да ме болят и скоро ще трябва да си дам почивка. И ми се чете по математика, може да си намеря някой учебник по Calculus и да почета ;д
![]()
едно такова шантаво ми е.. иска ми се да мога да го хвана за ръка без да чувам критики от всяка една точка на света... шибано ми е, никой не разбира какво всъщност се случва.. ам като цяло съм щастлива и вярвам, че е по-добре, независимо от мнението на всички...
Напуках се мъжката с чесън. Е с'а е момента, в който телефонът ми ще прегрее от мъже.![]()
Кофти, че беше от истинския, иначе можех да го измия.![]()
Щастливо ми е. Искам вече да е петък и да заминаваме. Лигаво ми е.
Не е на добре това. Трябва да внимавам повече.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пак ми е адски тежко. Сама съм си го била направила...Окей. Нека. Имам нужда от..И аз вече не знам от какво. Да чуя за последно гласа, който до вчера ме караше да изтръпна може би...
Защо съм толкова мекушава? На него така или иначе не му дреме. Тъй де..Нали е по-важно кой е виновен, а не кой го боли?
ПС: Ако искате кажете, че това е показност. Просто искам да си излея душата някъде, а няма на кой точно в момента. Някой ако има проблем с това, ще го изтрия.![]()
arww...less drama, sweetheart![]()
maDamn
Мило момиче, спри да изживяваш нещата толкова явно. Пишеш го, защото тайно се надяваш да промени нещо. А то няма. Ти не бива да искаш да го променя. Защото трябва да бъдеш силна. Та ти си... на колкото си там, всеки ли ще изживяваш така. Самонавиваш се, а не бива.
едва ли някой ще има проблем с булшитовете ти, споко.
добре съм иначе аз. още чувам думите му от вчера в главата ми ;3
Аз имам проблем. ПиснА ми да чета сълзливи сапунено-драматични истории с нотка на обреченост и предизвестен финал, казани с явната надежда че някой си ще се трогне, щото видиш ли тайно се надяваме още да му пука.
Сериозно.... застреляйте се някъде. На никой не му дреме за шибаната ви драма, още повече че тва стана бетер Биг Брадър.... сеир и позьорщина...
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Соната - не всички сме циврили за щяло и нещяло пред публика. Имали сме кофти моменти да. Публичност не е била давана. И не би трябвало.
Анархи трай там. Че тебе колко може да те захапе човек...
Dr. Gregory House
Ама моля ти се, заповядай.. не ме плашиш особено, не си кой знае какво, а жалко е, че се мислиш за мнОу гоУем.
само да не се оправдаеш после, че трябва да си лягаш, щото утре имаш;
изпит, лекции, час при психолога, ще колиш кокошките на баба ти, или ще си переш чорапите.. :/
Лел.
Dr. Gregory House
Малеее...колко се изложи тоя път.
За Анарки идеше реч
Последно редактирано от granger : 01-20-2014 на 20:37
maDamn